Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Μετά τις αποκαλύψεις για coca cola και τραπεζίτες, τέλος ο Βελόπουλος από το kontrachannel?


Μέχρι πρότινος όποιος επισκεπτόταν την ιστοσελίδα του βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου (velopoulos.gr) έβλεπε με μεγάλα γράμματα μια ανακοίνωση σχετικά με το kontra channel ως προς την ώρα και ημέρα της εκπομπής, η οποία σήμερα δεν υπάρχει.
Επικοινωνήσαμε με το γραφείο του Βουλευτή οπου δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο επί του θέματος προς το παρόν. Αξίζει να σημειωθεί οτι η εκπομπή στο kontrachannel είχε αρκετές αποκαλύψεις στο ενεργητικό της και πρόσφατα μάλιστα μάθαμε οτι η coca cola δεν πληρώνει φόρο! Μήπως τελικά όποιος μιλά για τραπεζίτες και πολυεθνικές χάνεται;


anti-ntp.blogspot.com

24 σχόλια:

Unknown είπε...

Δεν θα χαθει ο Βελοπουλος!!!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ,ΚΑΤΩ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να έφευγε από το κόμμα του κωλοτούμπα!! Εκεί θα χαθεί. Ένας ΠΡΩΗΝ ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΝΑΙ ΠΑΡΩΝ,ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!!!!ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΟΥΝΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΝΕΙ ΕΚΕΙ;ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Αν τον έκοψε ο Κουρής θα φάει πολλές ντομάτες.

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε παιδια εδω ο κοσμος χανετε κι εσεις για το ΛΑΟΣ και τον Βελοπουλο, η coca cola και η αλλες πολυεθνικες που δεν πληρωνουν φορους και τα πληρωνουμε εμεις ουτε κουβεντα? Γι αυτο θα μας κυβερνανε μια ζωη οι ιδιοι,αυτο μας αξιζει!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΛΑΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ?
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ?

Καλόπιστος είπε...

Όποιος είναι Έλληνας,εδώ και 37 χρόνια και λαμβάνει μέρος στα πολιτικά και στα τηλεοπτικά δρώμενα,αποπέμπεται κακήν κακώς.Αυτό είναι το συμπέρασμα κύριοι.
Αλλοδαποί,μισέλληνες και αδερφές προωθούνται σε όλες τις θέσεις,εξυπηρετώντας συμφέροντα σιωνιστών,ηθελημένα ή εξαναγκαστικά,καθώς ένα πλήθος εξ αυτών εκβιάζονται.
Τα βλέπει πλέον και ο απλός κόσμος,εκτός από τους μυημένους κι αυτό είναι και η αρχή του τέλους της εξουσίας της σαπίλας και βρωμιάς.

Modestus είπε...

Ο Καρατζαφέρης αν πραγματικά ήθελε τον περισσότερο κόσμο με το μέρος του θα έλεγε αυτά που λέμε τώρα εδώ εμείς (άρνηση χρέους όπως Μεταξάς και Κίχνερ, επενδύσεις από Ρωσία και Κίνα, χέρι στις τράπεζες και τα golden boys κ.α.)
Για να λέει ότι το Μνημόνιο είναι η μόνη λύση κάτι βρωμάει από μέρος του, συμπαιγνία με τον Γιωργάκη. Πρώτα από όλα ούτε καν ζήτησαν να παίξουν σκληρό πόκερ με τους όρους του με τους Ευρωπαίους αλλά παραδόθηκαν αμαχητί. Οπότε και το ΛΑΟΣ δυστυχώς απεδείχθει φούσκα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΠΩΣ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ.
ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΨΗΦΙΣΑ ΛΑΟΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. ΜΕ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΆ ΔΙΕΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΘΑΨΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΜΗΝ ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ.
ΝΑ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΨΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΌ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ἒχω ἀπορρίψει ὃλα τά κόμματα.
Συμμετέχω στό κίνημα, " δέν πληρώνω".
Ψάχνομαι να δῶ που θα ταχθῶ γιά μεγαλύτερους ἁγῶνες.
Μέ ἀγγίζουν τά ἆρθρα τοῦ Παναγιώτη Τραϊαννοῦ, Τό Πατριωτικό Μέτωπο καί οἱ "σπίθες" .
Στίς πρόσφατες ἐκλογές, εἶχα ψηφίσει ΛΑΟΣ.
Σήμερα ὃμως βλέπω τόν ἀρχηγό του νά ἒχει βγάλει τήν πατριωτική του μάσκα καί με τρομάζει.
Ἀπέδειξε ὃτι ἀποτελεῖ τό ἁπόλυτο συμπληρωμα τοῦ ἀμερικανοεβραίου GAP.
Ἂν καί ἀναγκάστηκαν να συρθοῦν στό μνημόνιο πρόσωπα ὃπως ὁ Βελόπουλος, ο Πλεύρης, Ροντούλης κλπ, πάρα πέρα παραμονή τους θά συμβάλει στόν πολιτικό τους ἐνταφιασμό.
Ἂς πλαισιωσουν το ΠΑΜ (Πατριωτικό Μέτωπο} τώρα πού εἶναι νωρίς. Διαφορετικά θά γκρεμισθοῦν μαζί με τα κατακαθια τῆς ἱστορίας. Καί εἶναι κρῖμα !

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΑΙΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ.
ΓΙ΄ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ;
ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ;
ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

γέλασα πολύ με τον τύπο που είπε "Ξυπνάτε,τους ΙΔΙΟΥΣ θα ψηφίσετε?" λες και αναφέρεται σε κανένα πασόκο,νεοδημοκράτη ή μπολσεβίκο βουλευτή που έχει εκλεγεί 10 φορές,εχει κάνει υπουργός,τρώει τόσα χρόνια απτα λεφτά του λαού,κλπ κλπ...Και αυτός ο τύπος μας προτρέπει να "ξυπνήσουμε".Στοιχιθείτε όλοι με τον Καρατζαφέρη γιατί σε λίγο με τον γιωργάκη και τον αντωνάκη δεν θα υπάρχει ούτε ως χώρα-χώρος η Ελλάδα.Ηδη δεν την παλέυουμε με τους λαθραίους,ήδη ξεπουλάνε το Αιγαίο..ούτε έδαφος ελληνικό δεν θα έχουμε να πατάμε πάνω, να μιλάμε και έστω,να τσακωνόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

τα άλλα πορτοκάλια που λες έχουν φανεί επαρκώς όταν κατεδίκασε την επίθεση των γαλλοαμερικάνων στον Κανταφι, όταν ζητάει να πάρουμε εξοπλισμούς από τους Ρώσους και αρκετά άλλα.τό θέμα είναι τί επιλέγεις να ακούσεις!έχω βαρεθεί να ακούω από μερικούς να μας κοροιδεύουν ότι δήθεν ψήφισαν ΛΑΟΣ και δήθεν το μετάνοιωσαν.Δεν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια ψέμματα.Να, ο απο πάνω υποστηρίζει το αναρχοσυριζαίικο "δεν πληρώνω", έχει,μια ψιλοευαισθησία στα πατριωτικά στυλ Καραμπελιά,μια δοση Παμ και δεν του κάνει το ΛΑΟΣ.Αφού ποτέ ουσιαστικά δεν ήσουν στο ΛΑΟΣ με αυτη τη αριστερίστικη ιδεολογία που έχεις.Με όλα αυτά με κάνετε να πιστεύω ότι το ΛΑΟΣ διεκδικεί σοβαρά την εξουσία.Δεν γίνεται να έχει τόσο ορκισμένους εχθρούς που δεν έχουν επιχειρήματα..αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βελόπουλος ξεχωρίζει. Δεν πρόκειται και δεν πρέπει να χαθεί.

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανωνυμο 5.42:
-"Εγώ είμαι αστός, δεν διαδηλώνω..." Γι αυτο κυριαρχουν οι αναρχομπολσεβικοι εδώ και 30 χρόνια
-"Χωρίς το μνημόνιο δεν θα είχαμε για μισθούς και συντάξεις..." Και τα 110δις πήγανε σε τόκους δανείων, ούτε 1 ευρώ σε μισθούς
-"Δεν πρόλαβα να διαβάσω λεπτομερώς το μνημόνιο, χανόταν η Ελλάδα..." Την υπογραφή σου και κάτι άλλο...
-"Ο Εφραίμ πρέπει από το κελί της Μονής, να πάει σε αυτό της φυλακής..." Πριν κάποιες μέρες, ευλαβικό προσκύνημα στη Μονή Βατοπεδίου!
Όλα τα παραπάνω είναι δηλώσεις του Καρατζαφέρη! Όπως καταλαβαίνετε, η αξιοπιστία του ανδρός είναι πασιφανής(...)
Ο Βελόπουλος έχει δηλώσει ότι ψήφισε κατά στο μνημόνιο στην εσωτερική ψηφοφορία του ΛΑΟΣ. Πρέπει να πάψουν να τον επικαλούνται οι προσκυνημένοι και τα παπαγαλάκια του "Μεγάλου Τιμονιέρη"...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,(ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ,ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ",ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΤΕΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ,ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΙΑ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ (ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) Η ΝΔ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!!!
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΑΣ,ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ ότι ο Βελόπουλος ξεχωρίζει και πρέπει να φύγει από το Καρατζαφέρη

Ανώνυμος είπε...

