Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Φρικτή αποκάλυψη από τον Άδωνι Γεωργιάδη για μαζικό βιασμό και δολοφονία 27χρονης Ελληνίδας. Ισχύει κύριε υπουργέ;


Η καταγγελία είναι συνταρακτική και εάν ισχύει, πολλοί αστυνομικοί συντάκτες θα πρέπει να δικαιολογήσουν γιατί την απέκρυψαν.
Δείτε το βίντεο...

66 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας αξίζει αυτό που παθαίνουμε. Τι πάει να πει καλάσνικοφ. Και εμεις έχουμε κυνηγετικά. Λιγότερη ζημιά κάνουν τα κυνηγετικά;

Ανώνυμος είπε...

Μενω ακριβως διπλα στο ΟΑΚΑ...αυτες οι μερες θα ειναι εφιαλτικες καθως θα βλεπω την γειτονια μου, να πλημμυριζει απο τους σιχαμενους μεταναστες(που δεν ειναι μεταναστες απλως, αλλα υποκινουμενα πιονια για να μας πατησουν σαν εθνος!!!)Φοβουμαι λοιπον οτι κατι κακο θα συμβει.Βιασμοι, κλεψιες, επισης μπορει οχι τωρα αλλα ισως καμια κρυμμενη βομβα που θα σκασει σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα δεν σας το κρυβω οτι μου εχει περασει απο το μυαλο.Αυτο το πολυτισμικο μας μνημειο που το κτισαμε ΕΜΕΙΣ οι απλοι πολιτες, με ΔΙΚΑ μας λεφτα δεν ειναι δυνατον να παραχωρειται σε αυτους τους αλλοθρησκους που σκοπο εχουν να πατησουν την πιστη μας(λεγομενα Κισσιγκερ).Ενα εχω να σας πω...ο Ελληνικος λαος δεχεται καθε μερα βιασμους, επιθεσεις, ληστειες, απαγωγες, εμποριο ναρκωτικων κ.α απο ΑΥΤΟΥΣ.Φτανει πια!!!!!Ειμαι ετοιμος ανα πασα στιγμη αν γινει κατι να υπερασπιστω τα ιδανικα μου και την πιστη μου.Δεν θα αφησω την Ελλαδα μου σε αυτους τους βρωμιαριδες και απο κει και περα ο Θεος οτι επιτρεψει.Ας θυμηθουμε τους προγονους μας που πολεμησαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας.

Υ.Σ Οποιος νομιζει οτι αυτοι οι αλλοδαποι ηρθαν εδω για το μεροκαματο και για μια καλυτερη ζωη σαν μεταναστες ειστε απολυτως γελασμενοι!!!Ειανι το υπερτατο σχεδιο υποδουλωσης μας!!!Αναμενετε στις οθονες σας γιατι οταν θα εξεγερθουν θα ειναι αργα...

Ο Θεος να τους αναπαυσει...

Ανώνυμος είπε...

12:09 μ.μ.
Με κάλυψες πλήρως!

Ανώνυμος είπε...

Να φύγουνε ΟΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα! Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.

Ανώνυμος είπε...

Είναι σχέδιο της νεας ταξης να δημιουργεί ανασφάλεια διαμέσου των λαθροεγκληματιών έτσι ώστε να ζητήσει ο κόσμος μόνος του περισσότερο αστυνομικό κράτος με αποτέλεσμα να εφαρμοστεί η παγκόσμια δικτατορία και παρακολούθηση των πολιτών με πρόσχημα την ασφάλεια. Το σχέδιο είναι σατανικό αλλά καλά μας κάνουν γιατί εμείς τους ψηφίζουμε 30 χρόνια τώρα κοιτώντας μόνο την πάρτυ μας και το βόλεμα. Οχι μόνο 27 αλλά 527 σπέρματα θα βρούνε στον κώλο μας με τα μυαλά που έχουμε. Καλά να πάθουμε. Μας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

12 18 σε ακουσανε και θα φυγουν,μεινε ησυχος οπως εισαι...

Ανώνυμος είπε...

Κανονικα θα επρεπε να επιβληθει ο νομος της Σαριας σε ολους αυτους τους λαθρους. Το να ειναι μουσουλμανοι και να τους επιβαλεται το ελληνικο δικαιο ειναι κατι που τους καταπατα τα ανθρωπινα και θρησκευτικα τους δικαιωματα. Με λιγα λογια...εισαι μουσουλμανος στην Ελλαδα και σκοτωσες? Η τιμωρια σου ειναι αποκεφαλισμος. Ειναι κατι που και οι ιδιοι θα επιθυμουσαν πιστευω.

