Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΣ ΕΡΙΧΝΕ ΛΥΜΑΤΑ ΣΕ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ



Μία του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και τον τσάκωσαν για τις βρώμικες, στην κυριολεξία, δουλειές που έκανε! Ο λόγος για έναν αλλοδαπό στην Αγριά Θεσσαλίας, ο οποίος έριχνε λύματα σε γεώτρηση ύδρευσης της περιοχής. Στο σημείο έχει διαπιστωθεί σημαντική υπέρβαση σε κολοβακτηρίδια,κάτι που οφείλεται στο συγκεκριμένο γεγονός.
taxydromos.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να τον βάλουν να τα μαζέψει και να τα ρίξει στη γεώτρηση στη βιλάρα της νΤαλάρας στην Πάρο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δεν είναι τίποτα. Σε λίγο να δείτε τι θα μας κάνουν. Οι άνθρωποι αυτοί ή μας μισούν όπως και οι κυβερνώντες μας και γι'αυτό τους φέρνουν, ή είναι πράκτορες και ήρθαν ακριβώς γι'αυτό. Ας ελπίσουμε πως την επόμενη φορά δεν θα ρίξουν δηλητήριο. Ας τα βλέπουν αυτά οι προοδευτικοί. Και τα δικά τους παιδιά πίνουν το ίδιο νερό με τα δικά μας!!!

Ανώνυμος είπε...

5¨08 Θα ήθελα να προσθέσω πως όταν αυτοί οι άνθρωποι εξεγερθούν (γιατί θα γίνει) θα σφάζουν αδιακρίτως δεξιούς και αριστερούς, δεν θα ρωτάνε τι είναι ποιός!! Ας το σκεφτούν κι αυτό. Έχουν να φάνε φτύσικο από τα παιδιά τους!!! Η καλύτερη τιμωρία για την προδοσία τους θα είναι αυτή. Όταν θα αναγκαστούν να λογοδοτήσουν στα παιδιά τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι αλληλέγγυοι να δείτε πόσα κολοβακτηρίδια έχουν από τους λάθρο. Και τους γαργαλάνε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛ@ΣΟΥΝ ΤΑ @@@ΔΙΑ