Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

«Φρούριο» η ΔΕΘ – Πάνω από 3.500 αστυνομικοί θα φυλάνε τον Παπανδρέου!


Ο Παπανδρέου μπορεί να μην ανέβει στην φετινή ΔΕΘ με όλο το κυβερνητικό του επιτελείο, αλλά σίγουρα θα συνοδεύεται από 3.500 αστυνομικούς, για να αποφύγει τα έκτροπα.

Το Μαξίμου είναι σίγουρο ότι η παρουσία Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι ευχάριστη υπόθεση για κανέναν. Ούτε για τον ίδιο ούτε όμως, και για όσους τον αντικρύσουν!


Μάλιστα, θα δημιουργηθούν ειδικές ζώνες περιφρούρησης στις οποίες δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση!

Ο πονοκέφαλος της αστυνομίας δεν είναι μόνο το ΠΑΜΕ, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο που έχουν ανακοινώσει από τώρα κινητοποιήσεις, αλλά το κίνημα των Αγανακτισμένων, που δεν έχουν καθορίσει ακόμα τον τρόπο διαμαρτυρίας τους!
πηγη

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνήθως τους μαφιόζους εγκληματίες φυλάνε με τόσους πολλούς μπράβους...

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΜΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ 3500 ΜΑΚΑΚΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΥΛΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ 3500 ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΚΑΚΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΙ 3500 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΘ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΓΡΑΦΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΧΑΝΤΖΑΡΑΝ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΘΝΗ.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ...

Ανώνυμος είπε...

Ολους τους δικτακτορες και τους προδότες έτσι τους φυλάνε. Αλλα και οι περισσοτεροι από αυτους έχουν άσχημο τέλος. Ας ελπίσουμε ότι ο λαός της Ελλάδας να μην αποδειχθεί για μιά φορά ακόμα μαλάκας.

Ανώνυμος είπε...

Για το κακό που εχει προξενήσει στον ελληνικό λαό του ευχομαι να λιώσουν τα παιδιά του σιγά σιγά απο καρκίνο.Να ψοφήσει τελευταίος με αργό θάνατο ο μπάσταρδος και οι συνεργάτες του.

Ανώνυμος είπε...

3501 ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

imaste ekatontades hiliades anarotieme giati den tous xepastrevoume mia gia panta,perpatontas mono ftani na tous podopatisoume.yperteroume arithmitika.ena ntou hriazete mono.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ....
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΥΣ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΜΕ ΣΑΝ ΚΟΡΕΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥ...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ MR PRESIDENT ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 3500 ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΓΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

3500 batsoi irtane gia na prostateusoun to gauro se kekleismenon thiron mats plaka kanete breite ta koina

Ανώνυμος είπε...

Τόσοι είναι απαραίτητοι ώστε να υπάρξει η επιχειρησιακή ετοιμότητα προς απώθηση γερόντων που φρενήρεις θα εξορμήσουν ώστε να αποδώσουν στον λαοπρόβλητο Τζέφρυ τις συντάξεις των.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΚΠΤΩΤΗ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ,ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ,ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ-ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ

Ανώνυμος είπε...

οι αστυνομικοι κανουν παραπονα για μοισθους και συνθηκες εργασιας...τωρα εχουν την ευκαιρεια να ξεσηκωθουν και το λιγοτερο να ξεκινησουν απο απεργεια η οτι αλλο προκυψει...ο λαος θα ειναι διπλα τους

Ανώνυμος είπε...

;Οσοι και να προστατευουν το καθεστως ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ,τιποτα δεν μπορει να σταματηση το τσουναμι.
Περα του οτι θα πει μαλακιες σε οσους μαλακες τον ακουσουν,οι μερες του ειναι μετριμενες.
Και αυτο οχι χαριν σε εμας,εμεις αποτυχαμε.

Αλλα ο πραγματικος κινδυνος θανατος για την Ελλαδα ειναι η ΝΔ.Ετοιμαζονται λεει να κυβερνησουν αλλα θα σεβαστουν τις υπογραφες του πρασινου καθεστωτος!
Εχουν φερει και ξενους μισθοφορους και τους εντυσαν αστυνομους!Αυτους πρεπει να προσεξουμε και να τους δειξουμε τι εστι ΕΛΛΗΝΑΣ.
Αν ο Ελληνας δεν κανει ηρωϊκη εξοδο απο την παγιδα που μας εριξε ο κοινοβουλευτικος τους φασισμος,θα δουμε καραβανια Ελληνων να εγκαταλειπουν τις εστιες τους και τα βαρβαρα αλλοδαπα να μενουν στα σπιτια μας και να κανουν τις εκκλησιες μας σταυλους.
Η τωρα η ποτε.
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 7:52... το σύνταγμα προβλέπει.. εμεις δεν το τηρούμε.. ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ:"Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ."

Orusthar είπε...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!