Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Νέα στήριξη από Μόσχα!


Αριστοτελία Πελώνη
Νέο χαστούκι στην Αγκυρα και στις συνεχιζόμενες απειλές της έναντι της Λευκωσίας με αφορμή τις σχεδιαζόμενες για τον Οκτώβρη γεωτρήσεις ανοικτά της Κύπρου, αυτή τη φορά από τη Μόσχα. Η ρωσική πλευρά έσπευσε χτες σε στήριξη της Λευκωσίας,
δηλώνοντας επισήμως ότι οι γεωτρήσεις αποτελούν κυριαρχικό δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ κάλεσε την Τουρκία να μην τις συνδέει τις συνομιλίες για το Κυπριακό.

Η Μόσχα παρενέβη επισήμως με ανακοίνωση του εκπροσώπου του ρωσικού ΥΠΕΞ Αλεξάντρ Λουκασέβιτς, ο οποίος υπογραμμίζει ότι οι δραστηριότητες της Κύπρου εντός της ΑΟΖ της ανταποκρίνονται στο διεθνές Δίκαιο και στα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με τη Συνθήκη του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας.

«Τα κυριαρχικά δικαιώματα για σκοπούς εξερεύνησης και επεξεργασίας των πηγών της ηπειρωτικής υφαλοκρηπίδας του παράκτιου κράτους έχουν αποκλειστικό χαρακτήρα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στην οποία εμμέσως πλην σαφώς αποστέλλεται μήνυμα προς την Τουρκία να μη συνδέει τις σχεδιαζόμενες γεωτρήσεις με τις συνομιλίες για το Κυπριακό, κάτι που επιχείρησε την προηγούμενη εβδομάδα η Αγκυρα, με διαβήματα προς την Ουάσιγκτον και επαφές με μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Στην ανακοίνωση καλούνται οι ενδιαφερόμενες πλευρές «αποφεύγουν την εξάρτηση των αντιθέσεων στο πεδίο του Δικαίου της Θάλασσας με την πορεία των ειρηνευτικών διαδικασιών στην περιοχή». Σημειώνεται ότι τις τελευταίες μέρες και η Ουάσιγκτον, εμμέσως πλην σαφώς, δήλωσε ότι δεν συμμερίζεται τα επιχειρήματα της Τουρκίας, διά στόματος του αμερικανού πρεσβευτή στην Αγκυρα ο οποίος δήλωσε πως δεν είναι δουλειά του να πιέζει αμερικανικές εταιρείες (σ.σ.: αναφερόμενος στην απαίτηση της Τουρκίας να πιεστεί η Noble Energy να μη συμμετάσχει στις γεωτρήσεις).

Διπλωματικές πηγές σημείωναν ότι είναι γνωστές οι καλές σχέσεις της Ρωσίας με την Κυπριακή Δημοκρατία, καθώς και οι θέσεις της για το Κυπριακό, απέδιδαν όμως ταυτόχρονα το ενδιαφέρον και σε ενδεχόμενα μελλοντικά σχέδια της Μόσχας να εμπλακεί επιχειρηματικά και στο ενεργειακό παιχνίδι στην περιοχή, όταν θα γίνουν εξορύξεις σε άλλα «οικόπεδα». Το θέμα των εξορύξεων αναμένεται να συζητηθεί και στη συνάντηση που θα έχει αύριο στο Ισραήλ η κύπρια ΥΠΕΞ Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή με τον ισραηλινό ομόλογό της Αβιγκντορ Λίμπερμαν.
Πηγη 

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόγγολα αν αγριέψει ο Βλαντιμίρ έχει φάπα-ξάπλα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΤΩΝ ''ΜΑΥΡΩΝ''...

Το περίφημο πρόγραμμα "Γαλάζια Ακτίνα" (ΒΑΡΒΑΡΙΣΤΙ ΒLUE BEAM) EN ΜΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ είπε...

Υπνάνθρωποι ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΥ MATRIX , οπως είπα και προχθες(πριν μερικές παλιές γήινες ώρες)...

Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕΡΙΚΑ, ΚΑΤΙ ΟΛΙΓΑ ''SPACESHIPS'' ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛ, ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ KAI O MA/LA/KAS O BOSKOS ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΝΑ ΤΟ 'ΠΕΙ είπε...


