Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

O Κόσμος καίγεται και ο καραφλοπίθικας χτενίζεται...


Το Σύνταγμα καίγεται και το αδερφάτο των ιπποτών υπνωτίζει τους αποχαυνωμένους καναπεδοφάγους.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΟ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΝΑΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ-ΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ. ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ETSI ETSI TIS PALIOADERFARES POU KONOMANE ..... TEWTIA EPOXI

fnous fnous είπε...

Aλάλιασαν τη δημοκρατία, έκαναν κουρέλι το Σύνταγμα,

περιήγαγαν τους εργαζόμενους σε καθεστώς σκλαβιάς

και κατέβασαν τον πολιτισμό των ανθρώπων σε επίπεδα μεσημεριανάδικων

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΚΟΛΑ ΤΩΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΕΚΜΑΥΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας μη ξεχναμε οτι ολοι αυτοι που βλεπαμε στην τηλεοραση, τα ξεκολα και τις αδερφς που λετε ειναι εργαζομενοι... αυτοι σας φταινε και ξεσπατε??? ημαρτον ρε παιδια!!!

Ανώνυμος είπε...

Μας φταίνε γιατί πουλάνε την εικόνα τους σαν κάτι θετικό, την πουτανιά, τη φτήνια, το κουτσομπολιό, πωλούν την αηδιαστική ευτέλεια τους και διαμορφώνουν άβουλες προσωπικότητες, που θεωρούν ότι το gossip και η μόδα είναι σημαντικότερο από την μόρφωση και την αξιοπρέπεια. Παραγωγή προβάτων, απο τηλεόραση, ραδιόφωνο, περιοδικά, παρατάξεις, κινήματα.

Pythagoras είπε...

"Μας φταίνε γιατί πουλάνε την εικόνα τους σαν κάτι θετικό, την πουτανιά, τη φτήνια, το κουτσομπολιό, πωλούν την αηδιαστική ευτέλεια τους και διαμορφώνουν άβουλες προσωπικότητες, που θεωρούν ότι το gossip και η μόδα είναι σημαντικότερο από την μόρφωση και την αξιοπρέπεια. Παραγωγή προβάτων, απο τηλεόραση, ραδιόφωνο, περιοδικά, παρατάξεις, κινήματα."

Συμφωνώ και επαυξάνω. Εδω και δεκαετίες ξέρουμε ότι τα ΜΜΕ είναι η 4η εξουσία.. Ποιός κατέλαβε πραξικοπηματικά τα ΜΜΕ την περίοδο της ιδιωτικής τηλεόρασης; Γιατί δεν μιλάει κανείς για την κατοχή των ερτζιανών και την υποδούλωση του έθνους μέσα απο την ελεγχόμενη "διαπαιδαγώγηση" και την κατευθυνόμενη πληροφόρηση;
Γιατί κανείς δεν θέτει θέμα απελευθέρωσης των ΜΜΕ και της κοινής γνώμης; Τρομερά δύσκολο πρόβλημα για δυνατούς λύτες.