Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ KOYIK


"Αποκαλυπτικές ακροάσεις" "Στο ράδιο ο Παπαγιάννης" και άλλες τέτοιες αναρτήσεις δημοσιεύονται στο Fimotro τις τελευταίες ημέρες. Ο Παπαγιάννης είναι τόσο χαρούμενος που θα παίζει χωρίς αντίπαλο στο αποκαλυπτικό δελτίο, κι αυτό γιατί ο βασικός και ισχυρός του αντίπαλος mister Τέρενς Κουίκ δεν θα είναι απέναντί του φέτος, καθώς αποφάσισε για προσωπικούς λόγους που ο ίδιος δεν θέλει να αναφέρει, να αποχωρήσει. H Απόλυτη ξενέρα! Από 'κει που βλέπαμε καλεσμένους σαν τον Μαξ Κάισερ, Δημήτρη Καζάκη, θα βλέπουμε του Παπαγιάννη τις ατέρμονες συζητήσεις.. Αν και να μην αδικούμε το αποκαλύπτικό δελτίο αφού προσκαλεί συχνά τον συμπαθή σε εμάς Πάνο Καμμένο. Ο Τέρενς σε δήλωσή του στο anti-ntp ξεκαθάρισε ότι η σχέσεις του με τον μέτοχο του καναλιού είναι άριστες και δεν παιζει ρόλο η σχολή της αυριανής οπως ο Παπαγιάννης λάνθασμένα έγραψε "ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΟΥΙΚ ΑΠΟ ΤΟ KONTRA ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ..."..
Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα όμως (αν και ο ίδιος δεν το επιβεβαιώνει) είναι ότι οι σχέσεις του με τον διευθυντή ειδήσεων Τάσο Παπαδόπουλο (που κάποτε "μάλωσε" on air τον Τέρενς γιατί εξέφρασε την άποψη οτι υπάρχει θεός)
δεν είναι οι καλύτερες τον τελευταίο καιρό και ίσως αυτός είναι και ο λόγος που αποχώρησε. Το λυπητερό στην υπόθεση είναι το δελτίο τον bloggers είχε στο τιμόνι έναν δημοσιογράφο με κύρος που έκανε το δελτίο αξιόπιστο και σοβαρό. Έναν μόνο σοβαρό παρουσιαστή είχαν στο κόντρα και τον άφησαν να φύγει! Δυστυχώς μοιάζει δύσκολο να επιστρέψει αν και εμείς του το ευχόμαστε ολόψυχα, διότι τον χρειαζόμαστε για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο Quick ετοιμαζεται να πολιτευτει με την Ν.Δ. και τίποτα περισσοτερο;

Ανώνυμος είπε...

Χλωμό...

Τέρενς είπε...

Ακριβώς...Ευχαριστώ Ανώνυμε των 12.27 μ.μ.που απάντησες σωστά...

Ανώνυμος είπε...

Οπως και νάχει ο στόχος της φίμωσης της αντίθετης άποψης,της απόκρυψης στοιχείων αφύπνισης ,της γνώσης παρασκηνίων,επιτυγχάνεται σταδιακά και σταθερά.
Τώρα παρά ποτέ η επιταγή της ύπνωσης είναι μείζονος σημασίας γι αυτούς που κινούν τα νήματα της ζωής μας,ώστε εν όψει των επικειμένων ζωτικής σημασίας γεγονότων που θα λάβουν χώρα,και που θα αφορούν συμπαντικά γεγονότα,τεράστιες καταστροφές blue beam projects,oι λαοί κυριολεκτικά να πιαστούν στον ύπνο ,δεμένοι χειροπόδαρα χωρίς δυνατότητα διαφυγής.

Ανώνυμος είπε...

Τι θα ζήσουμε έχετε καταλάβει;

Ανώνυμος είπε...

Kύριε Κουίκ φαίνεται το ήθος σας που δεν θέλετε να πείτε τον λόγο που αποχωρήσατε αλλά ο Κουρής θα έπρεπε να σας παρακαλάει να γυρίσετε και ας σουτάρει τον Τάσο Παπαδόπουλο

Ανώνυμος είπε...

Θα παρακαλουσα τον αγαπητο Τερενς να μας πει τους λογους αποχωρησης του, απειλες για την οικογενεια του η οτι αλλο θα μπορουσε να συμβει αυτες τις ωρες που η χωρα κινδυνευει να αφανιστει απο τον παγκοσμιο χαρτη και αν προτειθεται να συνεχισει καπου αλλου δεδομενης της τιμιοτητος του χαρακτηρα του και της μαχητικοτιτας που τον διακρινει

Τέρενς είπε...

