Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΠΑΤΕΡΑ ΕΣΥ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΣ!!!


Οδηγώντας σε μια μεγάλη λεωφόρο, μπροστά στα μάτια μιας κυρίας έγινε ένα τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά ένας νέος. Με τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων, έβαλαν στο αυτοκίνητο της το παλικάρι, περιπου 20 ετών, να το μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο..

Το παλικάρι αιμοραγούσε, η κυρια έφτασε στο νοσοκομείο όσο πιο γρηγορα μπορούσε.. οι τραυματιοφορείς της βάρδιας το πήραν μέσα. Μπήκε μαζί τους και η κυρία, για να μάθει ποιος ειναι, και να ειδοποιησει τους συγγενείς του. Οι γιατροι της βάρδιας διέγνωσαν πως έπρεπε να μπει επειγόντως στο χειρουργείο. Ειδοποίησαν τον χειρουργο, ο οποίος για να τον χειρουργήσει ήθελε 1000 δολάρια. Το είπαν στην κυρια η οποια τους ειπε τι ακριβως συνέβη και οτι δεν γνωριζε το παλικάρι..

Εξηγησαν στον γιατρο αλλά αυτός ανένδωτος, ηθελε τα χρήματα..

Η κυρια βλέποντας το παλικαρι να αργοπεθαίνει.. ειπε: Ξεκινηστε να το σώσετε και πάω να σας φέρω τα χρηματα..

Η κυρια πράγματι έφερε τα χρηματα και τοτε ήρθε ο γιατρός..

Όμως τι ειρωνεια!! Τι οδυνηρο παιχνιδι του φύλαξε αυτη τη νυχτα η αγάπη του για τα χρήματα...

Με το που ειδε το παλικαρι, έμεινε ακίνητος, κιτρινισε, άσπρισε πήρε το χρώμα του νεκρού.. Έπεσε πάνω στο παιδι ουρλιάζοντας... Και το παιδι ειπε τις τελευταίες του λέξεις.:

-Πατερα με σκότωσες και ξεψύχησε..

Η κυρια συγκλονισμένη από αυτο το συμβαν πεταξε τα χρηματα στα μουτρα του γιατρου και του είπε:

-Πάρτα, να κανεις την κηδεία του παιδίου σου...

Σημειωτέον πως ήταν το μονο παιδι που είχε...
Πηγη 

14 σχόλια:

MetalDefianceProductions είπε...

Ενα κτηνος ηταν,ουτε πατερας,ουτε γιατρος...

Ανώνυμος είπε...

παιδιά.. μια πρόταση όσο και μακάβρια και να ακούγετε από εμένα, είμαι και εγώ πατέρας, τετειες ειδήσεις δεν βοηθούν αλλά σε σακατεύουν ψυχολογικά... προσωπικά δεν με βοήθησε η ιστορία αυτή, ο πατέρας αυτός το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να πηδήξει απο το γκρεμό.. εγω δεν μπορώ να συμμεριστώ το συμβάν αυτό, κρίμα για το παλικάρι.. ας αναπαυτεί η ψυχή του!!!

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα ο πατέρας... Είμαι σίγουρος ότι θα τον ακολουθεί σε κάθε στιγμή πάντα.... Θα ζει με τύψεις τι χειρότερο? Ας μην κάνουμε κριτική τόσο απλά.. Ακόμα και η αγάπη του για χρήματα πληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο... Τι άλλο θέλετε δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

κάτι τέτοιοι ηλίθιοι 6.28 είναι που μας μολύνουν τον αέρα(μαζί και εσύ). Τι άλλο θέλουμε; να πάει να κρεμαστεί θέλουμε. "Κρίμα καλέ ο πατέρας". μα πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να λες τέτοιες μπούρδες;

Ανώνυμος είπε...

poios ili8ios mporei na pisteuei autous tous astikous mi8ous!!!sapounopera mou 8imise...san tragwdia, san ergo kalo akougete pantws

Ανώνυμος είπε...

sigoura fake, alla anatrixiastiko

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΓΑΛΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

6.28 μήπως συνέβη και σε σένα το ίδιο; α, να χαθείτε ρεντίκολα της κοινωνίας...

Ανώνυμος είπε...

emena o dikos moy pateras tha zitoyse kai alla lefta gia na kanei tin kideia moy

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Urban Legend - Αστικός καραμπινάτος Μύθος....

Ανώνυμος είπε...

αληθεια ψεμματα δεν εχει σημασια.Σημασια εχει οτι ΠΡΕΠΕΙ να συμβει σε καποιο απο αυτα τα λαμογια που για να βοθησουν εναν συνανθρωπο τους(και εχουν ορκιστει γι'αυτο)ζητανε το απαραιτητο αντιτιμο.Οταν προκειτε για τα παιδια των αλλων ευκολα λενε"δεν τον προλαβαμε".Μακαρι να ειναι αληθεια και να εχει αυτοκτονησει ο τυπακος

Ανώνυμος είπε...

stis mamades olou tou kosmoy na ta pite, poy megalonoun ta paidia tous me to oniro toy giatrou kai tou dikigorou, ton megaliteron lamogion tis koinonias mas diladi..ama exoun kori theloyn na tin padrefti giatros i dikigoros, ama exoyn gio theloyn na ginei giatros i dikigoros.

Γιώργος είπε...

Είμαι και εγώ πατέρας και σίγουρα το γεγονός μου φάνηκε τρανταχτότατο.Το μόνο που σίγουρα έχω να πω είναι ότι το 99,9% των γιατρών είναι ψυχροί σωματέμποροι και εκμεταλλευτές.Στον όρκο του Ιπποκράτους ορκίζονται μόνο για τα μάτια του κόσμου και δεν νομίζω να τον έχουν κατανοήσει ποτέ.Τα παιδιά μου είναι 21 και 10 μηνών και πρόσφατα πέρασα συνεχόμενες 2 γέννες.Είχαμε πάει σε ένα γιατρό ο οποίος θεωρείται κορυφαίος σε θέματα ανοσολογίας διότι υπήρχαν κάποια προβλήματα.Αφού η πρώτη γέννα πλην του νοσοκομείου που είναι καθαρά επιλογή του καθενός ο γιατρός στοίχισε καθ΄όλη τη διαδικασία του πρώτου παιδιού 5000 € (σημειωτέον όχι για εξωσωματικές και τέτοιες διαδικασίες) και για το νοσοκομείο άλλες 3000 €.Στο δεύτερο αφού συνεχίζουμε πάλι στον ίδιο γιατρό ξεκινάμε πάλι τα ίδιες δικές του διαδικασίες συνέβη το εξής:η γραμματέας του γνωρίζοντας την οικονομική μας κατάσταση (βέβαια και ο ίδιος την γνώριζε) του ζήτησε να μη μας χρεώσει την τελευταία απλή επίσκεψη για την οποία μιλάμε ότι στοιχίζει 130 €.Η απάντηση του ήταν δεν είμαστε ίδρυμα εδώ.Αυτός ο γιατρός είναι από αυτούς του Κολονακίου που έχουν στείλε βαλίτσες ολόκληρες με λεφτά στην Ελβετία και όλα αυτά χωρίς απόδειξη γιατί λέει θα ήταν 40% παραπάνω τα χρήματα.Α!Και να μην ξεχνάμε ότι αυτά τα γεγονότα έγιναν τότε που στις ειδήσεις βροντοφώναζαν για τη φοροδιαφυγή των μεγαλογιατρών...Βγάλτε τα συμπεράσματα σας.