Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΑΡΝΙΤΣ


anti-ntp :Προσέξτε το ύφος της επιστολής προς την Μητέρα Πατρίδα Τουρκία  ...Μιλάμε για Έλληνες πολίτες με θρήσκευμα Μουσουλμανικό !!!
Δημοσιεύουμε σήμερα μετάφραση επιστολής διαμαρτυρίας που έστειλαν κάποιοι μουσουλμάνοι της Θράκης σχετικά με τον πρόξενο Μουσταφά Σάρνιτς. Την επιστολή την έστειλαν και σε μειονοτικές εφημερίδες αλλά ποιος τολμά να την δημοσιεύσει…. Πάντως αξίζει να.... πούμε ότι αν λάβουμε υπόψιν ότι σχετικά πρόσφατα παρατάθηκε η θητεία του κ. Σάρνιτς στην Κομοτηνή , προφανώς και η προϊσταμένη του αρχή δεν θεώρησε μεμπτά ή αληθινά αυτά που του καταλογίζουν.

Πρωθυπουργό της Τουρκικής Δημοκρατίας

Υπουργό Εξωτερικών Τουρκικής Δημοκρατίας

Τομέας Ελλάδας Υπουργείου Εξωτερικών

Κομοτηνή 25-10-2010
Κύριοι αρμόδιοι

Πρώτα από όλα επιθυμούμε το παρόν γραπτό μας να εκληφθεί ως ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥ. Το θέμα είναι ο πρόξενος της TC στην Κομοτηνή κύριος Μουσταφά Σάρνιτς.
Ο πρόξενος μας από τις πρώτες μέρες που ήρθε στην Δυτική Θράκης μας ρίχνει σπόρους διχόνοιας. Χωρίζει τους ανθρώπους σε ¨δικούς μας¨ και στους ¨άλλους¨. Αυτή η κατάσταση το τελευταίο διάστημα επιταχύνθηκε και έφτασε σε διαχωρισμούς ¨οι δικοί μας¨ και ¨οι χαφιέδες, συνεργάτες των Ελλήνων¨. Όσοι δεν συμφωνούνε με τον κύριο Μουσταφά Σάρνιτς δέχονται αμέσως τη σφραγίδα του ¨χαφιέ των Ελλήνων¨. Παλιά πάνω από την Τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης επικρεμόταν η ¨Μαύρη λίστα¨, και τώρα είναι η ¨λίστα χαφιέδων¨ χάρη στον κύριο πρόξενο μας στην Κομοτηνή.
Ο πρόξενος μας στις γενικές βουλευτικές εκλογές του 2009 στήριξε ανοικτά μόνο την υποψηφιότητα του δικηγόρου Ριτβάν Κοτζά Μουμίν, ενώ τις υπόλοιπες υποψηφιότητες όπως του Αχμέτ Χατζηοσμάν, του δικηγόρου Ιλχάν Αχμέτ, του γιατρού Μουσταφά Μουσταφά και των Χουσείν Μαλκότς και Αισέλ Ζεϊμπέκ στην Ξάνθη προσπάθησε να τις παρουσιάσει ως αντιτιθέμενες στα συμφέροντα της Τουρκικής Δημοκρατίας. Δηλαδή πέραν από τους 5000 που ψήφισαν τον Κοτζά Μουμίν, οι υπόλοιποι συνολικά 30.000 που ψήφισαν τους άλλους δεν αγαπάνε την Τουρκική Δημοκρατία ; Μήπως αυτοί οι άνθρωποι σηκώνουν κεφάλι στην Τουρκική Δημοκρατία ; Διότι με βάση τον πρόξενο μας πέραν του υποψηφίου που πρότεινε και αυτών που τον ψήφισαν, οι υπόλοιποι είναι επαναστάτες ενάντια στην Τουρκική Δημοκρατία και φέρουν την ιδιότητα του ¨συνεργάτη των Ελλήνων¨. Πολύ κρίμα, μέχρι τώρα δεν πέρασε άλλος πρόξενος από την Κομοτηνή που να προσβάλει τόσο και να ¨αναλώνει¨ τους ανθρώπους.
…………………..
…………………….
Ο κύριος Μουσταφά Σάρνιτς έχει χάσει τον σεβασμό μέσα στην κοινότητα μας. Το ποιες είναι οι απόψεις της κοινότητας για το άτομο του μπορείτε να το βρείτε με μια ανεξάρτητη έρευνα.
…………………….
Κατ΄αυτό τον τρόπο ο κύριος Μουσταφά Σάρνιτς βλάπτει και την μειονότητα μας και ακόμη σημαντικότερο ρίχνει σκιές στις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας. Αυτό δεν αποδεικνύει και η νότα διαμαρτυρίας που επέδωσε η Ελλάδα στην Τουρκία πριν από 1-2 εβδομάδες ; Στόχος μας δεν είναι να προσβάλουμε οποιονδήποτε. Μόνο να εκφράσουμε κάποιες αλήθειες. Πιθανότατα αυτό το γράμμα θα αγνοηθεί και θα πάει στα σκουπίδια. Εμείς όμως αισθανόμαστε ως χρέος μας κάποια πράματα που βιώνουμε στην Δυτική Θράκη, να τα λέμε στην μητέρα-πατρίδα μας.
Υποβάλλουμε τον σεβασμό μας παραμένοντας πάντα πιστοί στην μητέρα πατρίδα και αγαπώντας την καρδιακά.