Ανώνυμος είπε...

AYTHN THN HTTOΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ.....

Ανώνυμος είπε...

O ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ .
ΑΝΗΚΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΤΟΥ ΛΑΟΣ .
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΙΑΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! Πές τα μεγάλε... καλά τα λές έτσι όπως μας κατάντησαν αποβλακωμένους νεοέλληνες να ψηφίζουμε 2 μαλάκες εδώ και 35 χρόνια. Ρίξτε μουσουλμάνοι σπέρμα στους αποβλακωμένους νεοέλληνες! Μας αξίζει. Κάνει καλό και στο δέρμα...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,ΚΟΙΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΣΕΝΑ Η' ΚΑΠΟΙΟΝ/ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ,ΕΣΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
Ε,ΡΕ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

είναι να μη μας κάτσει, όλοι έχουμε παιδιά γυναίκες οικογένειες και είμαστε σε κίνδυνο από αυτούς όλους που έφεραν μέσα για να διαλύσουν την χώρα προστατεύοντας τις δυο μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες Γερμανία Γαλλία ,απλά θέλω να ρωτήσω το κο Γεωργιάδη αφού βλέπει αυτά τα χάλια γιατί δε αντιδρά ανάλογα !παρά μόνο λόγια λόγια στα κανάλια στη βουλή δηλαδή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε; γιατί δεν ακολουθεί το παράδειγμα του τυφλού βουλευτή που τους έφτυσε και έφυγε;

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι λυση να τους φτυσει και να φυγει για αυτον και για οποιοδηποτε αλλο πολιτικο.το θεμα ειναι να αφυπνιστει ο κοσμος και να ψηφιζει πολιτικους με εθνικα κριτηρια και οχι με ρουσφετολογικα.τοτε οι πλειοψηφια στη βουλη θα αποτελειται τουλαχιστον,απο λιγοτερο προδοτικους βουλευτες....
αλλα πραγματικα,εχουμε τους πολιτικους που αξιζουμε και δεν θα αλλαξουν αν δεν αλλαξουμε εμεις πρωτα

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ Η ΚΟΠΕΛΑ...ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

OΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε 3:59 αυτο ξαναπεστο να το καταλαβουν ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

και τα κουζινο-μάχαιρα φτάνουν ....

Νά ξέρετε όμως πως αυτό περιμένουν ... οι δίποδες σερβιέτες του Παν-αριστερισμού - να δείχνουν σε όλο τον πλανήτη τα αποκεφαλισμένα πτώματα των σκούρων και να λένε πόσο πρωτόγονοι κάφροι είναι οι Έλληνες.

Θα πρέπει να σπρώξουμε τον εχθρό σε λογικό σφάλμα για να έχουμε και το διεθνές δίκαιο με το μέρος μας.

Και μετά .... :)

Προσέξτε!

Ανώνυμος είπε...

Μπασταρδοι μουνοπανα κολορατσιστες θα ηθελα εσας τους κολοελληναραδες να σας δω να φευγετε ξενιτια για ενα μεροκαματο και να σας αντιμετοπιζουνε ρατσιστικα οι εκει ντοπιοι.Να πατε γερμανια και να μιλατε σπαστα γερμανικα και να σας κοροιδευουν οι γερμανοι.Να σας δουν σκουροχρωμους(ναι υπαρχουν και τετοιοι ελληνες μαυροι σαν γυφτοι εμμ βλεπετε μπασταρδοποιηθηκαμε απο τα 400 χρονια σκλαβειας)και να φατε ξυλο απο αριους γερμανους.Μετα απο αυτα τα γεγονοτα που δεν ειναι καθολου απιθανα να συμβουν θα ενωθειτε με τους υπολοιπους μεταναστες(ειτε ειναι μαυροι ειτε τουρκοι ειτε αλβανοι)Εγω παντως ΝΑΙ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΞΕΚΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλά φίλε 4:26 θα σου πρότεινα να πας σε κανένα ψυχίατρο αγόρι μου ... ζείς σε άλλη διάσταση ..

Αγάπη μου δεν ασχολείτε πλέον κανείς με τις νεκρές ιδεοληψίες της απολήξεως του ορθού του 1780 πλέον.

