Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ιράν: Έρχεται ο...ισλαμο-μεσσίας



Νέα στοιχεία προκύπτουν κάθε ημέρα πως το ιρανικό καθεστώς βλέπει την αναταραχή στη βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή ως τα οριστικά σημάδια της έλευσης του «ισλαμομεσσία» ή αλλιώς του Mahdi. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα και το οποίο προετοιμάστηκε από το ιρανικό καθεστώς επεξηγεί ότι όλα τα σημάδια βρίσκονται στην κατάλληλη χρονική στιγμή και πως οι έσχατοι καιροί είναι κοντά και πως μέσα από το χάος θα ξεπηδήσει η θειική μορφή του Mahdi για την τελική νίκη.
Το προπαγανδιστικό αυτό βίντεο λέγεται πως έχει εγκριθεί από τα ανώτατα κλιμάκια της ιρανικής κυβέρνησης και έχει ως τίτλο η «έλευση είναι κοντά». Στο βίντεο περιγράφεται πρώτα η παρούσα κατάσταση στη Μέση Ανατολή ως το....

πρελούδιο της άφιξης του 12ου μυθικού ιμάμη, της μορφής δηλαδή που θα οδηγήσει τις στρατιές του Ισλάμ στην τελική νίκη εναντίον των απίστων στους έσχατους καιρούς.
«Το βίντεο αυτό προετοιμάστηκε από μια ομάδα η οποία αυτοαποκαλείται «οι αγωγοί της άφιξης», σε συνεργασία με την Basiji την ιρανική παραστρατιωτική δύναμη και τέλος με την τελική έγκριση από το γραφείο του Ιρανού προέδρου» δήλωσε σχετικά ο Reza Kahlil πρώην μέλος των φρουρών της επανάστασης, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι CBN.

 Ο Kahlili ο οποίος δούλεψε ως διπλός πράκτορας της CIA μέσα στο ιρανικό καθεστώς και συγγραφέας του βιβλίου «Καιροί προδοσίας» δήλωσε πως το βίντεο αυτό στοχεύει τόσο στους μουσουλμάνους της Μέσης Ανατολής όσο και στους μουσουλμάνους παγκοσμίως. Σε αυτό περιγράφεται πως το Ιράν προορίζεται να μεταβληθεί σε μια παγκόσμια δύναμη στους έσχατους καιρούς και έχοντας ηγετικό ρόλο θα νικήσει τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ προετοιμάζοντας το έδαφος για την άφιξη του Mahdi. «Και είναι πολλοί μέσα στο ιρανικό καθεστώς που πιστεύουν πως ο καιρός αυτός έχει φτάσει» συμπλήρωσε ο Kahlil.
«Το Hadith προφητεύει ξεκάθαρα την σταδιακή αλλαγή των καθεστώτων στην Μέση Ανατολή και επίσης πως η εποχή του Ιράν έρχεται», λέει ο εκφωνητής του βίντεο ο οποίος προσθέτει πως «αμερικανική εισβολή στο Ιράκ είναι το προεόρτιο σύμφωνα με τις ισλαμικές γραφές, πως η ώρα Mahdi έχει έρθει και θα κυβερνήσει τον κόσμο από το Ιράκ».

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχουν και πυρηνικα...

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται ρε παιδιά; Όλοι περιμένουν κι από έναν Μεσσία. Οι Μουσουλμάνοι τον δικό τους, οι Εβραίοι τον δικό τους κι εμείς το δικό μας!!! Άντε να δούμε, καλό ταξίδι να έχουν και καλώς να τους δεχτούμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Emeis(an eisai xristianos) den perimenoume ton mesia alla ton antixristo kai meta ton mesia. Ektos vevea kai an eisai dwdekatheistis.

Ανώνυμος είπε...

den yparxei thriskeia 'dwdekatheistes'. diavaste kana vivlio. opws den yparxoun kai......'dwdekamathites'!!! opoios gnwrizei, katalave.ksypnate

Ανώνυμος είπε...

Ο Μωαμεθανισμός,Εβραϊκής κατασκευής,όπως ο Κουμουνισμός,έχει ανακατέψει την Εβραική θρησκεία με τον Χριστιανισμό,προκειμένου όπως και ο Κουμουνισμός,να κτυπηθεί ο Χριστιανισμός.Βλέπεται το μίσος μέσα στο κοράνι για τους άπιστους Χριστιανούς,όπως και στο Ταλμούδ. Η Γυναίκα του Μωάμεθ ήταν Εβραϊκής καταγωγής, ο δε γραμματέας του Χριστιανός.Βλέπεται πως έγινε το ανακάτεμα.Ο δε Μωάμεθα ήταν εντελώς αγράμματος αλλά πανέξυπνος έμπορος χαλιών,θέλησε να φτιάξει μία θρησκεία δική του στα μέτρα του.Επόμενο ήταν οι Εβραίοι να βάλουν μέσα στο Κοράνι την έλευση ενός Μεσσία "Ιμάμη",εννοώντας βεβαίως τον δικό τους αντίχριστο,γιατί αυτό τους βόλευε στην πραγματοποίηση των δικών τους σχεδίων. Αν φιλοσοφίσουμε λίγο τα πράγματα και πως εξελίσσονται τα ανα τον κόσμο γεγονότα,βλέπουμε καθαρά πως εργάζονται τα όργανα αυτά του Σατανά για την προετοιμασία και την γενική αποδοχή του Αντιχρίστου.Κοιτάξτε τί γίνεται στην Χώρα που γέννησε τον μεγαλύτερο πολιτισμό,τις ηθικές αξίες όλων των εποχών και της Ορθής Χριστιανικής Πίστεως.Έχουμε Κυβέρνηση Εβραίων που ξηλώνει και καταστρέφει ότι έως τώρα έχουμε δημιουργήσει ισοπεδώνονας τα πάντα,με κύριο στόχο την Πίστη μας. Κι εμείς απαθέστατοι κοιτάζουμε το ποδόσφαιρο,τις ομάδες
αποχαυνωμένοι μπροστά στο χαζοκούτι,απαίδευτοι,ανίκανοι να αντιδράσουμε για ότιδήποτε. Οι προδότες πολιτικοί αφού κολύμπησαν στο λάδωμα των μασονικών στοών,συνταξιούχοι μιζαδόροι, προσάραξαν στις βιλάρες τους και άστους να κουρεύονται οι Έλληνες Πατριώτες τους.Άλλες φωνές,συγγραφέων,ή Δημοσιογράφων και ανθρώπων του πνεύματος,φιμώνονται και λογοκρίνονται και τρώνε και μερικές αγωγές για να μην ξαναμιλήσουν.Τα πάντα τα έχουν κανονίσει αυτοί!
Ένα όμως να ξέρουν ότι ο Αντίοχος ο 4ος δεν πέθανε ούτε ξεχάστηκε.Όταν ξυπνήσει,που θα γίνει σύντομα,Χανουκά δεν θα ξαναγιορτάσουν στον αιώνα τον άπαντα!!!Τίποτε άλλο!!!
Β Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

