Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Στημένο το επεισόδιο των ΚΑΝΕΛΛΗ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΔΟΥΡΟΥ;


Έχουμε να θέσουμε τα εξής ερωτήματα.

1ον Γιατί γελά ικανοποιημένη η Δούρου μετά το εκσφενδόνισμα του νερού από τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ;
2ον Με ποια κριτήρια έβαλε ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ να καθίσουν δίπλα-δίπλα η Κανέλλη με τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ; Δεν γνώριζε την ιδιοσυγκρασία και των δύο; Και πως δέχτηκε η Κανελλη να την βάλουν δίπλα στην χρυσή αυγή; Γιατί δεν έβαλαν τον ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ που είναι και ποιο….

παραπλήσιος χώρος.
3ον Γιατί επιτέθηκε του ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ επί προσωπικού η Δούρου; Δεν γνώριζε την αντίδραση του; Μήπως την επιζητούσε; Και γιατί αφού δεν έγινε τίποτα, το πήγε ..παραπέρα λέγοντας πως …θα πάει την Ελλάδα 500 χρόνια πίσω;
4ον Γιατί θέλησε δήθεν να την προστατεύσει η ΚΑΝΕΛΛΗ την στιγμή που σκυλοβρίζονται και αλληλοκατηγορούνται σε καθημερινή βάση τα κόμματα τους στα κανάλια;
5ΟΝ Αληθεύει ότι το Κ.Κ.Ε είναι κάτω από 3% ;
Aυτα τα ολίγα προς το παρόν για να μην νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με ..ηλίθιους.
πηγη

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Δουρου χαμογελαει γιατι η αποστολη εξετελεστη η Κανελη εκατσε κοντα για να φτανει το χερι της και ο Παυλοπουλος μακρια γιατι δεν μπορει να ελενξει την δυναμη του και μπορει προκαλουσε φοβο στον Κασιδιαρη.Ο Παπαδακης που ηξερε εκατσε μακρια φοβουμενος τις αδεσποτες.

Ανώνυμος είπε...

εντομετα3υ οταν χτυπαγε χτυπαγε αερα !

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά, σκηνοθετημένα όλα για να προκαλέσουν τον Κασιδιάρη. Τα αριστερά κόματα θα πάρουν αυτό που τους αξίζει στις εκλογές-->ΜΑΥΡΟ σαν την ψυχή τους.

Στεργιος είπε...

Σε λιγο θα μας το παρουσιασετε και ως θυμα! Το καημενο το 5χρονο το παραπλανησαν και θυμωσε...

Ό,τι χρειάζεται βία για να διατηρηθεί, είναι καταδικασμένο.
-Ηenry Miller

Η βία, είτε φυσική είτε ψυχική, είναι μια αναζήτηση της ταυτότητας και του νοήματος. Όσο λιγότερη ταυτότητα, τόσο μεγαλύτερη βία.
-Marshall McLuhan-

Ανώνυμος είπε...

Ναι! Ο Κασιδιάρης μας μάρανε!
Απολίτιστα Ζωα Χρυσαυγίτες!

Ανώνυμος είπε...

ΕΊΣΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ..?

Ανώνυμος είπε...

Αυτη δεν ηταν συζητηση, ηταν προκληση σκηνοθετημενη απο ολους τους δηθεν δημοκρατες πολιτικαντηδες που πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες στον λαο. Πραγματι το χαμογελο της Δουρου ελεγε πολλα. Πρωτοι οι σιωνιστες με επι κεφαλης τον Σορος, το τσιρακι του Ροτσιλντ ειχε ζητησει να φιμωθει η Χρυση Αυγη. Το κομμα αυτο τους παιρνει ψηφους και δινει διεξοδο σε πολυ κοσμο. Ο,τι δεν ελεγχει η νεα ταξη, το πολεμαει εως θανατου.
Ασχετα με το τι ψηφιζει ο καθενας μας, οι παντες εχουν δικαιωμα να ειναι υποψηφιοι στις εκλογες. Καποτε το ΚΚΕ ηταν εκτος νομου και φωναζε για δικαιοσυνη και δημοκρατια. Τωρα που εκατσε στον παγκο βλεπει τα πραγματα αλλιως και γινεται εκεινο απολυταρχικο και δικτατορικο.
Η Κανελη, παρεπιπτοντως, ηταν αυτη που χειροδικησε και αναγκασε τον αλλο να σηκωσει χερι. Επισης αυτη πρωτη τον εξυβρισε. Οποτε, αλλου οι λαμογιες, μανταμ Λιάνουσκα, οψιμη κομμουνιστρια του γλυκου νερου.