Τα πράγματα έχουν πιά άλλες διαστάσεις.

Ειδικότερα για την Ελλάδα - απαγορεύοντε τα κόμματα, μέχρι να γίνουμε 300.000.

Μετά θα σας φτιάξουμε μία μεγάλη περιοχή, κάπου στην έρημο με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΥΛΟ ΤΟΙΧΟ γύρω γύρω - για όλους τους λαλημένους μαζί με τα τραβεστί τους κολητούς σας, καθώς και λοιπούς αντικοινωνικούς - ανώμαλους - ψυχασθενείς και θα σας πετάμε απο τον αέρα Extacy για να τραβάμε τσόντα, που θα παίζει ζωντανά σε όλο τον πλανήτη.

Εκεί θα μπορείτε να κάνετε όσες συνελεύσεις γουστάρετε. Χαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχετε ιδεα απο ζωη φυγετε μεταναστες σε μια αλλη χωρα για ενα μεροκαματο ζηστε σε κανα Getto της γερμανιας η της αγγλιας καντε παρεα με ανθρωπους απο ολες τις φυλες εργαστειτε σε μια δουλεια υποτιμιμενη απο τους ντοπιους οπου υπαρχουν μονο μεταναστες αντιμετοπιστε τον ραστισμο απο τους εκει ντοποιους και μετα ελατε να με βρειτε.Αν μετα απο ολα αυτα κουβαλατε παλι τα ιδια μυαλα τοτε εχετε ψυχολογικα προβληματα.Ας φυγουν τοτε και οι ελληνες απο το εξωτερικο

gtpwiz είπε...

ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΙΑΡΙΔΕΣ

Υ.Γ. ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΑΙ ΓΤΠ
ΠΑΝΤΑ ΕΙΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΚΑΤΑ
ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥ
ΠΧ 22 Αυγούστου 2011 1:02 μ.μ.
22 Αυγούστου 2011 1:44 μ.μ.
22 Αυγούστου 2011 4:26 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Γατούλη 4:50 ο Έλληνα δεν είναι πουθενά μετανάστης
μας ανήκει όλη γή.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 1.59 ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ 666.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ 26 ΑΡΘΡΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ,ΓΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ,ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ,ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΣΙΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΨΗ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ (ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΑΚΗ ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ),ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΟΜΕΝΟ ΔΙΟΝΥΣΟ Η ΙΕΡΑ ΚΕΦΑΛΗ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΑΝ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 4.26 ΡΕ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΝΑΡΧΙΔΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙΟ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΙΑΖΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΚΟΤΩΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΛΕΒΑΜΕ ΟΥΤΕ ΧΤΥΠΟΥΣΑΜΕ ,ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΑΓΑΡΗΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

4:53 exeis dikio alla mallon milas gia alli diastasi giati olh h eurwph mas gamaei to exeis katalavei h arxidia?

Ανώνυμος είπε...

Ναι 5:09 είναι ασεβείς και τους αξίζει τιμωρία.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη 5.00 τι θελεις να πεις οτι οι εδω μεταναστες ειναι ολοι βιαστες και εγκληματιες. Υπαρχουν και καλοι σε αντιθεση με πολλους ελληνες που ειναι τελειως λαμογια (και δεν ειναι λιγοι)

Ανώνυμος είπε...

Ειστε οντος αναρχιδοι οπως αποκαλει ολους τους δειλους Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ο οποιος εχει την θεωρια οτι σε κατωτερους ανθρωπους πρεπει να μιλας την ιδια γλωσσα γιατι αλλιως δεν σε καταλαβαινουν.
οταν καποιος δεν ειναι ικανος να προστατεψει τις γυναικες της οικογενειας του και καθετε θεατης να αδειαζουν της γενετικες τους ακαθαρσιες οι αραπηδες σε οποια Ελληνιδα γουσταρουν.τοτε του αξιζει που θα του κανουν τον κωλο χωνι οι αραπηδες καθως ειναι ανανδρος και ανικανος να προστατεψει τις ζωες και την την σεξουαλικη αξιοπρεπεια των γυναικων

Ανώνυμος είπε...

5.13 υπαρχει οργανωμενο σχεδιο να μας αφανισουν ειμαστε σε πολεμο το καταλαβαινεις.
το οτι υπαρχουν και λιγοι τιμιοι και σωστοι απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα για τους πολλους και κακους μεταναστες πους μας μισουν θανασιμα
και θα μας ξεκανουν αν δεν πολεμησουμε για τισ ζωες μας.

