Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Το πραγματικό "χαστούκι" στο πολιτικό σύστημα δεν το έριξε ο Κασιδιάρης,που το εξυπηρετεί


Είναι ωραίο να μας “χαϊδεύουν” τ΄ αυτιά.Σ΄όλους μας αρέσει και το επιδιώκουμε.Αλλά δεν είναι περίοδος για τέτοια.Και όλοι μας πρέπει να το καταλάβουμε.

Συνεπώς δεν θα χαϊδέψουμε αυτιά μειοψηφίας που υποστηρίζει στα σοβαρά ότι τα “χαστούκια Κασιδιάρη” ήταν “χαστούκια σ΄ όλο το πολιτικό σύστημα”. Και στείλαμε το Κασιδιάρη να τους...
“χαστουκίσει”! Όσοι έχουν αυτοί την άποψη ,κατά τη γνώμη μας βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.Και εξηγούμε το γιατί:

•Ο ελληνικός λαός ο οποίος υπέμεινε επί τρία χρόνια την απάνθρωπη πολιτική που του επέβαλαν οι Έλληνες πολιτικοί με τη καθοδήγηση των δανειστών. Οι διαδηλώσεις,οι συγκεντρώσεις ,οι διαμαρτυρίες κινήθηκαν σε σχετικά ήρεμο πλαίσιο που εξέπληξε ακόμη και τους Ευρωπαίους.

•Μόνο που όταν ήρθε η ώρα της κάλπης οι Έλληνες -η πλειοψηφία τους- έδωσε πραγματικό χαστούκι και στους δανειστές και στους εδώ υπάκουους πολιτικούς. Δεν θα εξατάσουμε ούτε θα υποστηρίξουμε ότι η άνοδος των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ θα βοηθήσει ή θα καταστρέψειτη χώρα.Αυτό θα φανεί και πιθανότατα σύντομα.Κανείς όμως δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το εκλογικό αποτέλεσμα που προέκυψε στις τελευταίες εκλογές δεν ταρακούνησε για τα καλά τα νερά.Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.Γιατί όπως φάνηκε ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν είχαν υπολογίσει σοβαρά στα σενάριά τους. Αυτή είναι αλήθεια που δεν μπορεί κανείς να την αρνηθεί.Αυτό ήταν το πραγματικό χαστούκι.

•Η επιλογή 440.000 συμπολιτών μας να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή,μια οργάνωση που η βία είναι στις επιλογές της όπως αποδείχτηκε περίτρανα χθες ήταν σε ένα ποσοστό ψήφος αντίδρασης σ΄ ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει.Πόσοι απ΄ αυτούς τους ανθρώπους ψήφισαν συνειδητά αυτή την οργάνωση επικροτώντας τις απόψεις και τις πρακτικές της θα το δούμε στις 17 Ιουνίου.Και τότε θα κρίνουμε.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα αποδεχτούμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που θα “εξυγιάνει” τη πολιτική ζωή του τόπου με χαστούκια και μπουνιές. Τους μόνους που εξυπηρετεί η “πολιτική” της Χρυσής Αυγής είναι όσους επιθυμούν να διατηρήσουν το πολιτικό σκηνικό πριν από το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα .Ο “φόβος και η τρομοκρατία” έχει και πολύ Χρυσή Αυγή.Και θα έχει ακόμη περισσότερη τις επόμενες ημέρες,όταν θα τη χρησιμοποιούν ως “μπαμπούλα” για να ξαναμαζέψουν στο κομματικό τους μαντρί φοβισμένα πρόβατα. Μόνο που οι Έλληνες ψηφοφόροι δείχνουν πια ότι έχουν ξεφύγει απ΄ αυτό το ρόλο.Και έχουν δεκάδες επιλογές για να ψηφίσουν ή να διαμαρτυρηθούν. Στην Ελλάδα υπάρχει ακόμη έστω και προβληματική πολυκομματική Δημοκρατία.Αυτό δεν θα μας το πάρουν ούτε με τη “τρομοκρατία των χαστουκιών”. 
πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το χαστούκι το έφαγε ο Διεθνισμός
φίλοι μου και τίποτα άλλο!

Δύο είναι οι καθαρές τάσεις πλέον, χωρίς να υφίσταται τίποτα άλλο ενδιάμεσα.

Ο Εθνικισμός και η επικράτηση - νίκη - της λευκής φυλλής στην Ελληνική λευκή Ευρώπη,

ενάντια στον,

Διεθνισμό με τις δίαφορες φάλαγγες του όπως - Παν-Αριστερισμός, Παν-ισλαμισμός - Παν Αφρικανισμός.

Διαλέξτε!

Ήλθε η στιγμή!

Ανώνυμος είπε...

"Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα αποδεχτούμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που θα “εξυγιάνει” τη πολιτική ζωή του τόπου με χαστούκια και μπουνιές"
Ωραία τα λες αλλά μάλλον και εσυ κάνεις το ίδιο λάθος, εσκεμμένα ή μη, να θεωρείς οτι ο Κασιδιάρης επιτέθηκε ενω στην πραγματικότητα αντέδρασε μετά από χτύπημα της Κανέλη. Αυτό όλοι το κάνουνε γαργάρα. Δεν συμφωνώ κι εγώ με την πράξη του αλλά του αναγνωρίζω την αγανάκτηση με τη συμπεριφορά που είχαν απέναντι του οι εριστικές "κυρίες" που το πηγαιναν από συκοφαντία σε ύβρι μέχρι να φτάσουμε στο επίμαχο γεγονός. Ο Κασιδιάρης λόγο απειρίας στο να διαχειριστεί την κατάσταση και την δικαιολογημένη οργή του αντέδρασε και δεν έμεινε "Παυλόπουλος" στο χτύπημα που δέχτηκε.
Τα χαστούκια του Κασιδιάρη είναι η βια, η τρομοκρατία, ο φόβος, ο μπαμπούλας.... Οι τρομοκρατικές ενέργειες και τα "παιδιά" που χτυπάνε κόσμο, σπάνε και καίνε επιχειρήσεις και τις λεηλατούν, που υποστηρίζουν και υποθάλπτουν λαθραίους και πάσης φύσεως εγκληματίες ποτέ δεν δέχτηκαν τέτοια "κριτικη"... προφανώς απ' αυτούς δεν κινδυνεύει η δημοκρατία, από τρια χαστούκια κινδυνεύει.
Δεν θα σχολιάσω καν τη διαπλοκή μεταξύ δημοσιογράφων δικαστών και πολιτικών, που πολύ πειστικά μας έδειξε ο Δελατόλας... ούτε απ' αυτό κινδυνεύει η δημοκρατία.
Να την χαιρόμαστε την δημοκρατία μας!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ειτε ετσι σας βολευει ειτε αλλιως τα χαστουκια του κασιδιαρη εξεφρασαν μεγαλο μερος του λαου κ θα αποτυπωθει για μια ακομη φορα στην καλπη!τα δικα σας χαστουκια στον λαου μεχρι θανατου ειναι δημοκρατικα
ετσι;οχι κυριοι ετσι κ'αλλιως χρονια τωρα διασρεβλωνεται τα παντα!νομιμοποιειτε καθε τι παρανομο ερκει να εξυπηρετει τα δικα σας συμφεροντα!κ αφου δεν λαβατε υποψιν ουτε το εκλογικο αποτελεσμα κ συνεχιζεται με την ιδια χυδαιοτητα μεσα απο τα ξεπουλημενα ΜΜΕ ε πολυ καλα ηταν τα χαστουκια για να κανουν τον γυρο του κοσμου κ ας προσγειωθει λιγο κ η ΛΙΑΝΑ μεχρι τωρα τοπαιζε τσαμπουκας ας προσεχε!τι να κανουμε αυτη τη φορα δεν ειχε τον ευαγγελο γιαννοπουλο που περιοριστηκε μονο στη φραση πατσαβουρα!ειχε ενα παληκαρι!που τολεγε η ψυχη του!κ συνεχιζει η κυρια να το πουλαει αλλα ο κοσμος καταλαβαινει κ δεν αγοραζει την πραματεια που θελουν να του πασαρουν!

koursaros είπε...

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Ο ΜΠΙN ΛΑΝΤΕΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΡΙΞΕ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΗΝ ΝΤΙΛΕΡ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΟΠΛΩΝ)................ΕΧΕΙ ΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ......Η ΓΛΩΣΣΑ ΚΟΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΚΑΛΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ...................Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΣΤΗΝ ΑΝΗΛΕΗ ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ, ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΙΓΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΚΥΡΙΑ ΛΙΑΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΟΠΛΩΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΠΩΣ Η ΙΔΙΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ……….. ΕΔΩΣΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ......Η ΔΥΝΑΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΞΕΠΛΥΝΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΙΛΑ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΥΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ-ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ-ΑΥΤΟΔΙΚΙΕΣ) ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ (ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Κ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ)............ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΛΙΑΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ……......ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ (ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΔΟΥΚΙΣΣΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΩΤ ΣΑΣ) ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ (ΛΑΪΚΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ)ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΟΡΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ(ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ-ΔΕΞΙΩΝ) ……...........ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΧΘΗΣ (ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ-ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ-ΑΔΙΚΟΥ-ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ)ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ.........................ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…………… Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΝΤ-ΜΑΤ-ΜΠΛΜΠΕΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα κόμματα κατά καιρούς έχουν χρησιμοποιήσει βία.Η επιτυχία της χρυσής αυγής οφείλεται καθαρά σε ΥΠΑΡΚΤΟ πολιτικό ρεύμα που υπήρχε στην ελληνική κοινωνία αλλα δεν εκδηλωνόταν για διαφόρους λόγους.
Το μνημόνιο καταπίεσε τόσο τον ελληνικό λαό που στο τέλος λειτούργησε απελευθερωτικά για ορισμένες τάσεις του.
Τέλος για το περιβόητο χαστούκι μπορούμε να πούμε ότι έχει και ιδεολογική χροιά,χωρίς να παραγνωρίζουμε το εκλογικό αποτέλεσμα,απο την στιγμή που δίνεται εναντίον των εκπροσώπων της αριστεράς που ταλαιπώρησε βάναυσα την ελληνική κοινωνία κατά την μεταπολίτευση.