Ανώνυμος είπε...

Και μετά ξυπνήσατε... η βλακεία και ο φασισμός δεν κρύβονται και πάντα πάνε πακέτο...

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ...ΑΛΛΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

file den pas kala se exei xtipisi h sinomosiologia sto jkefali tetoies malakies grafeis.kai aporo pou se diavazw.me toso dinami den xtipas gynaika re aderfe.o typos einai gia psixiatrio

Ανώνυμος είπε...

file den pas kala se exei xtipisi h sinomosiologia sto jkefali tetoies malakies grafeis.kai aporo pou se diavazw.me toso dinami den xtipas gynaika re aderfe.o typos einai gia psixiatrio


Δεν λεω πως το να χτυπάς γυναικες (για τη μια ναι για την άλλη δεν ξέρω) ειναι και σωστό.. αντιθέτως το καταδικάζω..
Αλλά το να κόβεις τα επιδόματα και τα φάρμακα απο αρρώστους και καρκινοπαθείς ή να βιάζεις και να σκοτώνεις (μεσω των λαθρο) καθημερινά γέροντες γριές και νέους ειναι σωστότατο..
Πολύ μεροληπτικοι ειστε μερικοί...

HUNTER είπε...

και ξαφνικα σεισμος εντασεως 10 ριχτερ,πανικοβλητοι οι ιθαγενεις ψαχνουν να μαθουν τι συμβαινει;και σε χρονο ρεκορ οι λεπτομερειες του εγκληματος ειναι στον αερα .ο φασιστας χιτλερικος κασιδιαρης εδειρε την δημοκράτισα λιανα κανελλη και εβρεξε την ετερη δημοκρατισα και υπερπατριωτισα των συνωστισμων δουρου.τα αντανακλαστικα των λαμογιων πολιτικων της χωρας καλυτερα και απο του καλυτερου τερματοφυλακα δουλεψαν αστραπιαία,αισχος απαραδεκτο,φασιστικο αντιδημοκρατικο.η υποκρισια στις δοξες της,εγκληματα συντελουντε καθημερινα εις βαρος του ελληνα πολιτη αλλα κανεις ευαισθητος πολιτικος δεν ενδιαφερετε.απο την οικονομικη εξαθλιωση του λαου μεχρι τα καθημερινα εγκληματα και ληστειες εις βαρος ανυπερασπιστων πολιτων ,η μη χορηγηση φαρμακων σε ανθρωπους που τα εχουν απολυτη αναγκη ,ανθρωποι που ψαχνουν στα σκουπιδια για να επιζησουν,ειναι μερικα απο τα προβληματα που δεν απασχολουν τους σωτηρες της χωρας.και ξαφνικα επεσαν οι πρωτες σφαλιαρες .μια χαρα στημενο το θεατρακι απο την μαιτρ του ειδους λιανα και την ειρωνα δουρου.ηξεραν οτι προσβαλοντας συνεχως τον κασιδιαρη και φερνοντας τον συνεχως στα ορια του θα ξεσπασει ελπιζοντας να γινει κατι αναλογο.και τα καταφεραν.ο κασιδιαρης επεσε στην παγιδα και σε χρονο μηδεν τον καταδικασε ολος ο δημοκρατικος???????κοσμος της ελλαδας,ελπιζοντας η ΧΑ να χασει μεγαλο ποσοστο ψηφων στις εκλογες.βλεπετε το 7% που τους εδωσε μερος του ελληνικου λαου τους φόβισε και παιρνουν τα μετρα βλεποντας μεγαλυτερη ανοδο.μερες το ειχαν ετοιμο το ενταλμα συλληψης περιμενοντας το λαθος,σε αντιθεση με αλλα ενταλματα επιφανων απατεωνων που χανονται για χρονια στα συρταρια.οι απειλες της συνεργαζομενης με το κκε λιανας γιατι δεν ειναι καν μελος,προς τον κο Ντινοπουλο οτι θα τον σφαξει κι αυτον οταν θα ερθει η ωρα γιατι δεν ευαισθητοποιησε κανενα απο τα τσιρακια του συστηματος;ΜΜΕ εισαγγελεις και οποιον αλλο υπεύθυνο;εφτασε στο σημειο ο κοσμος να παίρνει τον νομο στα χερια του να σωσει τη ζωη του εξ αιτιας της ανυπαρξιας του κρατους.τα μεγαλυτερα εγκληματα κατα του λαου συντελουντε καθε μερα απο τους δημοκρατικους φασιστες του συστηματος και μπροστα τους οι σφαλιαρες του κασιδιαρη ειναι απλα πταισματα ,αυτο ομως που φοβουντε δεν θα το γλυτωσουν οτι μεσα και αν χρησιμοποιησουν και στο φιναλε ας υπαρχει και κατι που να φοβουντε μηπως και συμμορφωθουν και αν αυτο το κατι ειναι η ΧΑ να μην τους το στερησουμε.