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε σκουπιδια νεοψευδοελληνες τραβατε και βιντεο την ωρα που θα γαμανε της γυναικες σας οι αραπαδες οι αγαρηνοι να τα πουλατε για ταινιες να βγαζετε κανενα φραγκο μην πηγαινει τζαμπα τοσο γαμησι,
ακομα καθεστε και τους βλεπετε και αυτους και τους πολιτικους εβραιοπροδοτες κοκοκοκοκοκοκοκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ?ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ 12 ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ?ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΙ ΣΥΝΤΑΞΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΦΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ?ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΙ?ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΛΟΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΕ ΠΟΣΑ ΣΠΗΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΠΕΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΑ ΠΕΙΝΑΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

SIGA RE 5.36 ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟΝΟΥΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΑΜΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΜΥΚΟΝΟΣ ΛΑΙΦ ΣΤΑΙΛ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΑΘΕΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΝΑ ΧΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΞΥΠΝΑ ΦΙΛΕ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον τελαυταιο σχολιο για να τελειωνουμε. 1ον για ολα φταιει ο καπιταλισμος.2ον ο μονος τροπος να φυγουν οι μεταναστες στον τοπο τους ειναι να διαλυθει ο καπιταλισμος. FIGHT ALL FORMS OF RACISM

Ανώνυμος είπε...

οπως τα λες ειναι φιλε 5.53.καποτε οι γυναικες ειχαν τιμη και αξιοπρεπεια τωρα οι περισσοτερες
ειναι ενα τιποτα τα απολυτα σκουπιδια της νεας ταξης των εβραιων για να διαλυσουν οπως και τα
καταφεραν την Ελλαδα μας εκαναν κτηνη που αναλασουμε σεξουαλικα υγρα μας εκαναν οχι ενα με το χωμα αλλα και πολυ πιο κατω

Ανώνυμος είπε...

5.49 μπορει και 4,5 εκατομυρια

Ανώνυμος είπε...

ειναι αληθεια εαν μιλατε για το περιστατικο που εγινε πριν μερικους μηνες στα γιαννενα το ειχα δει σε καποιο μπλοκ αλλα ηταν επαρχιακο και δεν θυμαμε ονομα

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΙΣ για υπουργός να ξεβρωμίσει ο τόπος μας

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ Ως ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΑ ,ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΨΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΤΡΓΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.....

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=X2iRTxbY03I&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

5.55 Θα σου γαμήσω το σπίτι παλιοκομμούνι. Ανοιξε κανένα βιβλίο να διαβάσεις για τους 60.000.000 νεκρούς στην Σιβηρία από τους απολίτιστους κομμουνιστές. Ούτε στον μεσαίωνα σκοτώσαν τόσους πολλούς, ζώο αγράμματο. Αει στο διάολο παλιοκοπριές γαμω το μουνι που σας πέταγε. Αμα σε πετύχω πουθενά θα σου γαμήσω το σπίτι.

Ανώνυμος είπε...

Ο κομμουνισμος ειναι παρακλάδι της Νεας τάξης και πάνε να το παίξουνε και απελευθερωτές.Δικαιολογούνε τους βιασμούς και καλά λόγο καταπίεσης αλλα τόσα ξέρουν τόσα λένε οι υπνωτισμένοι.Ο βιασμός μιας γυναίκας είναι για αυτούς κάτι το φυσιολογικό εφόσον τις θεωρούν κατώτερες απο ζώα.Να τους πάρετε σπίτια σας με τις κόρες σας και τις μάνες σας αφού γουστάρετε.Μιλάτε για ανθρωπισμό όταν η ιδεολογία σας έκανε ποτάμια αίματος απο αθώο κοσμακι.Μαζι με τους μετανάστες και τους πολιτικούς πρεπει να πάρετε πόδι να πάτε στον αγύριστο.Όσο για τους Έλληνες του εξωτερικού να μην τους πιάνετε στο στόμα σας,κατέχουν εξέχουσα θέση στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και στην τεχνολογική πρωτοπορία, ούτε βιάζουν ούτε κλέβουν.Και αν βρεθεί σκουρόχρωμος Έλληνας να τα έχει κάνει αυτά όπως υποστηρίζετε να τον χαίρεστε δικό σας σλαβομπολσεβίκος θα είναι.

Υ.Γ Παράδειγμα η Κινα.Η ιδεολογία που τόσο στηρίζετε έκανε τους κατοίκους άβουλα στρατιωτάκια που δουλεύουνε στα εργοστάσια πολυεθνικών για ξεροκόμματο και τώρα η ΝΤΠ που μεταφέρει το κέντρο της εκεί έχει έτοιμο στρατό κοιμισμένων σκλάβων.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχουν οι Έλληνες του εξωτερικού γιατί αν περιμένεις από τους δικούς μας προδότες... Αντε τραβατε στην Κίνα ζώα να δουλευετε για δεκάρες να δείτε τι θα πει κομμουνισμός, ζώα...

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι απλώς παρακλάδι της νεας ταξης, ηταν η νέα τάξη εκείνης της εποχης.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 12.09 ΜΑΖΙ ΣΟΥ 100 % ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΕΖΗΝΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΤΖΑΜΙ. ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ . ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!

Ανώνυμος είπε...

5.55 ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ?? Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ", ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60% ΤΟΥ ΑΕΠ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΑΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ?? ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ ΝΑ ΠΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ 20 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ,"ΑΡΜΟΔΙΩΝ" !!!

Ανώνυμος είπε...

7:20 Πολύ βρίζεις τους κομμουνιστές. Πήπως είσαι επαγγελματίας "πατριώτης" ή μήπως κανένας κομμουνιστής σου έσκισε την κωλοτρυπίδα;

Ανώνυμος είπε...

Ναι βεβαίως 1.17 δεν έχω σε καμία εκτίμηση τους επαγγελματίες δολοφόνους κομμουνιστές που παριστάνουν τους σωτήρες. Οι ναζί σκοτώσαν 6.000.000 και αν ιδρύσεις κόμμα με όνομα "Ναζιστικό Κόμμα Ελλάδος" θα σε πάρουν με τις πέτρες και θα σε κλείσουν μέσα. Οι κομμουνιστές που σκότωσαν 60.000.000 μόνο στην Ρωσία, έχουν κόμμα νόμιμο με ονομασία "Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος". Βγάλε τα συμπεράσματά σου. Υ.Γ. Δεν είμαι ναζί. Το ανέφερα σαν παράδειγμα.

Ανώνυμος είπε...

1:17 - Πρέπει να καταλάβετε εσείς οι μέτριοι, οι ψυχωτικοί κοινωνιοπαθείς, πως η ανωμαλία πλέον δεν είναι αποδεκτή γιατί ξεπεράστηκαν όλα τα όρια.

Αρκετά!

Άντε για ύπνο.

palegio είπε...

Ρε σεις τι φωναζετε?καλα κανουν τα πακιστανα,και λιγα ειναι.Εσεις δε τους ψηφιζατε?Πως διαολο Πασοκ-ΝΔ-ΚΚΕ-Συριζα παιρνουν 90% σε ολες τις εκλογες? αρα 9 στους 10.Καλα να παθετε οσοι τους ψηφιζατε,σε λιγο θα σας πηδηξουν ολους και ομαδικα.Και μετα παλι θα παρετε τα κοματικα σημαιακια και θα ζητωκραυγαζετε κατω απο τα μπαλκονια.Η στη καλυτερη περιπτωση θα βαρατε κατσαρολια στο συνταγμα,αγοραζοντας φραπεδες και κουλουρια απο τους αραπαδες βιαστες σας.

Ανώνυμος είπε...

1ο.38 χαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΟΡΓΙΑ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΙ ΓΥΜΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ δεν εχουν την δυναμη να προστατεψουν τον ιδιο τουσ τον ευατο.
ποτε ο γεωγραφικος χωρος που ονομαζετε Ελλας
απο την ημερα που πρωτοκατηκοισαν ανθρωποι δεν εβγαλε τετοιους ανανδρους τετοιους χαλβαδες ,
να περιμενουν απαθεις και αταραχοι την ωρα που θα πιουν το σπερμα των αραπαδων,και να καθοντε θεατες οταν βιαζουν τις γυναικες τους .
φυσικα οχι Ελληνες δεν ειναι τετοια σκουληκια αλλα ουτε καν ζωα δεν μπορεις να τους πεις .
εξαιρουντε ελαχιστοι

Ανώνυμος είπε...

