Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Μπαράζ τουρκικής προβολής σε ΤV και Κινηματογράφο


Σε τουρκική – οικολογικού περιεχομένου – ταινία έχει έναν μικρό ρόλο η συμπρόεδρος των Πρασίνων Γερμανίας κ. Κλαούντια Ροτ ! Μάλιστα τις προάλλες επισκέφθηκε το Bodrum του νομού Muğla της Τουρκίας για την ειδική προβολή της ταινίας «Entelköy εναντίον Efeköy». Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στην περιοχή αυτή. Εμεινε τόσο ...

ευχαριστημένη η κ. Ροτ που ζήτησε από τους παραγωγούς να προβληθεί η ταινία και στους κινηματογράφους της Γερμανίας!.Η Κλαούντια Ροτ υποδύθηκε έναν μικρό ρόλο στην ταινία «Entelköy Efeköy’e Karşı» Muğla.



Η ίδια- όπως μεταδόθηκε – δήλωσε τα εξής: «Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μας. Όταν ο Yüksel μου ζήτησε να παίξω, έτρεξα αμέσως στην όχθη της λίμνης Bafa όπου έγιναν τα γυρίσματα. Θα επιθυμούσα να δουν αυτή την όμορφη ταινία με τα οικολογικά μηνύματα, όσο τον δυνατόν περισσότερα άτομα στην Τουρκία και στη Γερμανία».
Ξεκίνησαν από τις σαπουνόπερες – που μεταδίδονται και από την ελληνική τηλεόραση- πέρασαν στην προκλητική και ανθελληνική «Αλωση» μπαίνουν τώρα οι Τούρκοι και στα περιβαλλοντικά-οικολογικά….Ποιοι , οι Τούρκοι που πάνε να στήσουν Πυρηνικά εργοστάσια σε σεισμογενείς περιοχές! Δεν τα βλέπει αυτά η κ. Ροτ; Ευτυχώς που για μας μιλά θετικά στην ΕΕ ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων, ο Κον Μπετίντ!

prionokordela

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α! ναι! κ ποιος φταιει;αν οχι εσεις που δ μπορειτε να σκεφτητε αν τωρα μπαινουν στα σπιτια σας απο την τηλ.αυριο θα μπουν κανονικα απο την πορτα η Τουρκια ζει με το ονειρο της αναγεννησης της Οθωμανικης αυτοκρατοριας οργανωνει το μουσουλμανικο της τοξο λειτουργει αλαζωνικα κ θεωρει εαυτον υπερδυναμη!ξυπνηστε κλειστε τα χαζοκουτια παψτε να συμετεχετε στην οποια προπαγανδα τους ετσι κ τα πουλημενα προδοτικα ΜΜΕ θα αναγκαστουν να συμμορφωθουν δεν θα . υποτιμουν την νοημοσυνη μας με τα σκουπιδια κ την παραπληροφωρηση και θα αποδειξουμε οτι ειμαστε σκεπτομενοι νοημονες ανθρωποι κλειστε τα χαζοκουτια τους. ΗΓΕΤΗΣ