Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανακοίνωση της Θύρας 4 για τον Παπανδρέου!!!


Ο σύνδεσμος φίλων Π.Α.Ο.Κ. “ Θύρα 4″ μας κούφανε! Η πιο καυστική ανακοίνωση κατά του πρωθυπουργού που έχει βγει ποτέ από επίσημο φορέα, κίνημα, οργάνωση, σύνδεσμο κτλ.
Λίγες ώρες μετά τον αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, η “ Θύρα 4″ έβγαλε την καθιερωμένη ανακοίνωση – κριτική του αγώνα. Το σημείο...
της ανακοίνωσης όμως που προκαλεί τεράστια εντύπωση και σοκάρει είναι το εξής:

“ Αηδία μας προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι από τα μεγάφωνα αντί να γίνουν εκκλήσεις να σταματήσει η αστυνομική αυθαιρεσία, γινόταν παρατηρήσεις στους οπαδούς μας για τα υβριστικά συνθήματα που ακολούθησαν. Με τα οποία βέβαια δεν συμφωνούμε. Δεν θέλουμε η μάνα του πρωθυπουργού να εξομοιώνετε με τις ιερόδουλες, αφού οι τελευταίες βγάζουν τίμια το ψωμί τους και δεν μας φορτώθηκε στο σβέρκο κάποιο καθυστερημένο μούλικο τους”!!!
Αν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση της Θύρας 4, πατήστε εδώ.
Πρωτοφανείς καταστάσεις ζούμε, πρωτοφανείς είναι και οι αντιδράσεις του κόσμου…
ευχαριστούμε το φιλικόvouliazoume για την ενημέρωση
Πηγη 

52 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παοκ λεω και κλαιω...
Αν ο Παοκ ητανε στη θεση του Ηρακλη, δεν θα υπηρχε κυβερνηση σημερα, θα ητανε ολοι στον Θερμαικο..(μεσα και βαθια..)

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

τελικα οι οπαδοι του ΠΑΟΚ ειναι αυτοι που λενε τα πραγματα με το ΟΝΟΜΑ τους....ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ παιδια...αντε να ξυπναμε και οι υπολοιποι που βοσκουμε σανο

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά;Έβρισαν το Γώγο και τη μαμά;Έκλασε ο πορνόγερος ο Αντρίκος και βγήκε ο Γώγος.Σκατά στον τάφο του κωλόγερου.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

η σελιδα με ολοκληρο το αρθρο δεν υπαρχει ας εχει καλα ο θεος την ΕΥΠ..... θα τους καψουμε συντομα ομως.

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε ΠΑΟΚ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ-ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ-ΣΑΡΙΣΟΦΟΡΟΙ .
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ "ΣΚΟΤΩΘΗΤΕ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ "ΚΑΛΗ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ.(ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ)
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ.
ΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΠΛΑΪ, ΠΛΑΪ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΚΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΥΡΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΤΡΙΧΕΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΙΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΑΠΛΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΕΝΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

η ανακοινωση ολοκληρη στο www.olapaok.gr

Ανώνυμος είπε...

http://www.θυρα4.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=207:-1-2&catid=39:nea&Itemid=394

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ , ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΑΟΚ . ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑ ΕΝΩΝΟΥΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΟΚ να 'σαι και μην φοβάσαι!

Ανώνυμος είπε...

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΑΖΕΛΟ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ Α..ΝΤΙΔΙΑ.

ΕΝΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας μάγκες,
επιτέλους όλα αυτά που λεμε όλοι στις συζητήσεις μας βγήκε από κάποιο έστω και επίσημο σύνδεσμο να ειπωθεί, άραγε γιατί έκλεισε το Site Η ΕΥΠ?????
Πολύ απλό βρίσαμε το προιστάμενος της.....
Μπράβο και πάλι μπράβο και θα το προχορήσω πιο πέρα, μακαρι να μην γινει αυτό που λεει ο 21 Σεπτεμβρίου 2011 9:28 π.μ. ανωνυμος, να προσεξουμε μην μας βαλουν απεναντι
Και στο κατω κατω ρε παιδια τι εχουμε να χωρισουμε με του οπαδους του ΑΡΗ?? Ε???
Εγω λεω να κανουμε και να σκασουν ολοι να παμε σε ενα ματς επιτελους ολοι ενωμενοι με την ελληνικη σημαια ο καθενας.... εεεεε???
Εκεί να δεις οι προβοκατορες τι πλακα θα παθουν.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ(ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΕΣ,ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ)ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΙΧΑΜΕΝΗΣ(ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗΣ) "ΜΑΜΑΣ" ΠΟΥ ΞΕΠΕΤΑΞΕ ΤΟ "ΠΑΙΝΤΙ"(ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ)ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός,αν αυτές τις δύσκολες στιγμές οι οπαδοί ενωθούν επιτέλους για ένα σοβαρό σκοπό(εξάλλου οι ίδιοι μας στερούν το γήπεδο) πολλά μπορούν να αλλάξουν!
Δεν μπορούν να ελέγξουν 100 άτομα ολόκληρες διμοιρίες,σκεφτείτε να είμασταν χιλιάδες!
Respect στους Παοκτζήδες από Ολυμπιακό!!

vouliazoume είπε...

Παιδιά δείτε και κάτι παλιότερο:
http://vouliazoume.blogspot.com/2011/02/blog-post_6724.html

Ανώνυμος είπε...

επαθα πλακα ουτε ενα βρισιμο απο αλλο οπαδο γιαυτο το αρθρο αντε και καλα την παμε να διωξουμε το σκοταδι απο την χωρα βασικα τους προδοτες που συνεργαζονται με τους ροθτσιλντ κτλ .ελευθερια η θανατος

Ανώνυμος είπε...

Καλα εχω παθει πλακα αυτο ηταν οτι καλυτερο εχω διαβασει η δει τον τελευταιο καιρο ακομα και απο αυτον που εβρισε την μανα του ΓΑΠ στο alter
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδια τους αξιζουν πολλα μπραβο

Ανώνυμος είπε...

μπράβο στα παιδιά της θύρας 4!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΟΚ 1926
ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΥΡΥΤΕΡΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΟΣΟ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλη ανακοινωση. Οπως και οι υπολοιπες που λενε να κοπει η Ελλαδα στα δυο για να περνει πρωταθλημα ο Π.Α.Ο.Κ.

Και μην μου πειτε οτι λεω ψεματα φιλοι παοκτζηδες. Πληγωμενος Ενωσιτης.

Ανώνυμος είπε...

4:42 οι φιλοι του πατριωτικοτερου σωματειου λενε ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΕΡΝΑΝΕ και απευθυνονται προφανως σε προσφυγες. Και οσο για το ποιος αντιστεκεται στη σαπιλα η απαντηση ειναι απλη: ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ. Ποτε βγαινουμε στους δρομους; Οταν θιγεται η ομαδα μας. Εγω βγηκα για τη φιλαδελφεια, εσυ για τον υποβιβασμο και ο καθενας για τον δικο του λογο. Ποτε οργανωθηκαμε ολοι παρεα να βγουμε εξω; ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΓΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ..ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ..[ΠΑΟΚΑΡΑΣ]

Ανώνυμος είπε...

παιδια ειμαι πανιωνιος και μπορω να βεβαιωσω οτι οι παοκτζηδες το μονο κακο που εκαναν ηταν .......να τραγουδανε για την ...τανα την βουλη και τους αλητες γαπ και γερουλανο!!!!!εχουν βαλει στο ματι (οχι οτι δεν δινουμε πολλα πατηματα) τους συνδεσμους......!!!!!σκατα στους προκλητικους ματατζηδες που μονο σκοπο ειχαν να προκαλεσουν ωστε να δημιουργηθει η κατασταση....!!!!το σωστο ομως ειναι...ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ......!!!!!
ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ.....

vouliazoume είπε...

