Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Δυο ντιμπέιτ προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Ποιους δημοσιογράφου προτείνει για συντονιστές


“Η ανάγκη διεξαγωγής ντιμπέιτ ανάμεσα σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, εκτός της Χρυσής Αυγής, δεν υποκαθίσταται από τη διεξαγωγή ενός ντιμπέιτ ανάμεσα στους προέδρους της Ν.Δ. και της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ. Για αυτό το λόγο, ως ΣΥΡΙΖΑ προτείνουμε τη διεξαγωγή δύο ντιμπέιτ”, αναφέρει η ανακοίνωση της...
Κουμουνδούρου.
“Οι όροι διεξαγωγής του ντιμπέιτ ανάμεσα στο σύνολο των πολιτικών αρχηγών, πλην της Χρυσής Αυγής, μπορεί να γίνει κατά τα πρότυπα του 2009.
Ταυτόχρονα, ανταποκρινόμαστε ευχαρίστως και στην πρόταση της ΝΔ για διεξαγωγή ντιμπέιτ ανάμεσα στους προέδρους της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ.
Εντούτοις, θεωρούμε ότι ένα ντιμπέιτ με παράλληλους μονολόγους, προκάτ ερωτήσεις ανάμεσα στους δυο πολιτικούς αρχηγούς θα ήταν μια συζήτηση με μειωμένο πολιτικό ενδιαφέρον και πολιτική σημασία.
Αντίθετα, ένας ανοιχτός δημοκρατικός διασταυρούμενος διάλογος, κατά τα πρότυπα της πρόσφατης εμπειρίας των γαλλικών προεδρικών εκλογών, με ευθύνη της δημόσιας τηλεόρασης, θα προσέδιδε ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ένα ουσιαστικό περιεχόμενο σε μια τέτοια συζήτηση.
Ενδεικτικά, προτείνουμε το ντιμπέιτ να διευθύνουν οι δημοσιογράφοι, Έλλη Στάη από τη δημόσια τηλεόραση που θα φιλοξενεί τη διαδικασία και Νίκος Χατζηνικολάου, ως ένας έμπειρος δημοσιογράφος από τον τηλεοπτικό χώρο που δεν εργάζεται αυτή την περίοδο σε κανέναν τηλεοπτικό σταθμό.”
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε ξεφτυλισμένα αριστερά λαμόγια,με ποιό δικαίωμα απαξιώνεται μισό εκαταομύριο Έλληνες και ζητάτε να αποκλειστούν από την δημόσια αντιπαράθεση; Ποιός σας όρισε τιμητές της νοημοσύνης και της ελεύθερης βούλησης του Ελληνικού λαού παλιοτόμαρα; Όσο και να αλλάζεται μάσκες,και χρώματα παραλαγής όπως ο χαμαιλέων,τομάρια δοσίλογοι και πουλημένοι ανθέλληνες είσασταν και αυτό θα παραμείνετε.
Άλλωστε όμοιως ομοίω αεί πελάζει.
Καβαλήσατε κιόλας το καλάμι της εξουσίας,πρίν αποφανθεί ο Ελληνικός λαός,μόνο και μόνο επειδή έχετε την στήριξη, αριστερούληδες σιωνιστές,των Εβραίων τοκογλύφων (αιώνια αφεντικά σας). Αλλά ένοια σας,Εδώ είναι Ελλάδα και η τελική
απόφαση είναι στα χέρια των Ελλήνων.
Σας πήρε πλέον είδηση ο κόσμος,μη νομίζετε ότι βρίσκεστε στην 10ετία του 1970! Την 17η Ιουνίου πιστεύουμε πώς θα μας αδειάσετε την γωνιά οριστικά και αμετάκλητα και δεν θα θέλουμε ούτε να σας θυμόμαστε βολεμένα καθήκια,ύαινες μεταμορφωμένες σε φυτοφάγα.
Δεν τολμάτε ανοιχτές συζητήσεις,ελεύθερες και όχι κατευθυνόμενες,γιατί τότε θα φανεί ο απαίσιος εαυτός σας.
Ούστ να χαθείτε παλιοτόμαρα.