Αγαπητέ φίλε,θα σας απαντήσω ως εξής:
Αν μία απόφαση του οποιουδήποτε ανθρώπου είχε νά κάνει με ευτελείς και υλικούς λόγους,να καταλάβω ότι μπορεί να είναι λάθος τέτοιες στιγμές που πρέπει όλοι να είναστε στο μετερίζι μας.
Αν,όμως έχει να κάνει με την επαγγελματική και προσωπική του αξιοπρέπεια,τότε μήπως πρέπει να τα προφυλάξει;

Μη νομίζετε ότι δεν συνυπολογίζω πολλά.Και φυσικά πάνω απ'όλα τον όποιο κόσμο με τιμά με τη προσοχή του.
Αλλά δεν έκανα μιά καριέρα για να την προσφέρω προς ισοπέδωση στα πόδια του οποιοδήποτε...
Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα κάνατε και εσείς.
Από δω και πέρα βλέπουμε...

Ανώνυμος είπε...

εμενα απ το φεισ μπουκ του κοντρα με εχουν αποκλεισει,γιατι εξεφρασα χωρις να βρισω την διαφωνια μου με τον τασο παπαδοπολου για το θεμα του χριστου,κ του αντιχριστου.εκεινος ειχε πει οτι ουτε χριστος υπαρχει ουτε αντιχριστος.ντροπη του

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΕΡΕΝΣ. Ο ΕΝΙΚΟΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ (ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΜΙΛΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΣΟΥ) ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΩΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,ΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ , ΩΣ ΑΠΕΧΩΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΑΝΤΑΛΑ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ", ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΙΣΑΙΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΣΤΟ "ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ", ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΣΟΥ,ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΟΥ ΜΑΧΕΣ, ΜΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ "ΠΕΡΑΣΟΥΝ" Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Τέρενς είπε...

Ευχαριστώ για το τελευταίο σχόλιο των 11:28 μ.μ.

Φαντάζομαι ότι είναι εμφανές από προηγούμενες απαντήσεις μου ότι εσωκαναλικοί παράγοντες με οδήγησαν στην έξοδο με συμπεριφορές τους που δεν μου αρμόζουν και δεν μου αξίζουν.Ούτε για την όποια επαγγελματική μου πορεία,ούτε για την προσωπική μου αξιοπρέπεια.

Όταν θα έλθει η ώρα ίσως να εξηγήσω με περισσότερη σαφήνεια κάποια πράγματα.

Απλά δεν το κάνω τώρα και δεν ξέρω αν θα το κάνω,σεβόμενος τους 11 μήνες μιας δουλειάς που μου έδωσε πολλά και μάλιστα χωρίς την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ παρέμβαση από πλευράς της ιδιοκτησίας στις καθημερινές δημοσιογραφικές επιλογές τις μου.Ανεξάρτητα με τις συμπεριφορές άλλων...

Σε ότι αφορά το αύριο,η προτροπή σας είναι και δική μου επιθυμία.Θα το προσπαθήσω με κάθε τρόπο.

Ήδη εδώ και τρείς μήνες αρθρογραφώ κάθε εβδομάδα στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ,το μοναδικό αντιμνημονιακό και πολύ υψηλού επιπέδου δημοσιογραφικό έντυπο,με σωρεία αποκαλύψεων και το οποίο διευθύνει ο Σπύρος Τρίψας,ένας χαρισματικός και σημαντικότατος δημοσιογράφος,έχοντας ως συνεργάτες μια επίσης εκπληκτική ομάδα κορυφαίων δημοσιογράφων.

Είναι πράγματι δύσκολες οι στιγμές της πατρίδας και αισθάνομαι ότι όλοι πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας.Δεν θα αποτελέσω την εξαίρεση...

Και πάλι ευχαριστώ για το ευγενικό σας σχόλιο.Φυσικά και γρήγορα πάλι μαζί...

Με εκτίμηση
Τέρενς Κουίκ

Κωστής Βεζδρεβάνης είπε...

Τέρενς, μη μασάς, όσο κρατάν τα πόδια σου, είμαστε μαζί σου, Είστε τόσο λίγοι όσοι δεν πουλήσατε την ψυχή σας στο διάβολο των Αλητοτραπεζιτών για ένα κουστούμ. Και όχι με τίποτε δεν σου αξίζει να γίνεις "βουλευτής" των απομειναριών της ΝΔ, του κόμματις-ρεζέρβα των Τοκογλύφων. Γεννιούνται ΜΜΕ μέσα στο νετ, σε θέλουμε μαζί μας. Με ό,τι έχουμε θα απεέυθέρωσουμε τη Χώρα μας. Τώρα είναι δικό σου θέμα το πότε θα μας πεις τους ακριβείς λόγους που έφυγες από το Κόντρα (να σου πω...καλύτερα, με έπιανε κάτι να σε βλέπω στο ίδιο μαγαζί με τον Χίο, και ξέροντας τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού) Γερά, και μη μασάς τίποτε.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Τέρενς, νομίζω ότι πρέπει να βρεθεί λύση για να σε έχουμε πάλι κοντά μας. Η παρουσία σου είναι απαραίτητη ιδιαίτερα αυτήν την εποχή που οι αξίες μας ευτελίζονται αδιάκοπα χωρίς να καταλαβαίνουμε τί ακριβώς πάει να γίνει στη χώρα μας! Προσπάθησε ακόμα και να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις προβληματικές. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Έτσι δεν λέγεται;