Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ . ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ



Δεν ξαναλλάζει την ώρα η Ρωσία...Μα τόσο βλάκες ειναι όολοι οι μεσογειακοί πολιτικοί που δεν καταλαβαίνουν οτι αυτό για εμάς κανει κακο;;; Αυτη η αλλαγή να ισχύει μόνο για τις βόρειες χώρες που διαρκεί περισσότερο η νύχτα.....

Γιατί πήρε αυτή την απόφαση ο Μεντβιέντεφ
Οι κάτοικοι της Ρωσίας τα ξημερώματα της Κυριακής έστρεψαν για τελευταία φορά τους δείκτες των ρολογιών τους μια ώρα μπροστά.
Με διάταγμα του προέδρου Μεντβιέντεφ η......


πρακτική της εφαρμογής θερινής και χειμερινής ώρας αναστέλλεται, οπότε το ερχόμενο φθινόπωρο, όταν οι υπόλοιπες χώρες θα υιοθετούν τη χειμερινή ώρα, η Ρωσία θα διατηρήσει την τρέχουσα θερινή ώρα.
Ο Ρώσος πρόεδρος, ο οποίος διατύπωσε για πρώτη φορά την ιδέα του στο...
ετήσιο μήνυμά του στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση, την κοινή συνεδρίαση της Άνω και Κάτω ρωσικής Βουλής το 2009, αποφάσισε από εφέτος να αναστείλει μια παράδοση 30 ετών επικαλούμενος το άγχος και τις συνέπειες στην υγεία από την απότομη αλλαγή των ανθρώπινων βιορυθμών.


http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_4207.html

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορει καποιος να μας πει αν ειναι κακο ή οχι? δεν γνωριζω κατι για το θεμα κ θα ηθελα να μαθω απο περιεργια κ μονο! Ευχαριστω!

Ανώνυμος είπε...

Σχέδιο των μασόνων είναι η αλλαγή της ώρας. Για να μας μπερδέψουν στην Κερατέα.

Ανώνυμος είπε...

Τι άν είναι κακό η όχι; Τι ζώα που είστε ρε πούστη μου τι περιμένεις δλδ να σου πεί κάποιος την πολιτική του κόματος κρίση δέν έχεις; που ζείς ρε παλικάρι;

Ανώνυμος είπε...

η σωστή ώρα είναι η χειμερινη. Με την θερινή ώρα δεν επιτυγχάνεται το μυστήριο της αναστάσεως του Κυρίου , καθότι το κάνουμε στις 12.00 θερινής , δηλαδή στις 11.00 πραγματικής- όχι στίς 12.00 πραγματικής. Ο Ιησους είναι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Σωστή απόφαση , άντε με τις μαλακίες, μας έχουν πρήξει....

Ανώνυμος είπε...

την πεταξε ο αλλος...ποιος ιησους ρε?αυτος που δεν υπαρχει?

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟ "ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΡΟΛΟΙ"!!!!ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ!!!!!!! ΣΑΣ ΔΙΝΩ "ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ"!!! ΕΠΙΦΥΣΗ-ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ-ΚΙΡΚΑΡΔΙΟΣ ΒΙΟΡΥΘΜΟΣ-ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ+ΣΤΡΕΣ-ΜΕΛΑΤ.+KAΡΚΙΝΟΣ-ΜΕΛΑΤ.+ANΟΣΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!!!(σημ.η μελατονινη,η ορμονη που παραγεται στην επιφυση του εγκεφαλου,επειρεαζεται ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ η ΤΟ ΦΩΣ!Απ τιs "ΩΡΕΣ"!!!!! Κανονιζει κ το "φυλο"!Τον "αληθινο ΑΝΤΡΑ"+την "αληθινη ΓΥΝΑΙΚΑ"!!!Εχετε ακουσει...για το ''σκοτεινο σχεδιο''...."ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ"!!!;;; ΨΑΞΤΕ!!!!!!!ΜΑΘΕΤΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΝΙΓΕΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΝΕΡΟ.
ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΛΛΑΞΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΣΩ, ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 30 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΛΛΑΞΕΙ.
ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ????????????

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΚΤΩΝΟΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΟΠΩΣ ΤΡΕΞΙΜΟ,ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ,ΜΠΙΡΙΜΠΑ,ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ...ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 1:53 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΟΥΝΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ.ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΟΥΝΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕ.ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ (ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

κουκουρουκου μπαινει ο κάθε κάγκουρας και καταστρέφει τις συζητήσεις με βλακείες

Ανώνυμος είπε...

bravo 11:28 έχεις απόλυτο δίκιο από χρονια με ταλαιπωρεί αυτή η νεόφερτη μαλακια της μιας ώρας μροστά και τις μιας πίσω εγώ είμαι 61 χρόνον και από την "στιγμη που αρχίσανε της μαλακισμένες "αλλαγες" δυσκολεύομαι να ξυπνήσω το πρωί μόνον όταν οι ώρες είναι η normal μόνον τότε ξηπναο νωρίς και ξεκούραστος

όχι αλλαγή της ώρας πια