Συγχαρητήρια στη συντριπτική πλειοψηφία των παραπάνω σχολιαστών για το επίπεδο των σχολίων, τις πολύ ώριμες σκέψεις, τις ωραίες ιδέες και τα ενωτικά μηνύματα!
Μια νότα αισιοδοξίας στη μαυρίλα των ημερών. Αν ακόμα και οι οπαδοί καταλαβαίνουν ότι άλλος είναι ο εχθρός μας και για να τον νικήσουμε είναι απαραίτητο να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, τότε υπάρχει ελπίδα...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!! ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.
ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ-ΠΙΟΝΙΑ

ΟΠΑΔΟΣ ΑΕΚ

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΠΑΔΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ..ΧΩΡΙΣ ΚΑΣΚΟΛ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ..'ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ'....ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ...ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...ΕΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!!!! ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΕΧΝΗ ΤΗΝ ΕΧΘΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ... ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΜΑΣ... ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ... ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 4 ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ( ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΚΟΥΣ) ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ
ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο!
Παιδιά μας, φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και των άλλων ομάδων, μας βάλατε όλους τα γυαλιά.Πρώτη φορά σε σχόλια θέματος βλέπω τόσους πολλούς ελεύθερα σκεπτόμενους Έλληνες
με ενωτικό και αδελφικό πνεύμα, αλληλεγγύη, υψηλό φρόνημα χωρίς γελοιότητες,βλασφημίες κοροιδίες.....
Αλλά και η ανακοίνωση της Θύρας 4 !!!χαχαχαχαχα
Μπράβο σας ρε Μάγκες!
Έχετε όντως τα μεγαλύτερα αρχίδια στην Ελλάδα.
Δέν θα ξαναπώ άσκημη κουβέντα ξανά ποτέ στη ζωή μου για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και ομολογώ δημοσίως ότι σας σέβομαι αυτή τη στιγμή πιό πολύ απο οποιονδήποτε άλλο σε αυτή τη χώρα.
Σας νομίζαμε αλήτες, αλλά αλήτες πραγματικά αποδεικνύεται ότι είναι, όλοι όσοι έχουν τουμπεκιαστεί σαν κότες(Δημοσιογράφοι).
Παιδιά μας, "αλήτες" μας, μου δώσατε χαρά και θάρρος μέσα σε όλη αυτή τη μαυρίλα των ημερών.
Καλή δύναμη και σας εύχομαι να μπείτε πρώτοι στη Κωνσταντινούπολη.

Ανώνυμος είπε...

ειμαι παο.η μαλλον ημουν παο γιατι αηδιασα με το ποδοσφιαρο.μπραβο στα παιδια.μακαρι να καταλαβουν ολοι οτι το ποδοσφαιρι ειναι για να περνας καλα και οχι για να σκοτωνεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στη ΘΥΡΑ 4.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΡΕ Π.Α.Ο.Κ -4- ΠΑΝΤΟΥ

ΘΥΡΑ IQ4 είπε...

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ. ΜΠΡΑΒΟ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ ΣΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

......ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΖΩΑ ..ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ,ΟΠΩΣ Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ,ΠΙΘΗΚΟΣ.!!!! ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΩ- ΣΑΝ ΥΓΕΙΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Κ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΡΟΥΣ , ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΕΙΑ ΜΟΥ,... ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΡΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ....!ΧΧ

ΘΥΡΑ IQ4 είπε...

ΜΠΛΙΩΝΑΣ, ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΕ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΝΕ. ΔΕ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ Ή ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΡΑ IQ4 θεωρείς ότι οι οπαδοί και οι συνδεσμιτες είναι συμοριτες δολοφόνοι εγκληματίες περιθωριακοί οι οποίοι βγαινουν από τις σπηλιες τους για να προκαλεσουν χαος χωρις λόγο. Το ότι έχουν χαθεί ζωες είναι απαράδεκτο αλλά δεν φταίει όλος ο οπαδικός χώρος. Είναι σαν να λες ότι όλοι οι πατριωτες είναι ρατσιστες φιλοναζί, όλοι οι κουμουνιστές σφάζουν με κονσερβοκούτια, όλοι οι εργοδότες είναι καθάρματα, όλοι οι εργατες είναι τεμπέληδες. Ο καθένας κρίνετε από τις πράξεις τις δικές του και όχι του σιναφιού του. Επίσης δεν κατάλαβα αυτό "ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ" γιατί ευθύνεται η ελευθερία του λόγου για τη βία? επισης είσαι λάθος και εδώ "ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ" και να μην πήγαιναν τα ΜΑΤ στα γήπεδα δεν θα λυνόταν η εγκληματικότητα. Ο ρόλος των ΜΑΤ είναι κατασταλτικός όσον αφορά τις μάζες. Δεν είναι αρμοδιοτητα τους να πιανουν κλεφτες, εμπόρους ναρκωτικών, παιδεραστες κλπ. Και στην τελική όταν ακούς από καποιον που θεωρείς ανεγκέφαλο κάτι διαφορετικό από καφρίλες και ασυναρτησίες πρέπει να σε ευχαριστεί. Δεν μπορείς να απαξιώνεις τον λόγο κάποιου με εμπαθείς κατηγορίες αλλά με επιχειρήματα. Θα ήθελα να ακούσω τα επιχειρήματα σου απέναντι σε αυτό που διάβασες από την Θ4