Ο ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΕΣ(ΤΩΝ 32 ΩΡΩΝ ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΙΟ, ΣΤΟΝ ΕΛ - ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ) ΔΙΑΚΟΠΕΣ...ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΕΡΝΩ ΝΕΑ ΠΟΛΛΑ ''ΥΠΝΟΙ'' ΤΟΥ MATRIX......ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΝ.!..Η ''ΥΠΝΟΜΗΧΑΝΗ'' ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ''ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ'' ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΣΑΣ!!!.....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ...
ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT...

QUIZ: ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΗ'Ι'ΝΟ ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΙΟ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΗΜΕΡΑ......ΟΧΙ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΝΕΦΕΛΙΜΟΓΕΝΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ...

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ''ΤΡΕΛΛΑ'' ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ''ΧΡΟΝΟΥ'' ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΕΩΣ ΤΟ 1980!!!

26.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ... ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΩΡΑ!!!

''ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛ - ΛΗΝΕΣ''!!!

.....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ .....
.....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON.....


...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
......666......

EΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ

και...

ΦΙΛΟΙ ''ΥΠΝΟΙ'' ...ΑΠΛΩΣ ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!! ...ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ...ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ...ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ!!!

Anestis Zioulis είπε...

Τι παιδί είσαι εσυ βρε εξωκοσμικέ!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9.15 Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΕΛΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ , ΣΥΓΓΝΩΜΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΥΛΑΚΗ...

Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ!!ΑΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ, ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!...ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ANTIMATRIX ΠΑΝΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ...

ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΔΕΥΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΠΛΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΦΙΚΗ ΣΑΣ ΗΛΙΚΙΑ...

ΤΟ MATRIX ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΓΕΛΑΣ....

.....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ .....
.....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON.....


Ο ''ΑΝΤΙΞΥΠΝΗΤΗΣ'' ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ είπε...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ - Ε - ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ''ΜΑΥΡΟ ΟΙΚΟ''....ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ...ΨΑΞΕ ΤΟ 23 ...ΜΟΡΦΕΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΛΙΓΟΙ ''ΞΥΠΝΙΟΙ''.......

ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ANTIMATRIX ΠΑΝΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ...
- Ε -

Ο ''72 ΤΟ ΕΚΟΨΕ''..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΛΙΚΩΣ...ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ''ΦΥΛΑΚΕΣ''!!!!


...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
......666......

Ανώνυμος είπε...

9:15 μ.μ. KAI 10:30 μ.μ. ΚΟΨΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΥΧΡΟΝΟΣ.ΒΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΣ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΖΟΥΜΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΓΕΦΑΛΟΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
9:15 μ.μ. KAI 10:30 μ.μ. ΚΟΨΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΥΧΡΟΝΟΣ.ΒΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΣ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΖΟΥΜΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΓΕΦΑΛΟΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
23 Αυγούστου 2011 10:56 μ.μ


ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΔΕΥΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΠΛΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΦΙΚΗ ΣΑΣ ΗΛΙΚΙΑ......ΟΠΩΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΣ (10:56)....ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΥΑΔΑΜΙΚΟΥ ''ΥΠΝΩΤΙΚΟΥ'' ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ...ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΙ!!!


...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
......666......

Ανώνυμος είπε...

9.15 kai 10.30.Εαν ο λόγος παρέμβασης σου είναι για να απευθύνεις κάποιο μήνυμα και όχι για να εμπαίξεις την νοημοσύνη των συμμετεχόντων,θα πρέπει να είσαι σαφής,με σεβασμό σε όσους δεν γνωρίζουν είτε λόγω άγνοιας,ύπνωσης,εφησυχασμού ή ότι άλλο.
Βοήθεια δεν παρέχεις όταν προκαλείς,ούτε όταν κρατάς την γνώση αποκλειστικότητα σου,γιατί γίνεσαι συνυπεύθυνος.
Εαν πάλι πρόκειται για επικοινωνία μεταξύ όντων άλλων συχνοτήτων και διαστάσεων φαντάζομαι ότι θα είχατε καλύτερα μέσα
Αλλιώς ισχύουν όσα προαναφέρθησαν από τον 10.56

Ανώνυμος είπε...