5¨03 και 5¨13 Ελληνικά δεν ξέρετε να γράφετε ρε παιδιά. Δεν μπορούμε να σας διαβάσουμε, είναι κουραστικό. Έπειτα μιλάτε για τις προδοσίες των κυβερνώντων (μας) Εσείς τι κάνετε;; Σκοτώνετε την Ελληνική γλώσσα με τα γκρίγλις;;; Ελληνικά, σε Έλληνες απευθύνεστε!!
Όσο για τις θρησκείες, σταματήστε να τρωγώσαστε τι πιστεύει ο καθένας. Το είπα και θα το ξαναπώ. Η πίστη του καθενός είναι προσωπική του υπόθεση. Αφήστε τις φαγωμάρες λοιπόν. Και ο Χριστιανισμός και η πατρώα θρησκεία (στην οποία πιστεύω, αν και θρησκεία δεν υπήρχε με την σημερινή έννοια, δόγμα, ιερά κείμενα και εξ αποκαλύψεως αλήθειες, αλλά επιστήμη, έρευνα, ορθός λόγος, φιλοσοφία προσπάθεια προσέγγισης του Θείου κλπ ήταν ένα,) είναι η αρχαία και σύγχρονη ιστορία μας. Θα ήταν μεγάλη βλακεία να απαρνηθούμε μία από αυτές. όποια ρίζα του δέντρου να κόψεις το δέντρο θα πέσει;; Εξ άλλου ο Χριστιανισμός έχει πολλά στοιχεία από την Αρχαία Ελλάδα. Απλώς τα έκλεψαν τα έντυσαν με έναν Εβραϊκό μανδύα και μας τα ξανασερβίρησαν. Ασχοληθείτε λοιπόν με τα σημερινά προβλήματα, που δόξα τω θεώ,(τον όποιο θεό) έχουμε πολλά, κι αφήστε τα υπόλοιπα!!! Άντε να ξυπνάμε σιγά-σιγά!!! Δεν μας περισεύει κανείς!!!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο βλαχο τα ειπαις πολυ ωραια σε παραδεχομαι συντομα θα αλλαξη αυτο το συστημα θελουν δεν θελουν

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λες εν μερει φιλε Βλαχο αλλα γιατι δεν μας λες τι ειδους κατασκευης ειναι και ο χριστιανισμος;

Οσο για αυτους που υποστηκανε πολιτισμικο σοκ διαβαζοντας για τον μεσσια του ισλαμ απλα αναφερω οτι τα ιδια λενε και οι εβραιοι με το ραββινο Kanduri και μαλιστα οτι ο μεσσιας ειναι ηδη στο ισραηλ. Ολοι πιστευουν οτι εχουν το δικιο με το μερος τους.

Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι σε καθε φασμα πιστης εαν ο αναλογος θεος πληρει στο απειροελαχιστο τις προδιαγραφες του δογματος, θα ηταν ιλαρο να εξοντωνε εκατομμυρια ανθρωπους απλα για να καταστησει ισχυρο ενα εθνος η μια πιστη. Αυτος δεν θα ηταν θεος αλλα κατι αλλο.

Γιαννης

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 8.30 μάλον δεν κατάλαβες τι εννοούσα.Ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός ο εξ αποκαλύψεως τρισυπόστατος τριαδικός Θεός,είναι ο Ιδρυτής της πίστεώς μας.Ο Χριστιανισμός δεν είναι Θρησκεία αλλά τρόπος ζωής,όπως Αυτός μας έδειξε,προκειμένου να εξελιχθούμε πνευματικά και να γίνουμε κι εμείς τέκνα Θεού δίπλα στον Δημιουργό μας.Οι Εβραίοι όμως (Σιωνιστές Γραμματείς-Φαρισαίοι) ουδέποτε τον δέχτηκαν ως Μεσία γιατί τους χάλασε τα σχέδια.Αυτοί ήθελαν έναν Μεσία Βασιλιά δικό τους, να τους οδηγήσει να κυριεύσουν όλη την ανθρωπότητα και να καταστούν περιούσιος ΓΙΑΧΒΕ.Έτσι σταύρωσαν τον Υιό του αληθηνού Θεού (σωματικώς)και βάλθηκαν να κηλιδώσουν-άν είναι δυνατόν- την ενσάρκωσή του την ζωή του και την διδασκαλία του με οποιοδήποτε τρόπο.Αυτοί ξεκίνησαν τους διωγμούς εναντίων των Χριστιανών οπαδών του Κυρίου,με την Εβραία σύζυγο του Νέρωνα την Ποπαία,ρίπτοντας την ευθύνη για το κάψιμο της Ρώμης σ' αυτούς.Έκτοτε χρηματοδοτούσαν τους αυτοκράτορες και διέβαλαν συνεχώς τους Χριστιανούς.Αυτοί δημιούργησαν το Ισλάμ, αυτοί τον Παππισμό με όλες τις αιρέσεις του,αυτοί τις Μασονικές στοές με τους Ναίτες Ιππότες,τους Ιππότες της Μάλτας κ.λ.π.Αυτοί δημιούργησαν τον χιλιασμό με αρχηγό τον Καραμασώνο Εβραιοσιωνιστή Ρώσσελ,Την Εκκλησία της πεντηκοστής με τον Λουϊ Φέγκ ή Λεωνίδα Φέγκο,αυτοί ίδρυσαν την Θεοσοφία με την Ρωσοεβραία Αλίκη Μπεϊλυς (σύμβολά της το φίδι που τρώει την ουρά του η Πεντάλφα στο κέντρο με τον προσβλητικό σταυρό της Ασάντα και από πάνω την σβάστικα},Τα παιδιά του Μώ (Χίππιδες),τον Σατανισμό με τον Άλιστερ Κρόουλη ,τους Ευαγγελικούς,τους Αντβεντιστές της 7ης ημέρας,την εκκλησία των Μορμόνων,των Γεδεωνιτών,Τους μελετητές της βίβλου,της Αποκαταλλαγής των πάντων καιεν συμαζεύεται.Αυτοί είναι υπαίτιοι και των δύο Παγκοσμίων πολέμων, αφού χρηματοδοτούσαν και τα δυό αντίπαλα στρατόπεδα για να πλουτίζουν από το αίμα των λαών, αυτοί χρηματοδότησαν τον εμφύλιο της Ελλάδος,σκορπίζοντας λίρες και πολεμοφόδια και στα δυό στρατόπεδα.Αυτοί είναι οι δαίμωνες προσωποποιημένοι και ούτε πρόκειται να λλάξουν ποτέ, έως ότου καταφέρουν να εμφανίσουν τον δήθεν μεσία τους,που τελικά θα τους εξοντώσει, γιατί θα είναι ο ίδιος ο διάβολος προσωποποιημένος.

Β Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, Η ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ,Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΣΤΕΤΟ.Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΕΜΕΝΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΒΙΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.ΤΑ ΚΛΕΨΑΝΕ, ΜΕΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΥΧΑΙΟ;ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΡΑΠΕΔΟΜΥΑΛΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΝΕΟΓΡΑΙΚΥΛΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Βλαχο.
Ο Ελληνας ειχε ως βαση του πολιτισμου του την αναζητηση της αληθειας μεσω του ορθου λογου.
Ως εκ τουτου, αληθεια ειναι τα εμπειρικα εξαγωμενα μεθοδικα επεξεργασμενων αισθητικων δεδομενων και ποτε και τιποτα εξ αποκαλυψεως.

Ο κυριος σας Ιησους Χριστος δεν ειναι ο τριαδικος Θεος, ειναι ενα απο τα προσωπα του, μια απο τις υποστασεις του ενος Θεου.

Δεχομαι το προσωπο του Χριστου ως ιδρυτη της πιστης αλλα ας μην ξεχναμε ποιοι ηταν αυτοι που εν τοις πραγμασοι ιδρυσαν τον χριστιανισμο στην ευρωπη και στο ελληνικο εθνος. Αυτοι ηταν ο αποστολος Πετρος και Παυλος και αφ'ετερου Ο Αυτοκρατορας Κων/νος. Το δογμα αλλωστε ηταν προιον οικουμενικων συνοδων.

Δεν χρειαζεται να κανω καποιο σχολιο για το ποσο λογικο ειναι ενα συμβουλιο αρχοντων να επικαλειται το 'θεοπνευστο' και να ερμηνευει κατα το δοκουν και συμφερον το περιεχομενο μιας πιστης.

Αναφορικα με το θεμα της εξελλιξης δεν νομιζω να ειχε ο Ελληνας καμια αναγκη στον πνευματικο οριζοντα. Μαλλον το αντιθετο καταφερε η επιβολλη του χριστιανισμου. Η κατακορυφη πτωση ξεκινησε απο τη στιγμη που ο λαος εκχριστιανιστηκε. Αυτο δεν ειναι προσωπικη γνωμη αλλα ιστορικο διδαγμα. Απλα ριξτε μια ματια στο ποιοι ειμασταν πριν και μετα το χριστιανισμο.

Μην μιλας με τοση σιγουρια για το ποσο αθωοι και αφελεις ηταν οι εβραιοι. Η τακτικη που χρησιμοποιηθηκε στα πρωτα χρονια ηταν η πετυχημενη συνταγη που χρησιμοποιηθηκε στο ολοκαυτωμα.

Προφανως και καμια θρησκεια δεν μπορει να επιβληθει απο τη μια μερα στην αλλη. Μην ξεχνας οτι και οι αποστολοι ησαν εβραιοι.
Αναρωτηθηκες ποτε πως καταφεραν οι κατατρεγμενοι χριστιανοι να επιβληθουν σε ανατολη και δυση; Αναρωτηθηκες ποιες συμφωνιες γινανε με τους αρχοντες;
Αναρωτηθηκες πως προεκυψε το ελεω θεου βασιλευς;

Τα πραγματα ειναι απλα: ο χριστιανισμος αποτελεσε τον πνευματικο μοχλο πολιτικων ζυμωσεων της εποχης. Σε μια Ρωμη οπου οι Αυτοκρατορες απαιτουσαν να λατρευονται ως θεοι και οπου η συγκλητος εχανε συνεχως εδαφος βρηκε τη χρυση ευκαιρια να διεκδικισει την εξουσια και να συμβασιλευσει στην τοτε νεα ταξη πραγματων. Ετσι απλα κατασκευαστηκε ο χριστιανισμος και επειτα ως νικητης εγραψε την ιστορια οπως ηθελε, κατι που ειθηστε αλλωστε.

Συμφωνω στο οτι ολες οι θρησκειες και οι αιρεσεις ηταν κατασκευασμενες αλλα σε ρωτω γιατι αρνεισαι να συνεβη και το ιδιο με τον χριστιανισμο; Μηπως δεν ηταν η κοντρα χριστιανισμου -ισλαμ η μητερα σχεδον ολων των κακων μεχρι και σημερα;

Θα αποδεχθω οτι και ο παππισμος ηταν κατασκευασμα αλλα σε ρωτω εσυ πως υπερασπιζεσαι με τοσο ζηλο ενα αντιπαλο δογμα που ηταν απλα δημιουργημα πολιτικων αντιπαλων; Πως θα πεισεις εμενα και τον καθε εμενα οτι οι σοφοι των 2 πρωτων οικουμενικων συνοδων ειχανε τη θεια χαρη;

Ειναι ρητορικο το ερωτημα, απλα δεν γινεται.

Σκεφτηκες οτι το σχισμα εγινε μονο και μονο για να χαθει ο ελληνισμος;

Με αλλα λογια κατασκευαστηκε μια νεα θρησκεια, επικρατησε δια της βιας σε μια αυτοκρατορια και επειτα η θρησκεια αυτη αποσπαστηκε ΄πνευματικα΄απο τους συμμαχους ωστε να αποξενωθει και να καταστραφει το εθνος.

Εν κατακλειδι να υπενθυμισω την επισημη θεση της ελληνικης εκκλησιας οτι οι προπατορες μας ησαν οι αβρααμ, ιακωβ, ισαακ κλπ.

Ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι οποιοσδηποτε γνωρισει το αρχαιο ελληνικο πνευμα και πολιτισμο αργα η γρηγορα θα καταλαβει γιατι τον βαφτιζουν απο βρεφος.

Φιλικα Γιαννης

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιάννη σε παρακαλώ, απάντησέ μου σε ένα και μόνο και θα σκίσω τα διπλώματα και τα ρούχα μου και εγώ σαν τους Εβραίους! ΠΩΣ ρε καλέ μου άνθρωπε, πως ρε λεβέντη μου, με τι μέσα, με τι τεχνολογία, με τι γνώσεις, με τι διδάγματα, με τι μαγικά κόλπα, με τι τέλος πάντων τρόπο, κατάφεραν 1 μαραγκός, 12 φίλοι του, οι περισσότεροι αμόρφωτοι, ψαράδες κυρίως, ο ένας προδότης, κατάφεραν και άλλαξαν τον κόσμο όλο και πιστεύει σε Αυτόν τη στιγμή που η επικρατούσα θρησκεία των Ρωμαίων ήταν αμείλικτη σε προσηλυτισμούς, οι Εβραίοι Τον πολέμησαν όσο τίποτα άλλο και κυνήγησαν τους οπαδούς του με μίσος; ΠΩΣ; ΠΩΣ; ΠΩΣ; ΠΩΣ; ΠΩΣ; ΠΩΣ; ποιές συμφωνίες και σε τι γλώσσες οι ψαράδες και ΠΩΣ!!!!!!!!!!!!! με θυσία τη ζωή τους δεν τα έκαναν όλα αυτά; Τι τους έπιασε ξαφνικά αυτούς και όλους τους πρώτους χριστιανούς και πέθαιναν με ευχαρίστηση στις αρένες;τρελοί ήταν;ΟΛΟΙ;

άσε τις φιλοσοφίες και τις αστρικές πύλες και τα συμπαντικά μαθηματικά. εδώ μιλάμε για τον Υιό του Θεού, τον ίδιο το Θεό όπως σου λέει και ο Βλάχος. Μην μας γράφεις ότι να ναι και απάντησέ μου μόνο σε αυτά!

Ανώνυμος είπε...

Και τι στο καλό είχε πετύχει ο Έλληνας μέχρι τότε; Εκτός από τους φιλοσόφους και τις διάσημες σχολές σε τι επίπεδο βρισκόταν η υπόλοιπη κοινωνία όσον αφορά την αρετή και το φως που μας γράφετε κατά καιρούς; και γιατί το κρατούσαν μυστικό οι ιερείς των αρχαίων και υπήρχε αυτός ο μυστικισμός γύρω από την δικιά σας αλήθεια; Οι εμφύλιοι γιατί δεν αποφέυχθησαν; Η παρακμή επίσης γιατί; Γιατί πάντα φτάνετε στον Θεοδόσιο και στον 3ο με 4ο αιώνα και δεν εξετάζετε τι έγινε όλους αυτούς τους αιώνες και πως ευδοκίμησε ο Χριστιανισμός στις καρδιές; Δεν είμαι ούτε διαβασμένος ούτε σπουδαγμένος πάνω σε αυτά. Σου λέω μόνο αυτά που καταλαβαίνει και ένα μικρό παιδί...Αν είναι να παλεύψετε για κάτι στη ζωή σας κοιτάτε αυτό να είναι η Αλήθεια του Θεού γιατί όλα τα άλλα είναι αστεία...εύχομαι μόνο να μην είσαι βαλτός αλλά απλά πλανεμένος και σύντομα να σε φωτίσει ο Θεός γιατί και εσύ Του είσαι πολύ αγαπητός.αυτή είναι η αλήθεια Του. Όλοι είμαστε παιδιά του και όλους μας πονάει ακόμα και τους διώκτες του. Μακάρι να βλέπατε και εσείς το δικό μας φως και το πως γεμίζει τις καρδιές μας όταν μετέχουμε στα μυστήρια της Εκκλησίας! Δεν θα το αλλάζατε με τίποτα, θα δίνατε και τη ζωή σας για αυτό!

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερο κρίμα από όλα είναι να είσαι παιδί της Ελλάδας που έχει αναδείξει τόσο πλούσια παραδείγματα σε αγίους σε μάρτυρες σε ήρωες οι οποίοι ΟΛΟΙ τους έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα και την πίστη, και μέσα σε αυτή την ευλογημένη χώρα να είσαι διώκτης της αλήθειας, αυτής της αλήθειας που οι ένδοξοι πρόγονοί μας, ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ, βρήκαν και ασπάστηκαν σε όλη την επικράτεια της Ελληνικής Γης...

Ανώνυμος είπε...

της Ορθόδοξης πίστης...

