Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ..



,ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΠΛΕΥΡΗ:ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ,ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ!
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ,"ΚΟΡΟΙΔΑ" ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...ΑΠΛΑ ΒΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!

Από χθες γνωρίζουμε τι ακριβώς έγινε στην πολύπαθη Πλατεία,αλλά περιμέναμε να διασταυρώσουμε τα γεγονότα για να μην μας κατηγορούν τα γνωστά παπαγαλάκια διάφορων..
.αποχρώσεων για "συκοφάντες"

Πλέον,μπορούμε με απόλυτη βεβαιότητα να αναφέρουμε πως λίγο μετά την παρουσία Γεωργιάδη-Πλεύρη στην ...

περιοχή,οπότε και εκδιώχθηκαν κακήν-κακώς από μέλη της ΧΑ και κατοίκους,είχαμε μία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ενέργεια του Αρχηγού της εθνικιστικής οργάνωσης,Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σε έξαλλη κατάσταση,αφού πρώτα εκφώνησε ένα λογύδριο,κινήθηκε να φύγει,προτρέποντας τα μέλη του κόμματός του να κάνουν το ίδιο!!!Αρκετοί έσπευσαν να τον ακολουθήσουν,αλλά ΕΥΤΥΧΩΣ υπήρχαν ψυχραιμότεροι που κατάφεραν να τον πείσουν να μην κάνει κάτι τέτοιο,αφήνοντας την Πλατεία ανυπεράσπιστη στους αναρχικούς και λαθρομετανάστες!

Γνωρίζουμε ποιοι ήταν εκείνοι που του...έβαλαν μυαλό,αλλά δεν χρειάζεται να τους αναφέρουμε:Η ουσία όμως παραμένει,όπως και οι κακές εντυπώσεις που προκάλεσε με την συμπεριφορά του!

Είναι φυσιολογικός ο εκνευρισμός από την παρουσία πατριδέμπορων που ήρθαν να στήσουν επικοινωνιακά σόου,ενώ "έλειπαν" επί τρία χρόνια!Όμως,είναι απαράδεκτο η οργή για δαύτους να μεταφράζεται σε εγκατάλειψη του αγώνα,στην πιο κρίσιμη στιγμή του!

Οι "στρατηγοί" δεν εγκαταλείπουν ποτέ τα "στρατεύματά" τους εν μέσω μάχης,Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!
hellas-orthodoxy

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βάζεται και "απόψεις" του Σαμαρικού Δημητράκη τώρα;;
Κρίμα...

TonEllinonTaIera είπε...

Ο κλασικος Δημητρακης που ολοι κανουν καλα εκτος απο τους βουλευτες του ΛΑΟΣ. Απο τοσα blogs, απο αυτον βρηκατε να αναδημοσιευσετε αρθρο;
Αυτος ειναι αρρωστος. Μεχρι και τον ασφαλιτη Μιχαλολιακο γλειφει για να βρισει το ΛΑΟΣ.
Οπως ειπε και ο 9:09 κριμα...

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε αλήτες...γαμώ το κωλοblog σας σας είχα για σοβαρούς!ΡΕ ΑΛΗΤΟΒΙΟΙ...τολματε και κατακρένετε τους μόνους ΈΛΛΗΝΕΣ που κάνουν κάτι;;Πως τολμάτε και μιλάτε για αυτούς που έχουν φάει βροχή σκόνη ξύλο για μας και την πατρίδα μας ρε!! ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

έπεσε στα ματια μας και το βάλαμε τώρα το τι κάνει ο Δημητράκης που λέτε, δεν μας ενδιαφέρει...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ!ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΕΝΤΟΛΩΝ!ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΜΙΧ.ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΧΕΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ
ΛΑΘΟΣ.ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ!ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΤΗΣ Χ.Α..ΑΝ ΕΛΕΙΠΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!
ΟΝΤΩΣ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΛΕΕΙ Μ@@@@ ΣΥΧΝΑ!ΑΛΛΑ ΟΚ!