ΘΥΡΑ IQ4 είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ. Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΚΟΙ, ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΝΕΚΡΩΝ, ΕΝΩ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΟΜΕΡΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΧΑΝΕ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΩΝ;

Ανώνυμος είπε...

ειμαι ολυμπιακος αλλα τους παοκτζηδες τους παραδεχομαι.πηγαν στην τουρκια κ την καναν ανω κατω.γιατι δε παν μια βολτα σ αυτους κλεφτες της ιστοριας αλλων λαων.στους μουφομακεδονες.?να τους κανουν να θυμηθουν τη δικια τους ιστορια?αν υπαρχει τιποτα δηλαδη γιατι πιστευω ειναι ενα κράτος που απλα αναπνεει χωρις λογο.χωρις ιστορικη οντοτητα χωρις παρελθον παρον και μελλον

johndoctor είπε...

Αν και Ηρακλής συγχαρητήρια στα ΠΑΟΚΙΑ για την ανακοίνωση
Για ορισμένα γουρουνία της ΕΛ.ΑΣ δεν έχω να πω τίποτα...η επίθεση στο σταθμό πρώτο βαθμό στο σύνταγμα 29/06/2011 θα μου μείνει αξέχαστη
Έριξαν τόνους χημικών στο μετρό και στους γιατρούς χωρίς ΛΟΓΟ

Ανώνυμος είπε...

η προιστορια των συνδεσμων γραφει για τις αιμοδοσιες τους και τις τραπεζες αιματος που εχουν??γραφει για τα κοινωνικα ταμεια που εχουν δημιουργησει???επιτελους βγηκε καποιος και μιλησε για το ποιον των κυβερνοντων και μια πασοκοκουραδα παιταχτηκε να τους ονομασει δολοφονους.......δολοφονοι ειναι οι δυναμεις καταστολης ........και ανθρωποι τυπου μακαρου....που απορω γιατι πηγαν και τον δεσανε ???για να τον ξαναφησουν με τη βουλα???σκατα στους μπατσους και τα ματ

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια ρε υπερήφανοι Παοκτζήδες.Στα καθάρματα πρέπει να μιλάς χύμα και παντελονάτα.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο, ρε υπερήφανοι παοκτζηδες, όταν σας γλίτωσε το κράτος (το ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ) από την χρεοκοπία έπρεπε να αρνηθείτε (αν θυμάστε η εγγυητική της Εθνικής Τράπεζας βγήκε Κυριακή Βράδυ με κλειστά τα στόρια) όπως και όταν πήρατε στις τιμημένες φανέλες κρατική διαφήμιση (αν δεν έβλεπα εγώ στην φανέλα του ΠΑΟΚ την μονοπωλιακή ΔΕΠΑ δεν θα έβαζε φυσικό αέριο και θα έκαιγα ξύλα). τα ιδια και χειρότερα βέββαια γίναν και σε άλλες ομάδες

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε φίλοι του ΠΑΟΚ!!!
Μπορεί να τα πάρει στο κρανίο ο Τσώνης και να να έρθει απάνω να σας γ@μήσει όπου σας βρεί!!!
Δεν θέλω να σας τρομάξω!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ..

Ανώνυμος είπε...

Πες του Τσώνη καθώς έρχεται επάνω να φάει και μιά φασολάδα για να μας κλ@σει τα @ρχιδι@

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΚ....ΜΕΤΡΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΤΤΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ''ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ'' ΛΕΓΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ!!! ΧΑΡΑ.. ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑς ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΦΑΛΟ ...δεν βασταξα την ειπα την κακια μου το παιρνω πισω ..το δευτερο εννοω το ΜΟΥΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΦΑΛΟ το πρωτο ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

TO ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ Ο ΜΠΕΝΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΛΥΦΑΤΕ ΦΤΥΝΕΤΕ.
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ.