Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Δείτε το βίντεο για τους τσαντάκηδες - "χειρουργούς"




Δείτε το βίντεο για τους τσαντάκηδες - "χειρουργούς"
Μετανάστες τσαντάκηδες, με πρωτόγνωρη μέθοδο. Δεν αρπάζουν τις τσάντες αλλά τις...
ανοίγουν με ξυραφάκια. Πρόκειται για πραγματικούς χειρουργούς οι οποίοι σε χρόνο ρεκόρ ανοίγουν
τρύπες στις τσάντες και αρπάζουν από το εσωτερικό ό,τι πολύτιμο υπάρχει...

tromaktiko

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ.ΕΔΩ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ.ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥ.ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ-Ω ΞΕΝΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!!
VOLCANO

Ανώνυμος είπε...

Μπορούν πολύ εύκολα να τα σταματήσουν αν επιβάλλουν σκληρούς νόμους και τους τηρήσουν. Απλώς ξέρουν πως δεν υπάρχει τιμωρίά γι'αυτό τα κάνουν. Εμείς 'όμως δεν φωνάζουμε. Δεν πάμε έξω από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης να τους κάνουμε να καταλάβουν πως δεν πάει άλλο;; Βλέπετε όλοι στο βίντεο;; Εχουν αποδεχτεί την κατάσταση. Γι'αυτό τα κάνουν και καλά μας κάνουν. Σε λίγο αν δεν πάρουμε εμείς την κατάσταση στα χέρια μας, με δικούς μας νόμους, δεν θα κόβουν μόνο τις τσάντες με ξυράφι, αλλά και τους λαιμούς μας. Οι διάφοροι σύλλογοι ληστευθέντων τι κάνουν;;; Κοιμούνται ή τα έχουν πάρει κι αυτοί χοντρά για να κάτσουμε όλοι ήσυχοι;; Οι λεβέντες μας ψηφίζουν νόμους για τους εαυτούς τους. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο;; Δημοψήφισαμ δικό μας κι άστους αυτούς να κουρεύονται!! Αλλά όλα αυτά προϋποθέτουν αγώνα. Ο ΝεοΈλληνας δεν θέλει να αγωνιστεί, είναι πιο εύκολο να αποδεχτείς μία κατάσταση. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ. ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΝΤΑΛΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Άσε την Νταλάρα, δεν νοιάζεται για σένα και το παιδί σου (αν έχεις) Νοιάζεται μόνο για τους λαθροέποικους. Γι'αυτό συμφωνώ, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας!!! Γιατί δεν ξεσηκώνουμε τους συλλόγους αλήθεια;; Τι ρόλο παίζουν οι σύλλογοι λεστευθέντων;;;;;; Αν δεν κάνουμε κάτι θα το βρούμε μπροστά μας το πρόβλημα πολύ μεγαλύτερο σε λίγο, όπως με την οικονομία. Τους αφήσαμε ανεξέλεγκτους και κοιτάξτε που μας έφεραν!!! Πάντα την τελευταία στιγμή οι Έλληνες;; Μερικές φορές είναι αργά!!!