@9:15.Η πλάνη,η σύγχυση και η φαντασιώσεις που σε κάναν να πιστέψεις θα διαψευστούν πολύ σύντομα!!καμία αρμάδα και κανένας στόλος αστρόπλοιων δεν πρόκειτε να κάνει τίποτα!!το τι θα γίνει το έχουν πει άγιοι άνθρωποι που ζήσαν με αυταπάρνηση,αγάπη για τον συνανρωπό τους και ειλικρινή πόθο να ενωθούν με τον δημιουργό τους!!όλα τα άλλα είναι αποκυήματα φαντασιόπληκτων νοών!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 11:06 μ.μ. ΣΟΥΠΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΠΙΓΟΝΤΟΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΙΛΕΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥ.Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΡΕΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΑ ΑΣΤΡΟΠΛΙΑ ΤΑ ΜΑΤΡΙΧ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΕΙΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΥΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Πρώην στέλεχος της Goldman sachs.. Πόλεμος στο τέλος του 2012.


O Charles Nenner πρωην τεχνικος αναλυτης της Goldman Sachs ανεφερε στο Fox business network χθες οτι ο Dow jones θα κατεβει στο επιπεδο των 5000 μοναδων και οτι εχει συμβουλεψει τους πελατες του να αδειασουν την αγορα .
Οι δημοσιογραφοι David Asman και Elizabeth MacDonald εμειναν αφωνοι ακουγοντας οτι θα υπαρξει τετοια πτωση απο τις 12000 μοναδες και οτι αυτο θα γινει λογω του μεγαλου πολεμου που θα...

ταρακουνησει την υφηλιο στο τελος του 2012.

Δειτε το βιντεο εδω:
http://www.prisonplanet.com/ex-goldman-sachs-analyst-major-war-coming-end-of-2012.html

Μάγκα εξωκοσμικέ 666, πρέπει να ξέρεις πολλά και μάλλον μας τα περνάς με κωδικούς και με μια ιδιαίτερη γλώσσα. Εγώ πάντως σε βρίσκω σε πολλά σωστό.

Αμνησία

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ: ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ!(ΤΑΡΤΑΡΑ).
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΠΑΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ!
ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΙΒΥΛΛΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.
ΚΑΙ..ΡΕ..ΓΑ..ΜΩ..ΤΟ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΒΓΗΚΑΝ!
ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΤΡΙΧ;
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΧ.
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2008;
ΣΤΙΣ 08 08 08;;;
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!
ΝΑΙ! ΑΛΛΑ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ; Η ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;
ΚΑΙ Ο ΓΡΑΨΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ;;;
ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ;;;
ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΗΡΕ ΤΟΤΕ;;;
ΤΡΕΛΛΑ!!!!!
ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΝΑΞΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!
RESEAT!!! RESTART!!! AYTO ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ
28 08 08!!!
ΤΟ ΤΡΙΤΟ RESEAT RESTART!!! TOY 21ου ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2012!!!
ΑΕΡΑ!!!!!!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΣΜΕ!!!!
ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ MATRIX ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ Μ.Α.Τ.Σ.

........ΜΟΡΦΕΑΣ........

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΔΩ ΗΡΘΑΤΕ ΡΕ ΜΟΡΦΕΑ ΚΑΙ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΕ??

ΔΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΤΟ ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

....ΚΑΤΑΡΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε μαλακια που δερνει το κοσμο χαχαχαχαχααχαχαχα
σινεχιστε παιδια πεστε και αλλα εχω πεσει κατω απο τα γελια ρε μαλακεσ χαχαχαχαχααχαχαχαχαα.και υστερα λενε γιατι η ελλαδα εφτασε εδω που εφτασε.με τετοιουσ μαλακεσ που ψηφηζουν τι περιμενατε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΚΑΤΙ ΖΩΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ 11.55 ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΑΓΚΡΑ ΚΑΙ ΧΑΝΑΧ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν ότι θα γίνει μέγας παγκόσμιος πόλεμος,το 2012 σε συνδυασμό με συμπαντικά γεγονότα που αφορούν και ανείπωτες καταστροφές στο φυσκό περιβάλλον,χρήση υψηλής τεχνολογίας οπλικών συστημάτων με παράλληλη δήθεν επίθεση από εξωγήινους,πλέον με λίγο ψάξιμο επιβεβαιώνεται και μάλιστα από ανεξάρτητες πηγές μεταξύ τους στηριζόμενες στο σύνολο προφητικών,επιστημονικών γεγονότων όπως η αφύσικη υπερβολικά μεγάλη αναμενόμενη έκρηξη ηλιακής ενέργειας κατά τον νέο 11ετή κύκλο της,η αύξηση του παλμού της γής ,η άφιξη νέου πλανητικού σχήματος σώματος τα ξέρουμε και όποιος δεν γνωρίζει μπορεί να τα δεί στο site της Ε.Ο.Ε (Ερευνητικό Οργανισμός Ελλήνων) blogspot 21/12/2012 2ο μέρος όπου το θέμα αναλύεται από συνδυασμό ανάλυσης προφητειών και ε΄πιστημονικών δεδομένων όπως αυτή του Κάκου (μέγας Ιάπων αστροφυσικός).
Και ο τελευταίος εφησυχασμένος έχει πάρει χαμπάρι ότι κάτι συμβαίνει και ότι είμαστε εν όψει μεγάλων γεγονότων αλλά δεν γνωρίζει και έχει πλέον λίγο χρόνο γιατί τα γεγονότα τρέχουν τρελά,δρώντας αποσυντονιστικά στην προσοχή του αμάθητου.
Δίκαιο,Ελληνικό και σωστό είναι η προσφορά γνώσης από αυτούς που γνωρίζουν κάτι χωρίς φανφάρες και δυσνόητα μηνύματα,προκειμένου με την αλληλεγγύη και μοίρασμα να ενωθούμε πνευματικά στον κοινό αγώνα.
Οδηγός πάντα τα κείμενα της Ε.Ο.Ε που από όπου και να τα διασταυρώσεις,δεν διαψεύδονται.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΖΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ''ΓΝΩΣΗ'' ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΑΙ είπε...