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε να φαγώνεστε, πανάθεμά σας, άμυαλοι!!! Τέκνα του Αβραάμ και τέκνα του Διός, είμαστε όλοι Έλληνες και αυτό μετράει.. Όσο κι αν προσπαθήσει κάποιος, ότι κι αν μου πει δεν πρόκειται να ξαναγίνω Χριστιανός κι αυτό είναι δικαίωμά μου. Το ίδιο ισχύει για τους Χριστιανούς, είναι δικαίωμά τους να πιστεύουν αυτό που θέλουν. Η Ελλάδα χρειάζεται όλα τα παιδιά της αυτή την στιγμή. Και τα πλανημένα από την πατρώα "θρησκεία" και τα πλανημένα από τον Χριστιανισμό!! Σταματήστε να τρώγεστε για κάτι που είναι προσωπικό θέμα του καθενός και κανένας δεν έχει δικαίωμα να επέμβει!! Βρήτε κάτι άλλο να βάλετε απέναντί σας. Τον ΓΑΠ πχ κι όχι ο ένας τον άλλον.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου Γιάννη είσαι έξυπνος άνθρωπος γιαυτό θα σου θυμίσω ότι ο ορθός όλος των προγόνων μας δεν κατάφερε να ανακαλύψει την κεκρυμένη αλήθεια.Θα σου υπενθυμίσω τα λόγια του Σωκράτη: Ένα γνωρίζω ότι τίποτα δεν γνωρίζω!Ο Πλάτων πλησιάζοντας περισσότερο μας είπε ότι ο άνθρωπος είναι πλασμένος μέσα από τους αγώνες του να φθάσει στην θέωση.Αυτό όμως, θα ήταν ακατόρθωτο αν δεν υπήρχε Θεϊκή συγκατάβασις,δηλαδή ο Θεός να γίνει άνθρωπος για να εξυψώσει τον άνθρωπο.Και αυτό έγινε με την ενανθρώπιση του Κυρίου και Θεού μας Ιησού Χριστού.Αλλά ας μην ασπαζόμεθα μόνο την σοφία των δικών μας προγόνων απορρίπτοντας τους Ξένους Σοφούς.Μην Ξεχνάς ότι ο Παύλος πρώην απηνής διώκτης των Χριστιανών,συμμετείχε στο λιθοβολισμό του πρωτομάρτυρα Στεφάνου, ήξερε άπταιστα τα Ελληνικά,ήταν Ρωμαίος πολίτης και είχε σπουδάσει παρά του πόδας Γαμαλιήλ, σοφού διδασκάλου της εποχής εκείνης των Εβραίων.Μεταστραφείς σε Χριστιανό θέλησε να επισκεφθεί την Αθήνα που είχε ακούσει για τους περίφημους Σοφούς της και να συζητήσει μαζί τους.Αντ' αυτού όμως τι βρήκε; Θλιβερά απομεινάρια Νεοπλατωνιστών να περιφέρονται στις αγορές χωρίς κανείς να τους δίνει σημασία,όπως μας λέει ο ΧΟΖΝΕΡ στο βιβλίο του "ΠΑΥΛΟΣ" Να η κατάντια του Ελληνικού Πνεύματος.Τώρα σε ότι αφορά την Θεότητα του Ιησού Χριστού,όταν τον ρώτησαν οι μαθητές του γιατί δεν γνωρίσαν τον Πατέρα, πήραν την απάντηση: "Ο εώρακάς με,εώρακε και τον Πατέρα" εκεί είναι το ασύλληπτο της τριαδικοτητας.Ενώ είναι το Δεύτερο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος,Ταυτόχρονα είναι και ο Θεός αδιαχώριστος απ' τον Πατέρα.Διαβάζουμε στο βιβλίο της γεννήσεως την λέξη ποιήσωμεν,σε πληθυντικό αριθμό,άρα ενεργούν και τα τρία πρόσωπα ως ένας Θεός τέλειος. όσον αφορά την διάδοση του Χριστιανισμού, θα ήταν ποτέ δυνατόν αυτοί που γίνονταν βορά των θηρίων στις αρένες, αυτοί που σταυρώνονταν,που αλείβονταν με ρετσίνι για να φωτίζουν τους δρόμους την νύκτα, αναμμένοι σαν λαμπάδες, να έρθουν σε συμφωνία με την κραταιά Ρώμη; Μήπως οι ίδιοι οι Απόστολοι δεν πλήρωσαν με την ζωή τους το Ευαγγελικό έργο τους;Γνωρίζεις από την Ιστορία άλλους τέτοιους τρελούς;Σε ότι αφορά το Ισλάμ ιδρύθηκε τον 6ο αιώνα μ.χ.διαδόθηκε πρώτα μεταξύ των Αράβων καί πολύ αργότερα διαδόθηκε στους άλλους λαούς,πέρσες και Οθωμανούς.Δεν κατασκευάστηκε καμία θρησκεία όπως λές,γιατί ο Χριστιανισμός δεν είναι κατασκεύασμα, ούτε επιβλήθηκε διά τη βίας,διότι ο Κύριος μας είπε, όστις θέλει οπίσω μου ελθείν,είναι η ίδια η ελευθερία η αληθινή ελευθερία, δεν είναι πιθαναγκασμός.΄Οταν η Ρώμη άρχισε την φθίνουσα πορεία,ο Μιθριδατισμός είχε επεκταθεί σε όλα σχεδόν τα ρωμαϊκά στρατεύματα,σε αντίποδα του Χριστινισμού.Έτσι συνυπεγράφη στο Μεδιόλανα μεταξύ Μ.Κων/νου και Λυκινίου η Θρησκευτική ανεξαρτησία στο Ρωμαϊκό Κράτος.Ο Κων/ος έβλεπε το άδικο του διωγμού των Χριστιανών από τους ειδωλολάτρες και άφησε ελεύθερους τους Χριστιανούς να λατρεύουν τον Θεό

Ανώνυμος είπε...