Ανώνυμος είπε...

δεν επρεπε να χτυπησει γυναικα αλλα στη συγκεκριμενι καποιος επρεπε να το κανει πια!!!
μιλαει και για πσομι και γαλα οταν τροει παντεσπανι και μαλτ ουισκι...
και φυσικα μενει σε βιλαρα απο δο σ τιν εκαλη η κυρια....αριστερον πεποιθησεων!...
επρεπε να συγκρατηθει παντως γιατι τωρα βγηκε φταιχτης!

Ανώνυμος είπε...

εγω ξερω 10000000 Ελληνεσ που θελουν να τουσ πλακωσουν στο ξυλο και δεν μπορουν.με τον 1 που μπορεσε να κανει εστω & αυτο το λιγο γιατι το κανετε θεμα??????αμοληστε & τουσ 300 στο λαο να δειτε τι θα παθουν!!!!

kiriacos είπε...

Well is funny that all the persons here they are posting their coments as anonymous. Me as i am not be affraid i will say that on 17 th i will vote the XA together with my family i was wondering what to vote but after what i see from all these great pretenders of Democracy i dont have any doubt any more.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ~!! Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.. ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ.. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΝΕΛΛΗ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ.ΟΠΟΤΕ ΠΡΩΤΟ ΦΑΟΥΛ ΣΑΣ.ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 3% ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΑΟΥΛ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΝΕΡΑ ΚΑΙΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΞΥΛΟ,ΑΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

@7 Ιουνίου 2012 10:16 μ.μ.
"file den pas kala se exei xtipisi h sinomosiologia sto jkefali tetoies malakies grafeis.kai aporo pou se diavazw.me toso dinami den xtipas gynaika re aderfe.o typos einai gia psixiatrio"

Εσένα ρε όργιο τι σε έχει χτυπήσει που κατηγορείς τον άλλο για συνωμοσιολογία,ενώ γράφεις σχόλιο σε μία ιστοσελίδα η οποία είναι αφιερωμένη ενάντια στη μεγαλύτερη συνωμοσία που υπάρχει?

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ !! ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ Η ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ !! ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ !! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !! ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ !! ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ !!

Ανώνυμος είπε...

Η Κανελλη εχει <> και ολοι αυτοι που τα εχουνε βαλει με τους Χρυσαγαυγιτες. Η Χρυση Αυγη φταιει για τις 2,500 αυτοκνονιες στην Ελλαδα , για την εξαθλιωση του λαου , για το οτι οι ξενοι μαθουνουν στα παιδια τους οτι οι ελληνες ειναι ΚΑΚΟΙ. Μπραβο σε ολους εσας που νοιαζεστε τοσο για το καλο της χωρας και ολως τυχαιως πριν απο τις εκλογες ολοι ασχολουνται με το συμβαν .Ειναι οντως αξιοπροσεκτο και αξιοπεριεργο αυτο που συνεβη. Να μην ξεχναμε ομως οτι, οση ευθυνη εχουν οι πολιτικοι για την καταντια της χωρας ισοποση εχουν και οι δημοσιογραφοι.

MitsKots είπε...

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ "KIZOMBA" ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΖΙΖΕΛΟΓΥΡΙΣΤΑ ΜΠΑΛΛΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΞΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΘΑ ΤΑ ΖΗΛΕΥΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ... ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ Ο ΚΛΟΤΣ ΒΑΝ ΝΤΑΜ!!!