Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ανθιμος: Γυαλιά καρφιά θα τα κάνουμε!


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΑΡΧΙΤΑΥΛΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ?

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να δείς τον θεωρώ για τον πούτσο τον Άνθιμο να το ξεκαθαρίσω .....αλλά σε αυτό το συγκεκριμένο έχει απόλυτο δίκιο ,πάνω από όλα είμαι Ελληνας και η πατρίδα μου είναι πάνω από όλα γιατί όπως λέει και ο Σωκράτης : μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον .

Πρέπει να είμαστε σωστοί απέναντι στους σκοπιανούς ,πρέπει το ένα , πρέπει το άλλο , αλλά αν δεν υπάρχει αλληλοσεβασμός , λογική και προκαλούν συνέχεια με τις πλάτες άλλων , ε φίλε ναι θα μπούμε και θα τα κάνουμε γυαλιά καρφιά γιατί για όλα υπάρχει το μέτρο .Το οποίο μέτρο το έχουν ξεπεράσει πολύ ενώ τα δικά μας σκουλίκια τους αφήνουν για να δημιουργούνται μελλοντικά προβλήματα .

Ακόμα να πώ στους σκοπιανούς αυτό που τους είπαν η βούλγαροι (εξερετική ατάκα και εξερετική δηπλωματία), πως αν μπορέσουν να αποδείξουν πως ο Μέγας Αλέξανδρος είναι σκοπιανός θα τους δώσουμε και 1 δις να φτιάξουν το τσαρδί τους . Α και πάνω από όλα ο κομπλεξικός είναι ο χειρότερος άνθρωπος γιατί έχει όλα τα κακά . Καλημέρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ν` ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!! ΑΞΙΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

οταν οι φυσικοι ηγετες ατονουν,υποχωρουν,δειλιαζουν,παραχωρουν,προδιδουν,ξεπουλανε,εφευρισκουν μειωνοτητες μεσω πουλημενμων δικαστων οπως ο Ροζακης τσιρακλας του Σημιτη και του μπουλη Γιωργου,τοτε ναι,θα ακολουθησω και θα αποδοσω τιμη και δοξα σε αυτον που πολεμαει,αγωνιζεται για τα ιδανικα που μεγαλωσα εγω και ολοι η μη νεοταξιτες Ελληνες...

Τιμη στον ΑΝΘΙΜΟ λοιπον και ας μην σας γεμιζει το ματι...

φιλε 3.07 ντεμεκ,μαγκας εισαι ή σκοπιανος...

Ανώνυμος είπε...

Απορειτε πως ενας ανθρωπος της εκκλησιας ζητα απο τους πιστους να τα κανουν γυαλια καρφια; Κι ομως Ο Χριστος δεν τα εκανε γυαλια καρφια στο προαυλιο του ναου των εβραιων;