Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Bελόπουλος για βατοπαίδι...


Όταν είχε λιγότερες άσπρες τρίχες..

9 σχόλια:

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

και 'γω που νομιζα πως...
οι μοναχοι ειχαν αφιερωμενη τη ζωη τους στην προσευχη και το θεο...
ηταν παντα αυταρκεις εκει στο αγιο ορος, με τα αγαθα που καλλιεργουσαν οι ιδιοι...
και οχι μονο...
αλλα και το φτωχικο πιατο με το φα'ι' το προσφεραν και στους κατα καιρους επισκεπτες,
αφου οι τελευταιοι επισκεπτονταν το αγιο ορος για λιγες μερες περισυλλογης, ισως και εξομολογησης...
συμφωνα με αυτα που ακουσα παραπανω, απο τον παρλαπιπα βδελοπουλο...
φιλοξενουνται ο μπουσςσςσς, αλλα και το τρελλοκοριτσο η καρολοσςσςσςσς σε διαφορες μονες του αγιου ορους και πρεπει ουτε λιγο ουτε πολυ, να βγαζουν και "γουστα", αφου οπως λεει ο ανω κωλοτουμπας, δεν μπορει να φιλοξενεις "τετοιες" προσωπικοτητες με λιγα και φτωχικα μεσα...
τι λε ρε βδελοπουλε;;;
ποσα θες να μας τρελλανεις;;;
προσωπικα απο οσα ξερω μεχρι και σημερα...
εχουν το σεβασμο μου οι ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ...
πιστευω πως ειναι πραγματικοι μοναχοι...
και αν ποτε επισκεφτω το αγιο ορος, θα ηθελα να επισκεφτω μονο αυτους τους μοναχους,
ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Απλα ο Κυριακος εχει @@

Ανώνυμος είπε...

Καναν ρεζιλι το Αγιον Ορος γιατι πολυ απλα ειναι το τελευταιο προπυργιο του Ελληνισμου. Ευτυχως που υπαρχουν μερικοι Βελοπουλοι και λενε την αληθεια. Μην μασατε. Η Ορθοδοξια εχει αντεξει πολλες φορες, τωρα θα λιγισει? Και ο Η-Ο που ασκει και κριτικη στο Κυριακο, κανει μαγκιες με την ανωνυμια του. Αν εβγαινε με ονομα σιγα μην ελεγε τα μισα απ οσα λεει... (και λεει και βλακειες)

Ανώνυμος είπε...

Επειδή το παρόν blog επιδεικνύει μια άκρως επιλεκτική συμπεριφορά για τα σχόλια που αφορούν το συγκεκριμένο κόμμα και τον συγκεκριμένο κύριο,φοβάμαι πως παρ ότι έχει εκφραστεί πολλάκις η δυσπιστία και η απαξίωση προς αυτούς,αλλά τα σχόλια ή παραλείφθησαν ή αφαιρέθησαν εντελώς,η τύχη κάθε σχετικού σχολιασμού είναι προδικασμένη.
Για το λόγο αυτό και επειδή όλοι όσοι προσπαθούμε να βρούμε βηματισμό σε κάτι νέο και αδιάφθορο στο οποίο να πιστέψουμε και να μπορέσουμε να δείξουμε εμιστοσύνη,θα πρέπει να παραβλέψουμε ότι αφορά αυτούς ,με εκφρασθείσα την άρνηση μας να συμμετάσχουμε σε αυτό το παιχνίδι.

Ανώνυμος είπε...

TO ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΣ. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Υπέστειλε τη σημαία ο Άδωνις(Χεζονται οι κολοτουμπες κατα τα αλλα ελληναρες).
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011, 17:28
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=365735&cid=7

Ανώνυμος είπε...

Στη δίκη πάντως του γέροντα στην Κομοτηνή στο ακροατήριο ήταν άνθρωποι που είχαν φυλακιστεί για χρέη και αποφυλακίστηκαν με χρήματα από τη μονή (αυτό βέβαια όπως και το υπόλοιπο φιλανθρωπικό έργο δεν μας το λένε). Αυτοί που αγαπούν το Βατοπαίδι πραγματικά επειδή ευεργετήθηκαν δεν το εγκατέλειψαν ούτε στις δύσκολες στιγμές, μόνο που δεν τους δόθηκε βήμα από τα ΜΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΙΣΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

έχω βαρεθεί πραγματικά την έκφραση "κωλοτουμπα". Η πολιτική δεν είναι ποδόσφαιρο η πολιτική ειναι η μάχη. και για να κερδίσεις μια μάχη και κωλοτουμπες θα κάνεις και ανθρώπους θα θυσιάσεις. Ας κοιτάξουμε εναν μέγα κωλοτούμπα. Τον πουτιν. Αν εχει διαβάσει κανείς για την ζωή του τοτε ξέρει οτι το έπαιζε το καλύτερο πιονι μεχρι για να μπορέσει να λάβει την εξουσία και να την φέρει σε όλους και να κάνει την ρωσία Ρωσία. Εάν δεν είχε κατεφέρει να λάβει την εξουσία απο εκείνους που έπιναν το αιμα της χωρας του σημερα ίσως να τον θεωρούσαν μέγιστο προδότη ή άπλα ένα ακόμα πιόνι οι Ρώσοι πατριώτες. ϊσως κατι που θα πρέπει να σκεφτούνε μερικοί (δεν μιλάω για αριστερούς φανατικους μιας και εκείνοι παραδώσαν το δικαιωμα της ελευθερης σκεψης εδω και καιρο) όταν μιλάνε για κωλοτουμπες.

ΥΓ Χαιρομαι που δεν γεμισαν τα σχολια με αηδίες σε στυλ 666 και καραγεωργιου γιαννης Ελλην και χαος κλπ κλπ... ασ διαφημιστουνε οι κυριοι απο άλλο blog.

Α.Μ