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/08/blog-post_8173.html#ixzz1WtJpaNNy

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πάνε στη μαμά πατρίδα τους να ησυχάσουμε κι εμείς μ αυτούς αφού δεν τους αρέσει η μαμά ΕΛΛΑΔΑ......................

Ανώνυμος είπε...

BRAVO SYMFWNW ME TON 7:15 OPOION DEN ARESEI TO KOUVADAKI TOU KAI STHN APENANTI DHMOKRATIKH PARALIA!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο απροκάλυπτα φαίνεται πώς χρησιμοποιούνται ως αναλώσιμα οι άνθρωποι για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των μεγάλων.
Επίσης το γεγονός πως η θρησκεία προσδίδει και εθνική ταυτότητα.
Οπως ,Ισραηίτης το θρήσκευμα,(στην εθνική συσυνείδηση όχι?)
Γι αυτό και χρησιμοποιήθηκε η θρησκεία,για να μαντρώνει σε στρατόπεδα,να εφευρίσκει εχθρούς,να στρέφει τον έναν εναντίον του άλλου
να εκφοβίζει με τιμωρίες και επιβραβεύσεις αντίστοιχα,καθισταμένη ένα ακόμη όργανο εξουσίας από τους ισχυρούς,γιατί όταν στην σκέψη μπαίνουν φραγμοί ,σταματάει η αναζήτηση για δημιουργούμενες απορίες και ενστάσεις και ο άνθρωπος αρκείται μόνο σε υποταγή κανόνων που του τίθενται.
Οχι ότι δεν υπάρχει ο υπέρτατος αγαθός νούς,αλλά η διαίρεση των ανθρώπων και η πεποίθηση τους ότι η δική τους πίστη είναι η σωστή ενώ όλων των άλλων λανθασμένη και κατά συνέπειαν οι άλλοι είναι καταδικασμένοι.
Γι αυτό και αν αναρρωτηθεί κανείς πώς γίνεται να πιστεύει κανείς σε θρησκείες που έχουν συγκεκριμένα χρόνια εμφάνισης,ενώ το ανθρώπινο γένος εκαταμμύρια ετών η εξήγηση είναι απλή ,κάποιοι δεν θέλουν να μάθουν οι άνθρωποι την πραγματική τους προέλευση και ιστορία.
Και τέλος μια σημείωση.
Οι ανωτέρω συγγραφείς της επιστολής δείχνουν τέτοι φόβο και υποταγή προς τους παραλήπτες ,που ακριβώς αποδεικνύει ότι το καθεστώς στην γείτονα είναι άκρως βίαιο και δικτατορικό ιδίως προς τους πολίτες που το επίπεδο διαβίωσης και ελευθεριών είναι άστα να πάνε.

East είπε...

Η Τουρκία Τουρκοποιεί Μουσουλμάνους.

Εμείς γιατί δεν Ελληνοποιούμε Χριστιανούς;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ East.Γιατί χάσαμε την αίσθηση του μέτρου.
Για παράδειγμα εν τολμήσεις να υπερασπιστείς μια οικογένεια Αλβανών που έχει 10-15 χρόνια στην Ελλάδα,όντας όλοι βαφτισμένοι Χριστιανοί,κάτι για το οποίο χαίρονται παρότι τους θέτει σε κίνδυνο γιατί για την φυσική τους πατρίδα θεωρούνται προδότες και άρα δεν έχουν δρόμο επιστροφής,θα σε στολίσουν λαθρολάγνο.
Ενω έχεις την αίσθηση διαφοράς και την διάκριση για όσους προέρχονται από πολιτισμούς απολίτιστους ,με πλήρες σκοτάδι στο μυαλό όπως π.χ από Ταυλάνδη,όπου κυριολεκτικά είναι ανθρωποφάγοι και υπερηφανεύονται γι αυτό,Πακιστάν...παρότι δεν φταίνε αυτοί αλλά γι αυτούς είναι σχεδόν αδύνατον να ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία ,ήθη και έθιμα.
Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για τους Μουσουλμάνους οι οποίοι απεδείχθη ότι ποτέ δεν εναρμονίζονται με την κοινωνία που ζούν.Και με τον φανατισμό της πίστεως τους που κάνει τους ίδιους εχθρούς μεταξύ τους (Σουνίτες-Σιίτες) είναι εν δυνάμει βόμβες έτοιμες να εκραγούν όταν δοθεί η σχετική εντολή.
Η λογική μας είναι ισοπεδωτική και χωρίς διακρίσεις.Εχθρός ή φίλος,άσπρο ή μαύρο.
Δεν είμαστε σε θέση να διακρίνουμε διαφορές ,υπέρ και κατά.

