Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑΜΑΡΑ!


Τα έγγραφα μέσα στα αρχεία είναι ΧΩΡΙΣ μαύρες γραμμές… δεν είναι μόνο το παρακάτω βέβαια, είναι ένα απλό παράδειγμα από τα δεκάδες μέσα στα αρχεία!...






Μέσα περιέχονται παρακλήσεις, συστάσεις για ρουσφέτια, επισκεπτήρια, ευρετήρια κ.α. Τα έγγραφα είναι από το πολιτικό γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στην Καλαμάτα, την περίοδο που ήταν Ευρωβουλευτής το 2005-2006. Τα βρήκα τυχαία στο facebook σε ένα λινκ που έδινε ένας ενονόματι “Rousfetia Samara”, δεν τα διέρρευσα εγώ.

Ωστόσο είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω την εγκυρότητα των εγγράφων γιατί γνωρίζω προσωπικά άτομα που αναφέρονται στο επισκεπτήριο (που περιέχεται μέσα στα έγγραφα) και ξέρω πολύ καλά οτι αυτά τα άτομα είχαν πάρε-δώσε με τον Σαμαρά. Για την ακρίβεια περιφανεύονται που είχαν διορίσει τα παιδιά τους. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (αν όχι της υφηλίου)!!

Εάν είστε από Μεσσηνία δείτε τα αρχεία αναλυτικά. Αν όχι στα ρουσφέτια, στο επισκεπτήριο του γραφείου ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρείτε κάποιο γνωστό σας που ξέρετε οτι είναι κομματόσκυλο της ΝΔ.

Εάν πάλι δεν είστε από Μεσσηνία, δείξτε τα σε κάποιον που είναι...

MIRRORS:
πηγη 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι αληθινά τα συγκεκριμένα ντοκουμένα (όχι πως κάνει τέτοια ο Tony Sa(xla)maras), ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ κ.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ????

Να δούμε, θα τα παίξει ή θα το κάνει γαργάρα ????

"Προβοκάτορας"

koursaros είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΠΙΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΒΑΛΣΑΜΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΔ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΣΕ…..............
ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ, ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ.........ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ (ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣTΟ ΠΑΣΟΚ)ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΘΡΙΑΜΒΕΨΕ O ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ (ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ)ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΕ TO ΔΟΚΑΝΟ ΤΟΥ ΔΝΤ (ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ……...........ΤΑ ΣΥΝΦΟΙΤΗΤΗΚΑΚΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ (ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ)ΣΤΗΝ ΠΡΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ.......................ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ(ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΦΟΥ Ο ΜΙΣΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ)ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ)ΤΗΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ –ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΛΟΦΑ).........................ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ) ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΩΡΑ ΤΡΟΠΟ (ΕΡΙΞΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΈΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ)ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΌΣΟΥΣ (22 ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ)ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΩ (Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ΝΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ)...................ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΒΟΡΙΔΗ-ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ-ΠΛΕΥΡΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΛΠ ΠΟΥ ΣΑΝ ΜΑΝΙΑΚΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑΙ (ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ)ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΗΓΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ (ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΦΥΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ)ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΜΙΣΕ Η ΝΔ ΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ) ...........ΠΩΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ (Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ (ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΛΑΒΕ )ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΦΕΛΗ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΥΔΩΡ (ΕΥΑΘ-ΕΥΔΑΠ), ΓΗ (ΠΑΡΑΛΙΕΣ-ΝΗΣΙΑ-ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ)ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ (ΑΕΡΑΜΥΝΑ)……………..ΑΦΕΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΥΤΟΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.........ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ
http://www.youtube.com/watch?v=_giyCkAD0j0&feature=youtu.be Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