Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

"ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ"...


ΑΣΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ
"Δεν ήξερα ότι ήταν στο στούντιο του ΑΝΤ1 ο Κασιδιάρης" έλεγε σήμερα στην εκπομπή του Αυτιά η Ρένα Δούρου. Πολύ φτηνή δικαιολογία. Δεν την ρώτησε όμως ο Αυτιάς "γιατί...

τότε δεν έφυγες μόλις τον είδες μπροστά σου;".

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το είχε πει και χθες ο Δελατόλας στον ΑΝΤ1.. ότι δεν ήξερε για τον Κασιδιάρη και όταν βρήκε τον Δελατόλα στο μακιγιάζ, τον ρώταγε τι να κάνει, να κάτσει ή να φύγει.. βέβαια ποιος είναι ο Δελατόλας για να της πει τι θα κάνει; στην χειρότερη ας έπαιρνε τηλέφωνο στο κόμμα της να ρωτήσει.. σίγουρα δεν είναι δικαιολογία αυτή..

Ανώνυμος είπε...

δεν ηξερες οτι θα ηταν ο κασιδιαρης αλλα ηξερες μια χαρα να τον ειρωνευεσαι. Υ.Γ ασχετο αλλα μηπως κατα βαθος σου αρεσει ο μπουγελωτης?το υφος σου την ωρα του βρεξιματος παραπεμπει αλλου.δεν ξερω...σκεψου το.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ-ΜΙΚΡΑ ΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΚΙΤΡΙΝΟΠΟ ΔΕΡΜΑ,ΞΕΠΕΤΑΜΕΝΑ ΜΗΛΑ) ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΣ.ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ:

ΔΟΥΡΟΣ:Επώνυμο που κατατάσσεται στα ξενικά και προέρχεται από το ιταλικό duro = αλύγιστος, επώνυμο όμως που μπορεί να προέρχεται και από το τουρκικό dur = μακρινός.Μεγάλο ρόλο παίζει η καταγωγή για την ονομασία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δελατολας ειναι ο κουμπαρος του Βουλγαρακη...ολοι αυτοι κ ο συριζα απ οτι φαινεται ειναι συγκοινωνουντα δοχεια..
Δελατολας-Βουλγαρακης-ΝΔ-μνημονια-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ...
Κατα βαθος φιλοι..

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλύτερη βλακεία του Κασιδιάρη ήταν ότι το χαστούκι έπρεπε να πάει στη Δούρου και το νερό στη Κανέλη!Άντε άλλα 299 χαστούκια έμειναν!

Ανώνυμος είπε...

Το βρώμικο σύστημα έκανε μέγα λάθος να προσπαθήσει να ρίξει στην παγίδα τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Κάθε άλλο παρά την έπληξαν. Η Χ.Α θα έχει πάνω απο 10% στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Ακόμα και στη δουλειά μου που οι περισσότεροι δεν εκδηλώνονται, την επόμενη μέρα το πρωί δήλωναν οτι θα ψηφίσουν Χ.Α και με τα δύο τους χέρια. Οτι φοβάται το σύστημα είναι καλό για το ΛΑΟ.

koursaros είπε...

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Ο ΜΠΙN ΛΑΝΤΕΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΡΙΞΕ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΗΝ ΝΤΙΛΕΡ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΛΠΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΟΠΛΩΝ)................ΕΧΕΙ ΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