Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Πότε είπαμε πως ξεκίνησαν οι παρελάσεις;



%25CF%2580%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25B1%25CF%2583%25CE%25B7.jpg(Πατήστε επάνω στην εικόνα για να την δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος)
Κάθε χρόνο το ίδιο παραμύθι, μία χούφτα θολοκουλτουριάρηδες που λένε και ξαναλένε πως οι παρελάσεις προέρχονται από την διακυβέρνηση Μεταξά… πως είναι δήθεν μιλιταριστικό κατάλοιπο και διάφορες άλλες μπούρδες. Καταρχάς για πολλοστή φορά να πούμε πως δεν μας ενδιαφέρει αν οι παρελάσεις τις ξεκίνησε ο Μεταξάς η οποιοσδήποτε άλλος. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να απαντάμε στην άθλια προπαγάνδα…που προσπαθεί με βλακώδες επιχειρήματα να δαιμονοποιήσει το Εθνικό συναίσθημα και την Εθνική μας ταυτότητα. Το δημοσίευμα που βλέπετε είναι από την εφημερίδα ΣΚΡΙΠΤ 25//03/1900…
περαστικά σας…
Υ.Σ Αφού είδατε τι έκαναν οι μαθητές των σχολείων κατά τους εορτασμούς τις 25 Μαρτίου σε επόμενο ποστ θα μάθετε τι έκαναν οι φοιτητές…και θα εκπλαγείτε!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δλδ εσένα σου φαίνεται κάτι το Φυσιολογικό η παρέλαση; Όταν ήσουν παιδί δεν είχες αναρωτηθεί τι βλακείες σε βάζουν να κάνεις ή μήπως από μικρός είχες το Εθνικό συναίσθημα και την Εθνική Ταυτότητα που λες.....

Ανώνυμος είπε...

Βρέ άντε γαμηθείτε παλιοκουμούνια, έχετε απομείνει οικτρά κατάλοιπα όλου του κόσμου,δεν το πήρατε ακόμα χαμπάρι;Και παρελάσεις θα κάνουμε και πολεμκά εμβατήρια θα παίζουμε,και για την βόρεια ΄Ηπειρο θα τραγουδάμε,μέχρι να συφιλάσετε και να ψοφήσετε απ' το κακκό σας.Αλήθεια εσείς οι αριστεροί πώς ενοείτε την πρόοδο και την Δημοκρατία, με την ομοφυλοφιλία και τον σοδομισμό,την προδοσία της χώρας στα Εβραϊκά αφεντικά σας,την διάλυση του Έθνους των Ελλήνων;Είστε ο Δούρειος ΄Ιππος της Ελλάδος άντε γαμηθείτε.

Ανώνυμος είπε...

ρε άντε στην καλύβα σου να δείρεις την γυναίκα σου.

Ανώνυμος είπε...

Σας τσούζουνε οι παρελάσεις, ή σας πέφτει βαριά η ψωλάρα του τσολιά;

Ανώνυμος είπε...

204 εισαι μεγαλο βλημα