Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Δεν μας δουλεύουν;


Ένταλμα σύλληψης Κασιδιάρη σε 10 λεπτά. Ένταλμα σύλληψης Τσοχατζόπουλου σε 10 χρόνια. Για 2 σφαλιάρες έβαλαν 14 άτομα να τον κηνυγάνε. Αυτά είναι τα κατάπτυστα ΜΜΕ και οι πολιτικοί της ΕΛΛΑΔΑΣ.
 Χαρείτε τους.
αναγνώστης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΕΛΑΤΟΛΑ!!!! ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

3 σφαλιάρες μέχρι να κοπεί το video και δεν ξέρω πόσες μετά την κοπή.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ. ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.Α! ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.

katrina mat είπε...

Επιτέλους....! ! ! Από το πρωϊ προσπαθούν να φιάξουν την εικόνα όπως θέλουν. Όχι όπως ΕΙΝΑΙ. Όπως έγιναν τα πράγματα. Η πίεση που ασκείται τόσο καιρό? Ο ψυχολογικός πόλεμος που τους γίνεται πριν τις εκλογές και που έγινε εντονότερος μετά τις εκλογές, δεν υπολογίζεται? Η λεκτική βία που δέχονται όπου προσκαλούνται να συμμετάσχουν, όχι μόνο από πολιτικούς αντιπάλους, αλλά και από τους "αντικειμενικούς" δημοσιογράφους? Τί φοβάται τόσο πολύ η κλεπτοκρατία? Η ανεξάρτητη στιβαρή, κοινωνικά ευαίσθητη, τίμια, δίκαιη, ΒΟΥΛΗ? Που προτεραιότητα έχει η προστασία της κοινωνίας, Πάντα!!! Τι φοβούνται? Υπάρχει πανικός σε όλο το σύστημα.