Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Τα εθνικά σύνορα και ενα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστουν




Με την ψήφο σου σε λίγες μέρες ή θα την βγάλεις αληθινή,ή θα την διαψεύσεις.
Ακύρωσε με την ψήφο σου την ''προφητεία'' της Μπενάκη.



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μαγκες,πρεπει να βαλουμε το Λεβεντη στη βουλη.ειναι ο μονος που τα ελεγε εδω και χρονια και τωρα βγαινει ΑΠΟΛΥΤΩΣ σωστος.και οσοι τον λενε χαζο,ειναι τουλαχιστον ηλιθιοι

http://www.youtube.com/watch?v=jmSuu3so2vY&feature=relmfu

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.....ΚΥΡΑ ΛΕΝΗ..ΠΟΥ ΣΕ?...

Ανώνυμος είπε...

Μα τωρα σοβαρολογεις συντροφε θα μας βαλουν μεσα τα δικα μας παιδια,εισαι καλα πρεπει να σε κοιταξει ψυχιατρος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λεβέντης 2.45' τα έλεγε καλά, αλλά τελευταία τα άλλαξε και εξυμνεί Παπαδήμους και Σημίτιδες. Λυπάμαι που κάποτε τον ψήφισα.

koursaros είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ………..Ο Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ)ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΠΛΕΟΝ ΔΟΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟ ΔΝΤ-ΕΚΤ ……….……ΟΠΩΣ Ο ΕΜΠΟΡΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΦΙΑ)ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ (15 ΤΡΙΣ. ΕΥΡΩ)ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ (ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΜΠΑΜΑ –ΜΕΡΚΕΛ-ΜΠΑΡΟΖΟ-ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 10 ΕΚ.ΕΛΛΗΝΕΣ , ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΦΥΣΙΚΑ)…………….……..ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΡΟΛΕΞ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΑΜΠΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.