Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Βελόπουλος τα χώνει στον τραπεζοπροσκυνημενο Κώνστα - Αθέατος Κόσμος 20-9-11


Δείτε το βίντεο!

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mpastarde kwnsta gamw to spiti sou malaka karagkiozh...

Ανώνυμος είπε...

Καλός ο Βελόπουλος αλλά ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται και εκεί τα έκανε σαλάτα ο δικός μας. ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και αυτός. Οπότε στα τσακίδια όπως και οι υπόλοιποι.
ΠΤΟΛΙΕΘΡΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Αχ μωρή πουτάνα Κώνστα τι βρωμόξυλο θα φας!!!Εσύ ρε μουνόσκυλο δεν έλεγες με υπερηφάνια οτι το μνημόνιο είναι η μοναδική λύση;Εσύ δεν έλεγες τον Απρίλιο οτι σιγά σιγά βλέπουμε βελτίωση;Το νου σου μουνόσκυλο.Θα φας τόσο ξύλο που θα παρακαλάς να πεθάνεις.

Ανώνυμος είπε...

SKOTOSTE TON TORA !!! TON POUSTI TON KWNSTA...

Ανώνυμος είπε...

konsta ise poli kalo pedi ala gamo to moyni toy spitioysoy ke ama se petixo poy8ena 8a se gamiso

e-ego είπε...

«ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και αυτός.»

Επίτηδες είστε ΤΟΣΟ ηλίθιοι μερικοί;
Άντε ρε αγράμματε τσοπάνη στο μαντρί σου, 17 μήνες δεν κατάλαβες ΤΙΠΟΤΑ πανίβλακα.

Ανώνυμος είπε...

Κωνστα τον ήπιες άσχημα καθηκι το τέλος του έργου είναι πολυ κοντά προδοτες

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΩΝΣΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΑΤ-ΕΣΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ,ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΑΤ-ΕΣΑ.ΚΩΝΣΤΑ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ..

Ανώνυμος είπε...

Κρεμάστε τον από την γλώσσα τον πούστη...
να παρακαλάει να πεθάνει και να κρέμεται....

Ανώνυμος είπε...

Ένα που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής:

Άντε και στην Ελλάδα φταίει το κράτος που είναι μεγάλο κατά τον κωνστα, Στην Αμερική που δεν έχει σχεδόν τίποτα κρατικό τι φταίει? στην Ιταλία τι φταίει ? η είμαι βλάκας και δεν καταλαβαίνω η με παίρνανε για βλάκα.
Ξέρω όμως ότι κανένα άλλο κράτος δεν έχει την μορφολογία της Ελλάδος , παράδειγμα στα Δωδεκάνησα με 190000 κάτοικους ποσά σχολειά έπρεπε να έχουμε ? πόσα νοσοκομεία ? πόσα κέντρα υγείας ? , έκτος και εάν οι μαθητές και οι ασθενείς μπορούν να διακτινισθούν , σκεφτείτε τι γίνεται και με τις δημόσιες υπηρεσίες και τον στρατό , ΕΚΤ τον πραγμάτων η Ελλάδα έχει μεγάλο κράτος για να καλύψει την μορφολογία της

Ανώνυμος είπε...

epitelous poses fores prepei na sas pei oti o velopoulos den psifise to mnimonio alla kanane psifoforia kai san koma eipane nai sto mnimonio.alla o velopoulos psifise oxi sto mnimonio

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΒΡΩΜΕΡΕ ΚΩΝΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ. ΑΛΗΤΑΡΑ, ΜΠΙΝΕ, ΚΩΛΟΤΡΥΠΗΜΕΝΕ. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ. ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω: πώς την έχει γλυτώσει η γαμιόλα μέχρι σήμερα; Όλη η Ελλάδα σκέφτεται πως αν τον πετύχει πουθενά τον έθαψε και παρ' όλα αυτά ζει και βασιλεύει. Πως στον πούτσο κυκλοφορεί η σκίστρα; Σε υπόγεια λαγούμια;;;

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΣΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ. ΚΩΝΣΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ.ΕΝΑ ΜΠΕΡΝΤΑΧΙ ΞΥΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΩΝΣΤΑΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΗΛΙΘΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΤΟ 1993 ΤΟ ΧΡΕΟς ΗΤΑΝ 120 % ΤΟΥ ΑΕΠ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ???? ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ???ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ??? ΑΜΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

το παραμυθι εχει τελειωσει! Το μονο που μενει ειναι να δουμε την επωμενη μερα που δυστυχος αργει. Υπομονη και ψυχραιμια γιατι τωρα μπαινουμε στο ζουμι και οι σφαλιαρες θα ερχοντε απο παντου. Καποια στιγμη θα γινοτανε, επεσε ο κληρος στην δικια μας γενια, ας σταθουμε στο υψος των περιστασεων (για τα παιδια μας).

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ OΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ: ΓΕΛΟΙΟΣ ΓΛΥΦΤΗΣ.