QUIZ: ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΗ'Ι'ΝΟ ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΙΟ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΗΜΕΡΑ......ΟΧΙ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!


ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ANTIMATRIX ΠΑΝΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ...
- Ε -

Ο ''72 ΤΟ ΕΚΟΨΕ''..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΛΙΚΩΣ...ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ''ΦΥΛΑΚΕΣ''!!!!


...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
......666......

ερωσθαι και ευδαιμονειτε

Ανώνυμος είπε...

ρε μας κανετε πλακα ενταξει μπορω να δεχτω πολλα κοπυ παστε τα κανετε ελεος πια http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/ufos.html και εδω τα ιδια λεει. απο οτι φαινεται στο κουιζ κανεις δεν απανταει εσυ γνωριζεις την απαντηση?

Ανώνυμος είπε...

Επειδή όλο και περισσότεροι αναφέρονται τον τελευταίο καιρό στο περιβόητο restart που έκανε λέει ο πολέμαρχος μετά τις 08/08/08 έχω να πω τα εξής.
Ο Λιακόπουλος που το αναφέρει σε βιβλίο του (διότι απο κει το μάθαμε) λέει ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε προγραμματίσει ο Θεός !!!!!!!!!!!! και γιαυτό έβαλε τον πολέμαρχο να κάνει restart. Μέγεθος μαλακίας δυσθεώρητον. Δηλαδή ο Θεός έκανε λάθος και μετά το διόρθωσε? Από πότε ο Θεός κάνει λάθη? Αυτός που βλέπει τα πάντα σε κάθε χρονική στιγμή είδε ότι ξαφνικά κάτι δεν πήγε καλά? Τι άλλο θα ακούσουμε επιτέλους?
Ρε συνέλληνες, σταματήστε επιτέλους να σκέφτεστε εξωγήινους, πολέμαρχους, ΕΛ και νεφελίμ.
Η δύναμη βρίσκεται μέσα στον κάθε έναν από μας και μόνον η πίστη στον τριαδικό Θεό μπορεί να μας βοηθήσει. Όλα τα άλλα τα Λιακοπουλικά αφήστε τα διότι έρχονται δύσκολες μέρες και χρειαζόμαστε Έλληνες έτοιμους να αγωνιστούν και όχι ονειροπόλους.
ΠΤΟΛΙΕΘΡΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΖΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ''ΓΝΩΣΗ'' ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΑΙ ...

QUIZ: ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΜΥΓΑ?...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΗΜΕΡΑ......ΟΧΙ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!




ΣΤΟ ''72 ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕ''..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΕΡΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ''ΦΥΛΑΚΕΣ''!!!!



ερωσθαι και ευδαιμονειτε

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ-ΡΩΣΣΙΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Ανώνυμος είπε...

24 Αυγούστου 2011 9:59 π.μ.
ΠΟΣΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΡΑΒΑΣ?????

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ.ΕΠΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΚΤΗΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ????4?5? 10??
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ.ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΑΙΔΙΑ....ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΦΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.
ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΗΡΕΜΙΣΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛ ΚΑΙ ΜΠΕΛ ΤΑ ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ.ΣΑΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τι να πω; Τα είπατε όλα...