. Στην πρώτη Οικουμενική σύνοδο καταδικάστηκε η αίρεση του Αρείου από τους πατέρες τις εκκλησίας, πρωτοστατούντος του Επισκόπου Τριμυθούντος Σπυρίδωνος, ο οποίος ήταν Γεωργός και γνώριζε πολύ λίγα γράμματα. Αυτός πραγματοποίησε το Θαύμα με το κεραμίδι, ενώπιον όλων των παρισταμένων και του Αρείου, κατά το οποίο διαχωρίστηκαν τα συστατικά του Κεραμιδιού, εξηγώντας έτσι την Τριαδικότητα του Θεού.Τό σχίσμα των Εκκλησιών ξεκίνησε τον 9ο αιώνα μ.χ.όταν πάπας στη ρώμη δεν ήταν πλέον Ρωμαίος αλλά διορισμένος από τους Γερμανούς με καινοτομίες σε θέματα πίστεως όπως η εκπόρευση του Αγίου Πνεύματος και εκ του Υιού, άρα δυαδικότητα Θεών, το αλάθητο και η σατανική προσωπολατρία του πάπα ως Ισάξιος του Θεού και της Παναγίας. Γι αυτό και το σχήμα του σταυρού με τα πέντε δάχτυλα. Επίσης η καθιέρωση του βαπτίσματος με ραντισμό και όχι με κατάδυση, και η κοινωνία του σώματος του Κυρίου με άζυμο άρτο την "Οστια" Επομένως ο ισχυρισμός σου πως το σχίσμα έγινε για την εξόντωση του Ελληνισμού είναι τελείως άτοπος. Και κάτι ακόμη.Επειδή βαπτίσθηκες αυτό σε εμποδίζει μήπως στις επιλογές σου,ή οι τύψεις της συνηδείσεώς σου; Εσύ το σκέφτηκες ποτέ αυτό.
Και επειδή θεωρώ πως είσαι άτομο που θέλει την αλήθεια ένα έχω να σου πώ! Άσε κατά μέρος τον εγωϊσμό και ψάξε.Ερευνάτε τας γραφάς είναι η εντολή του Κυρίου μας.Εγώ δεν θέλω ούτε έχω διάθεση να πείσω κανέναν,αλλά δεν μπορώ να ανεχθώ (δεν εννοώ εσένα πρός Θεού),του κόσμου τις ηλιθιότητες από απαίδευτους αναγνώστες αυτού του Μπλόκ που γράφουν απλά για να γράφουν,ανεμίζοντας επαναστατικά μπαϊράκια Αρχαιολαγνείας,παρασυρόμενοι από ύποπτες αναρτήσεις που συνοδεύονται με οχετούς ύβρεων κατά της Ορθοδόξου Πίστεώς μας.Δεν μας παίρνει και ο χώρος και ο χρόνος για περαιτέρω συζήτηση.Σε χαιρετώ φιλικά.
Β Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 1:21
Ηδη εχω απαντησει αλλα το επαναλαμβανω. Δεν ηταν ο μαραγκος και οι 12 φιλοι του που αλλαξαν τον κοσμο, ηταν αφ'ενος συγκεκριμενοι απεσταλμενοι και αφ'ετερου συγκεκριμενοι αυτοκρατορες.

Απλα ψαξε αμεροληπτα μονος πως ο Κων/νος επικρατησε των αντιπαλων του για το θρονο.

Οι εβραιοι αγαπητε δεν πολεμησαν κανεναν χριστο, οι εβραιοι εδωσαν το Χριστο. Και τα ιερα κειμενα, οι γραφες ειναι ουσιαστικα η μυθιστορια ενος λαου και οχι μονο σε μορφη θρησκειας.

Ο χριστιανισμος γεννηθηκε στο ισραηλ. Ο Χριστος ηταν εβραιος και ενας βαθια πιστος ιουδαιος της εποχης του. Μελετουσε τις ιουδαικες γραφες, αυτες που σημερα ονομαζονται παλαια διαθηκη. Γιορταζε το σαβουοτ, το σουκκοτ και το πασαχ. Τελεια εδω, αυτα δεν τα λεω εγω τα λενε οι πατερες του χριστιανισμου και ειναι η επισημη θεση της ελληνικης ορθοδοξης εκκλησιας.

Κατα το σχηματισμο του τυπικου της λατρειας συνδεθηκαν τοσο παναρχαια ελληνικα εθιμα οσο και εβραικα τελετουργικα (γαμοι-κηδειες).

Θα μπορουσα να μιλαω ασταματητα αλλα απλα σας παροτρυνω να ριξετε μια ματια στο χριστιανικο εορτολογιο και δειτε ποσους και ποιους εβραιους τιματε. Αφου το δειτε πειτε μου ποτε και πως τιματε τους πραγματικους, βιολογικους και παναρχαιους Ελληνες γιγαντες προγονους μας.

Συνεχιζω. Το οτι καποιοι χριστιανοι προτιμουσαν να πεθανουν στην αρενα δεν ειναι καποιο επιχειρημα περι αληθειας καποιου θεου. Ξερεις ποσοι καμικαζι εχουν υπαρξει; Ξερεις τι βολικο που ηταν για καποιους να κατηγορησουν τους αντιπαλους τους ως χριστιανους;

Αγαπητε ανωνυμε εγω σου απαντησα αν και κανεις δεν επαντησε ακομα σε μενα...

Ανωνυμε 1:30
Ρωτας τι στο καλο ειχε πετυχει ο ελληνισμος μεχρι τοτε. Θα προσπαθησω να σε παρω στα σοβαρα και θα απαντησω.

Ας δεχτουμε οτι επισημα οι Ελληνες ηταν 'παγανιστες' για 5 αιωνες και χριστιανοι για 20.
Σε αυτους τους 5 αιωνες που ηταν και οι προγενεστεροι οικοδομηθηκε ολοκληρος ο πολιτισμος και ολες οι επιστηεμς και οι τεχνες.
Ο ελληνισμος ειχε εξαπλωθει σε ολο τον κοσμο και το ελληνικο πνευμα κατεβασε τους βαρβαρους απο τα δεντρα. Επι χριστιανισμου εχουμε αποκοπει με τη βια απο την ιστορικη μας συνεχεια και ειμαστε αγομενοι και φερομενοι της καθε εξουσιας.

Τι σχεση εχουν οι εμφυλιοι;
Εχεις μετρησει ποσοι πολεμοι με ποσους νεκρους εχουν γινεισ το ονομα της θρησκειας της αγαπης; Και που εισαι ακομα...

Μιλας για το χριστιανισμο στις καρδιες τους πρωτους 3 αιωνες. Ναι και; Οι Ελληνες ηταν γνωστοι φιλοθεοι και θεοσεβουμενοι σαν λαος, οπως επισης ηταν και ανοικτα μυαλα και δημοκρατικοι και ανεκτικοι και και και...
Και πανω απο ολα δεν ηταν κυριαρχοι στα εδαφη τους. Ηταν Ρωμαιοι...

