Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

100 αστυνομικοί παραιτήθηκαν στη Νέα Υόρκη, επειδή ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να χτυπήσουν διαδηλωτές.



Anti-ntp:Κύριοι που μας διαβάζετε... ξέρετε εσείς. Δείτε τι κάνανε τα "Αμερικανάκια" συνάδελφοι σας. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.. ΠΩΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ;;;;; ΤΑ-ΓΜΑ-ΤΑ-ΣΦΑ-ΛΙ-ΤΕΣ!!!!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πλέον, πάνω από 100 αστυνομικοί του τμήματος της Νέας Υόρκης δήλωσαν παραίτηση αρνούμενοι να χτυπήσουν "στο ψαχνό" αθώους πολίτες - διαδηλωτές. Προκύπτουν επομένως, ορισμένα ερωτήματα (ρητορικά ή καλύτερα ως τροφή προς σκέψη):

- Τόσο πιο συνειδητοποιημένοι είναι οι Αμερικανοί Αστυνομικοί, από .....τους Έλληνες Μπάτσους; (Τα αμερικανάκια που λέμε δηλαδή)
- Οι Αμερικανοί Αστυνομικοί, δεν έχουν οικογένειες και παιδιά να θρέψουν;; μόνο οι Έλληνες Μπάτσοι;;
- Είναι τόσο δύσκολο να συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες Μπάτσοι, ότι χρέος τους τόσο καιρό είναι να προστατεύουν  τους ανθρώπους και όχι τα ντουβάρια μιας ανύπαρκτης Βουλής και μιας πιο ανύπαρκτης και δωσίλογης εξουσίας;
- Πληρώνονται τόσο περισσότερο οι Αμερικανοί Αστυνομικοί, από τους Έλληνες Μπάτσους; (Σύμφωνα με στοιχεία της Αμερικανικής Πρεσβείας ο μέσος μισθός ενός Αμερικανού Αστυνομικού είναι 1500$, περίπου 1200ευρώ) ...............................
- Πότε θα θυμηθείτε ότι είστε άνθρωποι ρε;;
Μάλλον τα ερωτήματα είναι ατελείωτα και λέω να σταματήσω τη λίστα εδώ, διότι μπαίνουν πολλά διλήμματα για την αστυνομία, ηθικού χαρακτήρα... όποιος επιθυμεί μπορεί να συμπληρώσει αυτή τη λίστα κατά το δοκούν....
Ο αγνός αγωνιστής Έλληνας που βγήκε στις πλατείες και δέχθηκε την πρωτόγνωρη καταστολή δείχνει ότι δε χαμπαριάζει και πολλά, μάλλον τίποτα! Ούτε βέβαια θα πράξει τα ίδια την ώρα της κρίσης και ούτε θα λησμονήσει, μετά την ανατροπή που θα επέλθει,όλους όσους συνέβαλλαν να εδραιωθεί αυτό το σάπιο σύστημα!
ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ 2ΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

ΥΓ: δε φοβάμαι που γράφω ελεύθερα την άποψη μου και υπογράφω με ονοματεπώνυμο και ιδιότητα! Ο Φόβος πρέπει να αλλάξει στρατόπεδο!!!! ούτε κρύβομαι πίσω από μάσκες και κράνη, κυκλοφορώντας με μηχανές χωρίς πινακίδα και το βράδυ αφού έχοντας ψεκάσει ακόμα και τη μάνα μου πάω να τα σπάσω σε κάποιο σκυλάδικο μηδιάζοντας για τα κατορθώματα μου!

Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Οικονομολόγος, μέλος ΕΠΑΜ Δυτ. Αττικής και της  προσωρινής πολιτικής Επιτροπής του ΕΠΑΜ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απο οτι γνωριζω επειδη ειμαι στρατιωτικος οταν παραιτεισε πρεπει να πληρωσεις το κρατος εαν δεν εχεις συμπληρωσει καποια χρονια υπηρεσιας..απο την προσληψη σου 8 μετα 12 και παει λεγοντας..εκτος αυτου στην αμερικη η αστυνομικη δεν δινουν πανελληνιες για να γινουνε αστυνομικοι..οπου στην ελλαδα με το εκπαιδευτικο συστημα πετας και αλλα λεφτα σε φροντιστηρια..και ας μην ξεχναμε εδω ειναι ελλαδα και δουλειες δεν υπαρχουν...εκει παραιτηθηκανε και αμεσως θα προσληφθουνε σαν σεκιουριτι με τον ιδιο μισθο και οχι τον 600 ευρω εδω στην ελλαδα...
τα λεω αυτα χωρις να υποστηριζω τις βαρβαροτητες και τις καφριλες που γινονται στο κεντρο με τους ματατζηδες να ξυλοφορτωνουν τον κοσμο..

Ανώνυμος είπε...

Εκει μαγκες εδω δαγκες.

Ανώνυμος είπε...

εξω απο το χορο ολοι τραγουδουν...μεσα στο χωρο ομως????μην ξεχνας ελληνα οτι ολους αυτους που μας κυβερνουν εσυ τους ψηφισες παροτι και γνωριζες,τωρα επειδη χαλασε η βολεψη σου το παιζεις αγανακτισμενος...οσο αφορα τους στρατιωτικους(τους οποιους τιμω και σεβομαι)και αναφερομαι στους αποστρατους....οταν ησασταν εν ενεργεία δεν ειδα να παραιτηθει κανεις για τα κακως κειμενα που εβλεπαν,(εξοπλιστικα,μιζες )κτλοταν αποστρατευτηκατε λυθηκε η γλωσσα σας και τονωθηκε το πατριωτικο σας αισθημα??ελεος πια ολοι την ουρα μας απεξω??

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ!ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ !!ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙ ΚΟΚΚΙΝΟ! ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!! ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ! ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΝΟ! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΕΡΓΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ !ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ!ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΡΗΣ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΧΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 2 28:ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ?ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ,ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΓΙΑ Τ ΑΝΑΘΕΜΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΓΚΑ?ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΣ ΚΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ...