Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ο υπολογιστής του Μίνωα!



1400 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ!!!

(σ.σ.Yπάρχει και κάτι πολύ εκπληκτικό στο εύρημα.Ο υπολογιστής αυτός είναι μια μινιατούρα ακριβείας του Στόουνχεντζ άλλα και του ναού των Δελφών!!Στο Στουνχεντζ επίσης έχουν .....βρεθεί χαραγμένα Μινωικά σύμβολά,αν αυτό λέει κάτι...

 Επίσης ο υπολογιστής διαθέτει αστρονομικές γνώσεις ,παλαιότερες κατα μία χιλιετία περίπου από αυτές των Βαβυλώνιων και των Χαλδαίων που υποτίθεται ότι μας είχαν δανείσει.Τελικά κάτι τέτοια μικρά ευρήματα έρχονται ρίχνουν μια κλωτσιά, και γυρίζουν ανάποδα όλη την ιστορία της επιστήμης..
-"Βισάλτης"-)

 Ένας ερευνητής από την Κρήτη, υποστηρίζει πως ο πρώτος υπολογιστής, λειτούργησε στον Μινωικό πολιτισμό.
 
.newsbomb.gr

Ο κ. Μηνάς Τσικριτζής, μάλιστα, ισχυρίζεται πως τον έχει θέσει σε λειτουργία και πως μετά από μια ολική σεληνιακή έκλειψη που έγινε στις 21 Δεκεμβρίου του 2010, ανακάλυψε πως μπορούν να προβλεφθούν όλες οι εκλείψεις που θα συμβούν μέχρι το 2018.

Πρόκειται για έναν ακτινωτό κύκλο, που φέρει πάνω του τα σύμβολα του Ηλίου και της Σελήνης. Σύμφωνα με τον ερευνητή, η ανακάλυψη λογίζεται πως έγινε 1.400 χρόνια πριν την ανακάλυψη του μηχανισμού των Αντικυθήρων.

Ο ακτινωτός κύκλος, εκτιμάται πως είναι η «μήτρα» του υπολογιστή. Έχει 25 τριγωνικές ακτίνες, που η καθεμία ισοδυναμεί με ένα 15νθήμερο. Εσωτερικά ο κύκλος χωρίζεται από δύο ημικύκλια που έχουν 29 και 30 χαράξεις αντίστοιχα. Έτσι συμβολίζονται δύο σεληνιακοί μήνες 29 και 30 ημερών.

Από τη μελέτη του επιστήμονα, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στο «Εθνος», υπολογίζεται πως ο «υπολογιστής» βοηθούσε τους Μινωίτες να προβλέπουν και να καταγράφουν τις εκλείψεις της σελήνης και του Ήλιου. Μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί και σαν ρολόι, αλλά και σαν όργανο προσδιορισμού γεωγραφικού πλάτους.


http://visaltis.blogspot.com/2011/03/blog-post_1097.html

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστιανισμός ενέπνευσε τους Σύντεκνους Μινωϊτες και έκαναν αυτό τον υπολογιστή.... Σε λίγο τέτοιες μαλακίες θα λέτε εδώ μέσα απο την προπαγάνδα που έχετε στον εγκέφαλο σας....Άν νομίζεται οτι η Ιστορία είναι μόνο 10.000 χρόνων και οτι είμαστε οι μόνοι στο Σύμπαν είστε βαθιά νυχτωμένοι

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα. Αν μπορούσε να οικιοποιηθεί τα πάντα η εκκλησία θα το έκανε. Ευτυχώς η ιστορία είναι πάντα παρούσα. Φτάνει πια όχι άλλα ψέματα και υποκρισίες. Η αλήθεια είναι άλλη από αυτή που μας επιβάλανε οι εθνοπατέρες. Το αποτέλεσμα ήταν ο ελληνισμός από οικουμενικός να συρρυκνωθεί και κάθε τι που είχε σχέση με αυτόν να καταδικαστεί. Και έτσι το φως έδωσε τη θέση του στο σκότος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστιανισμός κατέστρεψε τον Ελληνισμό και κατ'επέκταση τον ανθρωπισμό. Αν η Ελλάδα συνέχιζε να φωτίζει τον κόσμο, ο κόσμος μας σήμερα θα ήταν εντελώς διαφορετικός. Πιό ανθρώπινος. Αυτό όμως δεν το ήθελαν. Ακόμα και σήμερα προσπαθούν να σβήσουν την Ελλάδα από τον χάρτη, ώστε να σβήσει η ιστορία της και οι αξίες που δίδαξε.

Ανώνυμος είπε...

ΖΩΑ !!Μόλις σας πετάξει ο σιωνιστής την προπαγάνδα του αμέσως να τσιμπήσετε ηλίθιοι.Πάρτε είδηση ρα παλιομαϊμούδες αν δεν ήταν ο Χριστιανισμός δεν θα ξέρατε από πού καταγόσασταν ηλήθιοι.Ολα τα αρχαία κείμενα διεσώθησαν χάριν της αντιγραφής των από μοναχούς καλλιτέχνες.Πόσα άρπαξαν μετά την πτώση της Βασιλεύουσας απ'τους φράγκους οι σκατοφάρα αυτή ξέρετε;όχι Βεβαίως!!Που είανι κρυμένοι όλοι αυτοί οι θησαυροί ξέρετε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ.ή μήπως η ανθρωπότης περίμενε τον Νεύτωνα ή τον Κοπέρνικο ή τον Γαλιλαίο να ανακαλύψουν το σύμπαν;΄Ολως τυχαίως αυτοί έχουν ονόματα εβραϊκά.Ξυπνήστε επιτέλους ζωντόβολα,που δεν ξέρετε από που σας έρχονται τα χαστούκια!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1:06 πιστεύω πως το να νευριάζεις και να βρίζεις χωρίς λόγο είναι εβραϊκό κουσούρι.. Σταμάτα να τους αντιγράφεις...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΛΑ καλά σας λέει ΖΩΑ το λιγοτερο.τον ΕΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ δεν τον ξέρεται οπου ηταν ο πρωτος που μίλησε για την τριπλη φυση του ενος θεου.μετα οι σιβυλλες οι ιερειες του απολλωνα που προφητευσανε τον ερχομο του κυριου Ιησου Χριστου μας στην γη.επισης ο Σολωνας,ο Αριστοτελης,ο Πλατωνας ο Θουκυδιδης,ο Σωκρατης ηταν προαγγελοι του Παναγαθου αυτοκρατορα των συμπαντων.η θρησκεια μας ητανε παντοτε μια γιατι Η ελλαδα ειναι ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟ και διακατεχεται απο το απολυτο ΦΩΣ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ οι ΗΡΩΕΣ του 1821 εκαναν την επανασταση ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΛΑΒΑΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία της Ελλάδας είναι ιστορία του κόσμου μέχρι και την πτώση του Βυζαντίου, με την οποία επήλθαν τα σκοτεινά χρόνια. Εσείς όλοι οι αγράμματοι που ξαφνικά γίνατε ιστορικοί και καλά αντικειμενικοί, πόσα ξέρετε για τον πολιτισμό του Βυζαντίου που ήταν Ελληνικό και Χριστιανικό κράτος;
Απο το πιρούνι που χρησιμοποιούμε για να φάμε μέχρι την Γερμανική και Γαλλική αρχιτεκτονική, όλα Βυζαντινά. Μόνος πολιτισμός που άνθισε εκείνη την περίοδο ο Βυζαντινός. Μόνοι γνωστοί φιλόσοφοι της περιόδου οι Βυζαντινοί. Οι έλληνες και ως χριστιανοί συνέχισαν να δίνουν τα φώτα. Εσείς όλοι οι αποπάνω μη σκοτίζεστε με τετοια πράγματα, τραβάτε σε καμια καφετέρια, ριχτε κ καμια βλασφήμια, ψηφίστε και κομμουνισμό αν σας κανει κεφι και βρίκατε το νόημα της ζωης. Κρίμα που περνιέστε για έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