East είπε...

Ο Ελληνισμός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από το Ισλάμ.

Αντίθετα, το Ισλάμ απειλείται από τον Ελληνισμό, εφόσον απορρίψουμε τον εθνοφυλετισμό και ξαναγίνουμε Ρωμιοί-οικουμενιστές.

Ας δούμε μερικά στοιχεία:

1.Ο Ελληνισμός ηγείται πολιτιστικά/πνευματικά στον Χριστιανισμό(Ο μέγας Ρώσος θεολόγος Φλορόφσκυ λέει ότι κανείς Χριστιανός δεν μπορεί να εμβαθύνει στον Χριστιανισμό αν πρώτα δεν εξελληνιστεί).

2.Το Ισλάμ είναι αίρεση/διάσπαση από τον Χριστιανισμό.

3.Οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι είναι εξισλαμισμένοι Ρωμιοί(τουρκόφωνοι, αραβόφωνοι, κτλ).

4.Οι Άραβες είχαν μεγάλη Ελληνική παιδεία, και δημιούργησαν το Ισλάμ για να μην εξελληνιστούν. Δηλαδή ο λόγος δημιουργίας του Ισλάμ ήταν πολιτικός, προκειμένου να ανταγωνιστούν τον Ελληνισμό.

5.Οι Πέρσες ασπάστηκαν το Ισλάμ για εκδίκηση εναντίον του Ελληνισμού και για να μην εξελληνιστούν.

6.Οι Πακιστανοί είναι οι εξισλαμισμένοι Ινδοί, και μαζί με τους Ινδούς είναι ομόγλωσσοι των Τσιγγάνων-ΡΟΜ(Ρωμιοί), οι οποίοι είναι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ και αποτελούν την ανυπότακτη Ρωμιοσύνη.

7.Οι Μογγόλοι(που λανθασμένα πιστεύουμε ότι είναι οι Τούρκοι) έχουν Ρωσοποιηθεί, και μεγάλο μέρος τους είναι Χριστιανοί-Ορθόδοξοι.

8.Στην Τουρκία υπάρχουν 15εκ κρυπτοχριστιανοί, χώρια οι "Μουσουλμανο-Χριστιανοί"(που συμμετέχουν και στα 2, χώρια η αίρεση των Αλεβιτών(η μεγαλύτερη Θρησκευτική μειονότητα στην Τουρκία) που είναι ουσιαστικά μίξη Χριστιανισμού-Ισλάμ. Στις Αραβόφωνες χώρες υπάρχουν 20εκ Ρωμιοί-Ορθόδοξοι-Χριστιανοί.

9.Στα Βαλκάνια, οι Αλβανοί είναι εξισλαμισμένοι Αρβανιτόφωνοι Ρωμιοί, που πλέον μαζικά επιστρέφουν στην Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό(το Ισλάμ ουσιαστικά "κρατάει" μόνο στο Κόσσοβο, ως εκδίκηση στην αντιπαράθεση με τους Σέρβους εθνικιστές), οι Πομάκοι είναι εκσλαβισμένοι εξισλαμισμένοι Ρωμιοί, ενώ οι Βόσνιοι(που είναι μειοψηφία στην Βοσνία) είναι Σλαβόφωνοι Ρωμιοί που εξισλαμίστηκαν ως εκδίκηση λόγω της πίεσης που δέχτηκαν από Σερβία και Δύση.

10.Η Ελλάδα πρέπει να χορηγεί υπηκοότητα με κριτήρια πολιτιστικά(σε όποιον ασπάζεται τον πολιτισμό μας), και όχι εδαφικά(πόσο χρόνο έχει διαμείνει ή αν έχει γεννηθεί στην Ελλάδα).

Δηλαδή να παίρνει υπηκοότητα όποιος είναι ή γίνει Χριστιανός-Ορθόδοξος και θέλει να γίνει Έλληνας.

Οι υπόλοιποι ευπρόσδεκτοι για εργασία/σπουδές/τουρισμό/επιχειρήσεις. Από όλα αυτά θα κερδίζει το κράτος, και ταυτόχρονα θα διαδίδουμε τον πολιτισμό μας.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑ ΚΥΡΙΕ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ .ΑΡΧΗΓ0Σ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΣΑΙ.ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

to islam to dhmioyrghse h nea taxh pragmaton..oi ilouminati agaphte file...o sionismos me liga logia ,gia na xtyphsei ton xristianismo..opos dhmiorghse marxismo lenismo komoynismo,kai polla alla...