Τι πιο ευκολο απο το να κυρηξεις μια θρησκεια που λυνει τα επιγεια προβληματα σε μια αλλη ζωη, να αποσυμπιεσεις κοινωνικες διεκδικισεις, να χρησιμοποιησεις ενα ενιαιο δογμα για ενα μωσαικο λαων στα πλαισια μιας αυτοκρατοριας (σας θυμιζει τιποτα;) και να εξαργυρωσεις επειτα τις παραχωρησεις στη λατρεια σε πολιτικα ωφελη.

Ουτε βαλτος ειμαι αγαπητε, ουτε πλανεμενος και αν ο θεος σου υπαρχει οπως εσυ νομιζεις θα χαιροτανε να βλεπει ενα παιδι του να χρησιμοποιει το μυαλο που του εδωσε και δεν θα τον εστελνε στην κολαση ουτε θα εστελνε το αγιο πνευμα να φωτισει καποιυς αρχοντες για να τον αναθεματησουνε.

Οσο για το φως που γεμιζει τις καρδιες σας οταν μετεχετε τα μυστηρια, πραγματικα χαιρομαι και το σεβομαι. Προσωπικα παντος θα προτιμουσα να υπηρχε μια συνεχεια στην παραδοση του λαου και το αγιο φως να ερχοτανε ακομα απο τη Δηλο στην Σαμοθρακη και οχι απο το ισραηλ στην Αθηνα.
Οχι γατι ειμαι δωδεκαθειστης( δεν υπαρχει αλλωστε αυτος ο ορος, ειναι δημιουργημα φανατικων χριστιανων) αλλα γιατι ειμαι Ελληνας και οχι Ιουδαιος.



Γιαννης

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 3:32

Δεν μπορεις να επιχειρηματολογεις χρησιμοποιωντας νορμες ενος δογματος. Δημιουργειται φαυλος κυκλος.

Στο βιβλιο της γεννησης διαβαζεις 'ποιησωμεν' οχι γιατι γινεται επιλεκτικη αναφορα σε τριαδικο θεο αλλα γιατι απλουστατα το πρωτοτυπο εγραφε ellohim. Αυτη η λεξη ειναι ενα απο τα μεγαλα μυστηρια και η αρχη καθε θεωριας περι εξωγηινων θεων. Η αληθεια ειναι οτι αυτη η λεξη υπαρχει αρκετες φορες στις γραφες και μεταφραζεται ποικιλοτροπως δημιουργοντας συγχηση σε θεολογους και υποψιες σε μενα που βλεπω οτι ουτε καν το δογμα που νομιζουν οι χριστιανοι οτι πιστευουν, δεν κατεχουν απολυτα.
Για αυτο δεν χρειαστηκε να ακουσω κανενα λιακοπουλο, απο το δημοτικο μου το ειπανε.

Περαν τουτου, αυτοι που ηρθαν σε συμφωνια με την οχι και τοσο κραταια Ρωμη δεν ηταν προφανως τα θυματα αλλα αυτοι που αποκωμησαν ωφελη.

Ναι γωριζω και αλλους τρελους. Τους 300 σπαρτιατες και τους 700 Θεσπιεις, τους Μαραθωνομαχους, τους φανταρους στο οχυρο Ρουπελ.

Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα ισχυει το οτι ο χριστιανισμος επιβληθηκε δια της βιας.


Φλαβιος Βαλεριος Κωνσταντινος
324 λεηλασια μαντειου Απολλωνα στην Ιωνια
326 καταστροφη ιερου Ασκληπιου στις Αιγες
335 σταυρωση φιλοσοφων, διαταγμα περι μαντεων και μαγων, θανατος νεοπλατωνιστη Σωπατρου
Απαρχη κτισηματος ναων σε παλαια ιερα

337 Ο Κων/νος διαταζει την εκτελεση της γυναικας του Φαυστας( τη βρασαν ζωντανη) ενω μαζι με τη μητερα του Αγια Ελενη δηλητηριαζουν το γιο του με μια παλλακιδα. Επειτα βαπτιζεται χριστιανος και αγιοποιειται
341 Διαταγμα Κωνσταντιου περι διωξης του Ελληνιζειν
353 Διαταγμα Κωνσταντιου περι λατρειας εθνικων
354 Διαταγμα Κωνσταντιου καταστροφης εθνικων ιερων και σφαγης (sic) εθνικων. Αρχιζουν να καιγονται οι πρωτες βιβλιοθηκες. Ηταν η απαρχη των γεγονοτων χαρη των οποιων σημερα εχουμε μονο το 1% της ελληνικης γραμματειας. Ευτυχως που εσωσαν καποια οι αραβες.

359 Σκυθοπολη, εβραιστι Μπεθσαν. Στρατοπεδο μαζικων εκτελεσεων.20.00 νεκροι.
363 Δολοφονια πισωπλατα του 'Ελληνολατρη' Ιουλιανου του Παραβατη. υμνοι χριστιανων της εποχης για το δολοφονο του.
364 Διαταγη Ιοβιανου για την πυρποληση της βιβλιοθηκης της Αντιοχειας.

365 Απαγορευεται σε εθνκους αξιωματικους να διαταζουν χριστιανους στρατιωτες
370 Αυτοκρατωρ Βαλεντος διαταγμα διωγμου Ελληνων. Φισολοφος Σιμωνιδης καιγεται στην πυρα, μαξιμος αποκεφαλιζεται, Πατρικιος και Ιλαριος ιερεις του Απολλωνα φονευονται
373 Η μεγαυτερη απαγορευση ολων των μορφων μαντειας. Αρχιζει ο ορος παγανισμος.

Ανώνυμος είπε...