συγνώμη που σας έθιξα όλους λέγοντας "Εσείς όλοι οι αποπάνω". όταν έγραψα το μήνυμα δεν είχα δει τα σχόλειά σας, γιατι ξέχασα να πατήσω δημοσίευση και άφησα ανοιχτή τη σελίδα. Απευθύνομαι στα 3 ζώα πάνω, πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ θα ήθελα κάποιος να μου πει τι καινούργιο δίδαξε ο Ιησούς που δεν το είχαν πει οι δικοί μου προγόνοι;;; Συμφωνώ πάντως πως δεν πρέπει να τρωγόμαστε, εξ άλλου και οι πρόγονοί μας σ'έναν τρισδιάστατο θεό πίστευαν ουσιαστικά. Πατήρ (Δίας) υιός (Απόλλων) και άγιο πνεύμα (Αθηνά) βγήκε από το κεφάλι του Δία δλδ. η Σοφία του Θεού.Τα υπόλοιπα ήταν για τον απλό λαό ώστε να μπορέσει ευκολότερα να περοσεγγίσει το Θείο. Οι πρόγονοί μας δεν είχαν θρησκεία με την σημερινή έννοια, Δόγμα, ιερά κείμενα κλπ. Η έρευνα, η επιστήμη, ο ορθός λόγος και το Θείο ήταν όλα ένα!! Δεν με ενοχλεί ο Χριστιανισμός γιατί έχει πολλά Ελληνικά στοιχεία. Με ενοχλεί οτι τα έκλεψαν αυτά τα στοιχεία και τα έντυσαν με τον εβραϊκό μανδύα και μας τα σερβίρισαν. Ξαναζεσταμένη σούπα δλδ. Με ενοχλεί να π[ηγαίνω στην εκκλησία που υποτίθεται είναι Ελληνική και να ακούω τον παππά να λέει υπέρ του αγίου Ισραήλ και υπέρ της αγίας Σιών!! Υπέρ της ιερής Ελλάδος πότε θα πούνε;;;;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον 9:56. Πολύ καλή προσέγγγιση. Η θρησκεία μας είναι εβραίικη και ενδύθηκε στοιχεία από την αρχαία Ελληνική θρησκεία για να εξαπλωθεί. Ετσι και ο δεύτερος από πάνω έχει δίκο όταν λέει ότι το φως έδωσε τη θέση του στο σκοτάδι.
Οσο για αυτούς που χαρακτηρίζουν ζώα κάποιους επειδή διαφωνούν με την αποψή τους, θέλω να πω ότι αντικατροπτίζουν φονταμενταλισμό και συνεπώς είναι ανάξιοι άλλων σχολίων. Ντροπή τους.

Ανώνυμος είπε...

Για το ξεμάτιασμα ελαιόλαδο ή αγουρέλαιο???

Ανώνυμος είπε...

Μπλέ χάντρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπέρ των προγόνων ημών Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ. Ρε παιδιά αυτοί είναι οι πρόγονοί μας;; Γιατί είχα την εντύπωση πως ήταν ο Αριστοτέλης ο Σωκράτης ο Πλάτων ο Θεμιστοκλής ο Λεωνίδας ο Αριστείδης ο Σόλων κλπ;; Τόσο παραπλανημένος ήμουν;;; Τέλος πάντων αυτές είναι οι δικές μου πεποιθήσεις, απαιτώ σεβασμό, όπως σέβομαι κι εγώ τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω των άλλων. Οπότε παιδιά τέρμα τα αστεία, όλοι είμαστε Έλληνες, Χριστιανοί και μη, και αυτό έχει σημασία. Μη πέφτετε σε παγίδες διχασμού!! Η πίστη είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Όποιος διχάζει τον Ελληνισμό μακριά!!! Έχουν στηθεί πολλές παγίδες γύρω μας, προσοχή λοιπόν!!!

Ανώνυμος είπε...

6¨07 συνέχεια Οσο για τους προγόνους μας δεν σταματάνε να με εκπλήτουν τα ευρήματα που αποδεικνύουν τις γνώσεις που είχαν και τον πολιτισμό!! Αυτά δλδ που προσπαθούν να σβήσουν κάποιοι σήμερα!!! Μην αφήσουμε την φλόγα να σβήσει. Κρατήστε την αναμένη για την επόμενη γενιά. Μάθεται στα παιδιά σας την σωστή ιστορία και γλώσσα κι όχι γκρίγκλις. Διδάξτες τους τις Ελληνικές αρχές και αξίες, Με αυτά πορεύονται όλοι οι άλλοι λαοί, γιατί όχι κι εμείς;; Δικά μας είναι στο κάτω-κάτω. Και αφήστε αυτού τους κάποιους να προσπαθούν να τα σβήσουν!!! Την δουλειά τους αυτοί κι εμείς την δική μας!!!