Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Βρείτε τις διαφορές



        Χαστούκι στην Κανέλλη, ξυλοδαρμός στη γιαγιά απο εισαγόμενους εγκληματίες.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εμφανιζόμενη κ@ρ@πουτ@νλε...@ δεν έφαγε αρκετές.
Θάθελα να τη δω όπως την γιαγιά δίπλα.
Κάτι ωνειρώξεις πούχω δικές μου ...

Ανώνυμος είπε...

Οι αγαπημένοι λάθρο της αριστεράς μας σαπίζουν στο ξύλο ασύδοτα και ανελέητα και η Ράικου αγρόν αγοράζει. Όταν έπεσε χαστούκι στην κολλητή του φιλοαριστερού καθεστώτος, την βρωμοΚανέλλω, όλοι τελάθηκαν και έτρεξαν. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

TO ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΓΗΡΑΤΕΙΩΝ ΔΕΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

η συνταγη του εμφυλιου σε πληρη αναπτυξη.
τη χωρα ξεφραγο αμπελι δεν την καναν οι αριστεροι αλλα οι καπιταλιστες ξενοι και ντοπιοι, απο την μια με τους πολεμους και την πεινα που σπερνουν σε ολη τη γη και απο την αλλη για ναχουν φτηνα χερια εργατικα και να πιεζουν και τους ντοπιους εργαζομενους (με ενα σμπαρο καμποσα τριγονια).
η αστυνομια αντι να φυλαει τις γιαγιαδες φυλαει πολιτικους και καπιταλες και το υπηρετικο προσωπικο τους, και δερνει και τους νεολαιους οταν ζητανε δικαιωμα στη ζωη. αλλα τους μισθους της αστυνομιας δεν τους πληρωνουν αυτοι που φυλαει, τους πληρωνουμε οι υπολοιποι...
εν ολιγοις ο κοσμος ειναι φτιαγμενος για να περνουν καλα αυτοι, και να πληρωνουμε ακομα και με τη ζωη μας εμεις.
τωρα αν σε ολα αυτα βλεπετε οτι ο εχθρος και ο ενοχος ειναι οι μεταναστες και οι αριστεροι, και οτι επρεπε ο κασσιδιαρης να χτυπησει την κανελλη οσο χτυπησαν καποιοι εγκληματιες τη γιαγια για να αποδωσει δικαιοσυνη, εγω λεω οτι εχετε παρει διαζυγιο απο την λογικη και δεν υπαρχει πεδιο συζητησης. κανετε οτι σας φωτισει ο θεος, αν μπορει κι αυτος να σας φωτισει, γιατι αν δεν θελετε να φωτιστειτε δεν γινεται με το ζορι.
δεν εχει φυγει ακομα απο τη ζωη η γενια που εζησε τον εμφυλιο. φροντιστε να κανετε το χατηρι των "εταιρων" μας.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 4.29 >>ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ,ΜΕ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΤΑ 100ΝΤΑΔΕΣ--ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η" ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΤΙ ΦΥΤΕΥΑΜΕ ΤΩΡΑ ΘΕΡΙΖΟΥΜΕ.ΣΤΙΣ 17 ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ....