Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Τα ES-ES της Κερατέας.


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν περνετε οπλα και νατουσ σκοτοσετε αντε ρε κολο ελινεσ που πατε και ψιφιζετε

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΦΠΑ ΣΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ!!

Ανώνυμος είπε...

απαντηστε σε αυτους του ανθρωπους κυριοι εισαγγελεις

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ,ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΜΙΝΑ ΕΞΠΡΕΣ.ΠΑΠΟΥΤΣΗ..ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Δημήτρης είπε...

2:19, ποιός πάει και ψηφίζει? Κυβέρνηση βγάλανε από κοματόσκυλα και μετανάστες. Η αποχή ήταν τεράστια. Αλλά σήμερα αποχή αύριο συμμετοχή (όχι στις εκλογές, στην επανάσταση)

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά το παιχνίδι έχει χοντρήνει. Το καθεστώς θα συνεχίσει να δείχνει τα δόντια του και να δαγκώνει πολλές φορές πολύ άσχημα, γιατί δεν μπορεί να αφήσει τους κατοίκους της Κερατέας να νικήσουν. Ο πόλεμος δεν είναι πια κάτοικοι εναντίον εργολάβων. Είναι κάτοικοι εναντίον καθεστώτος. Αν νικήσουν οι κάτοικοι θα νικηθεί το καθεστώς!!! Και ο κόσμος θα καταλάβει πως μπορούμε να νικήσουμε αν παλέψουμε. Καταλάβετέ το!!! Το παιχνίδι είναι αλλού!!! Το καθεστώς κινδυνεύει και το ξέρει, γι'αυτό δείχνει τα δόντια του!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΛΟΙ ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ...ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!!!!!!!ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΟΥΦΑΛΕΣ...Ο ΕΛ-ΛΗΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΑΞΕΙ...ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ!!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ...ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ!!!
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΥΡΙΣΕ ΒΡΩΜΟΣΑΠΟΥΝΙΛΑ!!! ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΗΣ ΔΥΣΩΔΙΑΣ!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΤΟΝ G.A.P.!!!OYST KOPROI POLITIKOI!!! GAMO TON BIZENTAL GAMO THN ANNA FRANK...GAMIETE KAI OLH H FΥLI TOY ABRAAM... ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΩ... ΑΧ .... ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ!!!

ΓΑΜΩ την ΕΛ. ΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ...ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!!!

FYLETISTHS

Ανώνυμος είπε...

Γαμήστε όσο θέλετε την Σιών. Για την ώρα μας γαμάει εκείνη!! Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας ξεκο...... Συνεχίζουμε να κοιμόμαστε και θα δούμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε πολυ γαμησι πεφτει εδω μεσα
Ωπα ρε σκατοβλαχοι