380 Μεγας Θεοδοσιος.....Ωχ......
Καταστροφη ολων σχεδον των Ελληνικων ναων.
Ο 95 ετων ιεροφαντης των Ελευσινιων μυστηριων Νεστοριος κυρησει το τελος τους.
381 Στερηση πολιτικων δικαιωματων στους εθνικους. Απαγορευση επισκεψης σε τοπους αρχαιων τελετων. Κων/πολη μετατροπη ναου Αφροδιτης σε πορνειο, Ηλιου σε σταβλο.
382 Το αλληλουια εντασσεται στις τελετες. Hellelu-jah = Δοξα τω γιαχωβα, πολεμικη κραυγη εβραιων ζηλωτων
389 Καταργουνται ολες οι παλιες μεθοδοι χρονολογησης
390 Πατριαρχης Αλεξανδρειας Θεοφιλος καταστρεφει παγανιστικους ναους πλην της Ισιδος.
Θεσσαλονικη, Γοτθος στρατηγος Βοθεριχος προσπαθει να καταστειλει εξεγερση εθνικων.
Ο Θεοδοσιος τους μαζευει στον Ιπποδρομο και εκτελει δημοσια 7000 Ελληνες. Η εκκλησια αυτο το κτηνος τον ονομασε αγιο και μεγα.
391 Απαγορευση κοιταγματος σπασμενων αγαλματων.
Καθιερωση λατινικων ως επισημης γλωσσας και απαγορευση ελληνικης.

Ο Θεοδόσιος με νέο του νόμο απαγορεύει εκτός από την απλή επίσκεψη σε εθνικούς ναούς ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ. Επίσης απαγορεύει την ελληνική γλώσσα και καθιερώνει την λατινική γλώσσα ως την επίσημη της αυτοκρατορίας.

Νέοι διωγμοί και σφαγές των Εθνικών. Νέα εξέγερση των Εθνικών στην Αλεξάνδρεια που οχυρώνονται στο Σεράπειο. Μέσα στον ναό βρίσκονται τα τελευταία διασωθέντα έργα από την βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας. Ο νεοπλατωνικός φιλόσοφος Ολύμπιος καλεί τους αρχαιόθρησκους της πόλης σε ένοπλο αγώνα υπέρ βωμών. Είναι μια απελπισμένη προσπάθεια των εκεί ελεύθερων ανθρώπων να υπερασπίσουν την τιμή τους , τις πατρώες λατρείες , και την γνώση του αρχαίου κόσμου από τους οπαδούς του Εβραίου θεού. Στην υπεράσπιση του ναού συμμετέχουν και οι ιερείς Ελλάδιος και Αμμώνιος καθώς και οι ποιητές Παλλαδάς και Κλαυδιανός. Για την αποφυγή περαιτέρω εξεγέρσεων ο Θεοδόσιος λύει την πολιορκία, δίνει αμνηστία στους πολιορκούμενους και ονομάζει οσιομάρτυρες τους χριστιανούς πολιορκητές που σκοτώθηκαν.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του Ολύμπιου και των συναγωνιστών του, ο δειλός Θεόφιλος και οι εξίσου δειλοί οπαδοί της θρησκείας της αγάπης επιτίθενται στον ανυπεράσπιστο ναό, τον καταστρέφουν και παραδίδουν στις φλόγες την τεράστια βιβλιοθήκη που φιλοξενούσε το ιερό. Στην θέση του ναού και της ανυπολόγιστης αξίας βιβλιοθήκης οι χριστιανοί θα κτίσουν αργότερα μοναστήρι.
392 Παυση Καβειριων μυστηριων
393 Απαγορευση Πυθικων και Ολυμπιακων αγωνων.

Ολως περιεργως ο Θεοδοσιος οριζει την ιουδαικη θρησκεια ως ανεκτη απο τους χριστιανους

395 Αυτοκρατωρ Φλαβιος Αρκαδιος. Αρχηγος εκχριστιανισμενων Γοτθων Αλαριχος. Διων, Μεσσηνια, Αργος, Νεμεα, Λυκοσουρα. Σπαρτη, Μεγαρα, Κορινθος, Ολυμπια, Ελευσινα καταστρεφονται και ρημαζονται.

Ναι καλα καταλαβατε οι Γοτθοι φτασανε μεχρι εκει με ανοχη του αυτοκρατορα.

Θα ελεγα και αλλα αλλα τι αλλο να πεις. Αυτα με τη θρησκεια της αγαπης και τη στοργη με την οποια ο Ελληνας αγκαλιασε το εμπορευμα των Ιουδαιων.

Θα μιλουσα και για τα κειμενα και το τι γραφτηκε για τους Ελληνες αλλα θα χρειαζομουνα 100 σελιδες

Γιαννης

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Βλαχο
Εχεις δικιο δεν μας περνει ο χωρος και ο χρονος.
Συμφωνω με την ερευνα των γραφων και οχι μονο και γιαυτο πιστευω αυτα που πιστευω.

Για να μην παρεξηγουμαι θελω να πω το εξης.
Ειμαι καθετα εναντιος σε οποιονδηποτε με δολο προσπαθει να διχασει. Ειναι αλλο πραγμα η φιλοσοφικη, οντολογικη, κοινωνιολογικη, πολιτικη, θρησκευτικη διαφωνια και αλλο πραγμα η ενορχηστρωμενη διαφωνια.
Αλλο ο σκεπτικισμος και αλλο η αντιγνωμια.

Οικτιρω και απεχθανομαι οποιονδηποτε με δολο θα καταφερθει εναντιων οσων στοιχειων αποτελουν τη συνοχη του εθνους μας. Αν ο χριστιανισμος ειναι ενα απο αυτα εγω θα ξαναγινω ο πιο θρησκος, ασχετα αν πιστευω οτι αυτοσ φερει ευθυνη της καταπτωσης.

Στειρο μισος χωρις λογο ειναι υποπτο. Τεκμηριωση προσωπικων θεσεων ειναι ευλογο. Κριτηριο ο σκοπος και ο τροπος.

Φιλικα Γιαννης

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που βλέπω πως έχετε επιδωθεί σε έναν επικοδομητικό λόγο, με επιχειρήματα και ιστορικές αλήθειες, χωρίς βρισιές και κατάρες. Έτσι μόνο θα λύσουμε τις διαφορές μας. Άν υπάρχουν!! Στεναχωριέμαι όταν βλέπω τα παιδιά της Ελλάδος να λογομαχούν μεταξύ τους Φίλε Γιάννη, δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα. Μπράβο!!!