-ναι δεν διαδηλώνω κάθε λίγο και λιγάκι σαν τους μπολσεβίκους.οι έμποροι στο κεντρο πρεπει να δουλέψουν,οι πολίτες πρέπει να πάνε στις δουλειές τους.διαδηλώνω σε εθνικά θέματα οπως το σκοπιανό,οπως και έγινε
-αλήθεια είναι.υπάρχουν και αντίθετες οικονομικές αναλύσεις ξέρεις όχι μόνο οι αριστερίστικες τύπου καζάκου που τον κάνατε θεό.στο κάτω κάτω αυτός φταίει που τόσα χρόνια <> σκατά πασόκ-νδ ΑΕ?
-δεν το είπε έτσι ακριβώς.αυτή είναι ερμηνεία του γελάμε-ορτοντοξι ή δική σου (μπορεί να αποτελείτε ταυτότητα).αλλά και έτσι να είναι έχει συμβούλους και οικονοτεχνικούς που θα το διάβασαν.οπως όλα τα κομματα.εσύ το διάβασες?
-είχε τα αρχίδια να πει ότι έσφαλε.αξιέπαινη κίνηση που αρμόζει σε αρχηγό να παει εκεί.κάθε πολιτικός πρε΄πει να τιμά το Αγιον Όρος και την ορθοδοξία μας
Όλα τα παραπάνω είναι δηλώσεις του Καρατζαφέρη! Όπως καταλαβαίνετε, η αξιοπιστία του ανδρός είναι πασιφανής!και η αναξιοπιστία κάποιων επίσης!
Ο Βελόπουλος έχει δηλώσει ότι ψήφισε κατά στο μνημόνιο στην εσωτερική ψηφοφορία του ΛΑΟΣ.Ψήφισε κατά αλλά ο ΛΑΟΣ δεν είναι σύριζα, υπάρχει αρχηγός και μια μεγάλη λέξη Πειθ-Αρχία!Ο βελόπουλος είναι ευγνώμονας στον αρχηγό του που έχει δώσει την ελευθερία να λέει ό,τι θέλει.Κάντε του ερώτηση στη συνέντευξη που θα του παρετε να δούμε τι θα απαντήσει.την επόμενη φορά μην κάνεις κοπι-πειστ του ΗΟ.φέρε επιχειρήματα

Ανώνυμος είπε...

Καρατζαφέρης==1ο Ο Σημήτης είναι Εθνικό κεφάλαιο. Όποιος το πιστεύει είναι ηλίθιος. Ο Σημίτης ήταν ο μεγαλύτερος προδότης
2ο Δεν κατέβασε κόσμο έξω από την βουλή όταν ψηφιζόταν το ν/σ για την Ιθαγένεια. Ήμουν έξω από την βουλή. Η νεολαία του άφαντη.
3ο Ψήφισε το μνημόνιο.
Μόνος του έλεγε πως αν είχαμε πτωχεύσει θα είχαμε συμπαρασύρει το ευρώ μαζί μας στα Τάρταρα. Γιατί λοιπόν δεν εκβιάσαμε την Ευρώπη πως αν μας αφήσουν να πέσουμε θα τους πάρουμε μαζί μας;;; Κάτι που θα είχε κάνει η Τουρκία αν ήταν στην θέση μας. Εμάς όμως έτρεξαν να μας βάλουν στο ΔΝΤ μη τυχόν και χάσει η Ευρωπαϊκή ένωση. Πιστεύω πως προσπάθησε να δέσει το μνημόνιο με 180 ψήφους αλλά δεν του έκατσε ευτυχώς!!! Ένας ΠΡΩΗΝ ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ κι όποιος θέλει το πιστεύει!!!

Ανώνυμος είπε...

8¨07 Μου θύμισες το ΝΑΙ σε όλα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Βελόπουλος έπρεπε να ψηφίσει όχι. Ψήφιζε για τον λαό κι όχι για τον ΛΑΟΣ. Πιστεύω οτι έκανε λάθος, παρ'όλα αυτά τον στηρίζω. όχι όμως μέσα στον ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

δεν εχει σημασια οτι είναι στο ΛΑΟΣ..(πρωην ψηφοφορος)
εχει σημασια οτι τα λεει
...ενας "κουκος" φερνει την ανοιξη γιατι ξυπναει τους αλλους "κουκους"

ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ μη μασας

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΑΦΟΥ ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΉΞΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ;
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ.
ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;
ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
\ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 20 % ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ;
ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
Ε ΟΧΙ. ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΔΆΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ;
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΙΟΜΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ;
ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ !
ΨΗΦΙΣΑ ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ Π0ΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΗΞΩ.
ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΨΑΧΝΩ Ο,ΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ TON ΕΚΟΨΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ;ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΕΟΝ,ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ.ΜΑΝΤΡΩΣΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΓΑΠ.Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ.ΟΥΣΤ!