Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Για ηρωική έξοδο ετοιμάζεται ο Βενιζέλος


Οι τελευταίες κινήσεις του υπουργού Οικονομίας προκαλούν αφενός πανικό στο Μαξίμου και αφετέρου σηματοδοτούν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στο κυβερνών κόμμα. Η τελευταία του δήλωση, πως «θυσίασε», ενδεχομένως, το πολιτικό του μέλλον για να αναλάβει το
καυτό υπουργείο Οικονομίας, έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στον πολιτικό χώρο και το ερώτημα πολλών είναι: που το πάει ο Βενιζέλος;

Το ποιο πιθανό με βάση την πορεία του Θεσσαλονικιού πολιτικού είναι, βλέποντας το οικονομικό αδιέξοδο, να ψάχνει τρόπους διαφυγής.

Θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως αν ο υπουργός Οικονομίας αποχωρήσει εγκαίρως απ΄ την παραπαίουσα κυβέρνηση, τότε γίνεται αυτομάτως ο αδιαφιλονίκητος επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Σε διαφορετική περίπτωση η φθορά του θα είναι τόσο μεγάλη, που η προσωπική του ήττα 2007 θα μοιάζει με… νίκη σε σχέση με την επόμενη μάχη που θα δώσει για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Κι αυτό το γνωρίζει καλά ο ευφυής Βενιζέλος…
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οποιος έγινε συνένοχος και συναίνεσε στην παράδοση της πατρίδας βορρά στους λύκους του κεφαλαίου,δεν έχει ελπίδα ό,τι και εαν ενδυθεί.
Ολα τα ναι μετρήθηκαν στην ψήφιση του μνημονίου και του μεσοπροθέσμου.
Η βιαιότητα της καταστολής ,τα νομοσχέδια με ναρκωτικά,φίμωση φωνών αντιδράσεων,βίαιη ληστεία στους μισθούς και συντάξεις,απελευθέρωση εμπρηστών,κατάργηση ασύλου, συνετελέσθησαν με την συνενοχή όλων ,και των 300 ανεξαιρέτως.
Και δεν θεωρούνται συγχωρήσιμα

Ανώνυμος είπε...

Βρηκε αλλον τωρα δεν τον εχει αναγκη,περασε το νομοσχεδιο για την παιδεια με ΝΔ -ΜΠΑΤΣΟΚ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ-ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ,τον εχουν χεσμενο πλεον τον βενιζελο.

Ανώνυμος είπε...

toso efyia den tin ksanaexw dei para mono stis agelades.

Ανώνυμος είπε...

sta paparia mou ton grafw ton xontro to soi tou kai ta kollhtaria tou

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΩΛΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΚΟΥΡΑΔΑ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΦΙΛΕ 3.35 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΜΑΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