10.38 kai 11.11 τυχεροι οι φαρμακοποιοι και οι γιατροι .με τοσο γαμησι που θα φανε δεν θα μπορουν να χεσουν για πολλες μερες και θα τρεχουν στους γιατρουςκαι στα φαρμακεια .
σοβαρο το ενδεχομενο να εχουν κανει καποιοι ενχειρηση αλλαγης φυλου και να περιμενουν με χαρα τους γλυτζασμενους μαυρους

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΔΟΞΟΙ ΙΕΡΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ
ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΙΣΧΥΛΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΑΓΗΣΙΛΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΕ ΒΑΣΙΛΕΙΕ Β ΝΙΚΗΦΟΡΕ Β ΙΩΑΝΝΗ Α
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕ ΠΑΠΑΦΛΕΣΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΗΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! Μπράβο 11.32 Είσαι και ο πρώτος! Έριξα πολύ γέλιο... Καλά τα λές. Τέτοιοι άχρηστοι γίναμε. Αν ήμουν συγγενής της κοπέλας θα έπερνα το όπλο και ας πήγαινα φυλακή.

Αργοναυτης είπε...

Κάντε τη Μακρόνησο Alkatraz.

Ανώνυμος είπε...

καταρχασ τα θελουμε και τα παθενουμε αφου ψηφιζουμαι πασοκ και ν.δ αλλα και γιατη δεν ξεσηκωνομασται αχ! αυτοσ ο καναπεσ και με τα οπλα να τουσ παρουμε του κυνηγου!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάλι τα 5 κόμματα θα ψηφίσετε. ΒΟΔΙΑ! ΕΕΕ ΒΟΔΙΑ! Φάτε το χύσι απ' τους Αγαρηνούς.

Ανώνυμος είπε...

Με ολο το σεβασμο,θα ηθελα να υπερασπιστω το δικαιωμα του αξιοτιμου 4:26 να εκφραζεται ελευθερα ως αυτοπροσδιοριζομενος μπασταρδοποιημενος μαυρος γυφτο...
Ο καθενας οτι αισθανεται παιδια...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO;ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ;

καγκουρας είπε...

Καλα καλε !! και μας τις αδελφες ψυχες δεν μας σκεφτεστε , που εχουμε βολευτει με τους μαυρουληδες και τα πακιστανακια ?? νισαφι πια !!!! απονα φασισταρια !!! φτου σας να καλε , φτου σας !!

Ανώνυμος είπε...

για ολα τα παραπανω οφειλουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στον φον Καρολο Παπουλια την περιοδο που'τανε υπουργος των εξωτερικων για τις συμφωνιες που'κανε με τον Τζεμ.
Αλλα τι λεω τον ευχαριστησαμε κανοντας προεδρο της χωρας μας...

Τωρα για το βιντεο,δεν μπορω να το δω ουτε και εγω...

Ανώνυμος είπε...

και τι να ψηφησουμε ρε φιλε συριζα,κκε,ανταρσυα και ολο το αριστερο κακο συναπαντημα?
Αυτοι κι αν ειναι...ανθελληνες,παραδειγματα για οτι λεω μας δινουν ολη την ωρα...
για τον ελληνα αν εκαναν τα μισα απο αυτα που κανουν στους λαθρο θα ηταν κυβερνηση τωρα,αλλα ειναι και κολλημενοι στο '14,πως να καταλαβουν την σημερινη εποχη?

Ανώνυμος είπε...

Ο 4.26 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ INDYMEDIA...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΕΤΣΙ.
ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΘΗΚΟ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

xxxxxxxxx

Ανώνυμος είπε...

καλα σας κα΄νουν και σας πηδανε αλάδεν εχετε το δικαίωμα να σας βιάζουν τα παιδιά και το μεγαλυτερο και ιεροτερο πραμα στο παιδι την παρθενια η αλιως οπως να το πεις αξιοπρεπεια ,τη να το κανω το παιδι που εχει βιαστη θα μου ειναιενα αχρηστο κομματι κινητο κρεας με ψυχολογικά μια ζωη ,λάβετε τα μέτρα σας επιτελους πάρτε τα οπλά στο κατω της γραφης το πολύ 2-4 χρονακια ειναι η φυλακη τη ειναι μπροστα στην ζωή των παιδιών σας?τι φοβαστε δηλαδη μην σας κράξουν οι αριστεροι??
μετα τιμης Σεφης Μελ