Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Πως να καθαρίσετε τον πάγο από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου


Θα χρειαστείτε νερό σε θερμοκρασία δωματίου, ξύδι και υπομονή. Εάν το παρμπριζ του αυτοκινήτου σας έχει πιάσει πάγο ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μην προσπαθήσετε να ρίξετε ζεστό νερό γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σπάσει ή να ραγίσει το γυαλί.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ; ....



Μπείτε στο αυτοκίνητο, βάλτε μπρος και αφού περιμένετε λίγο να δουλέψει η μηχανή ανοίξτε την θέρμανση και βάλτε τον ζεστό αέρα. Επιλέξτε την θέση του διακόπτη που στέλνει τον αέρα στο παρμπρίζ.
Στη συνέχεια ρίξτε στο παράθυρο αντιψυκτικό υγρό που έχετε φτιάξει μόνοι σας από νερό σε θερμοκρασια δωματίου και ξύδι.

ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
Μην χρησιμοποιήσετε τους υαλοκαθαριστήρες εάν δεν είστε σίγουροι ότι το τζάμι έχει ξεπαγώσει εντελώς καθώς τα κομμάτια πάγου μπορούν να κόψουν τα πλαστικά κομμάτια και να χρειαστείτε καινούργιους υαλοκαθαριστήρες.

Εαν σου άρεσε κάνε like.
newsit

Βεβαιωθείτε πως το τζάμι έχει στεγνώσει καλά πριν ξεκινήσετε καθώς με την κίνηση στο κρύο η υγρασία θα ξαναπαγώσει.
newsit.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

like

........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

Πολυ απλη και ξεκαθαρη λυση ειναι η εξης:
Βαζετε μπρος την μηχανη του αυτοκινητου σας,
ανοιγετε την θερμανση στα τζαμια, και μετα απο λιγο λιωνει ο παγος! Τοσο απλο! Ουτε υγρο τζαμιων ουτε τιποτα αλλο!

Ανώνυμος είπε...

Για να αποφυγετε να σχηματιστει παγος στο παρμπριζ, αρκει να απλωσετε ενα υφασμα ή μια παλια κουβερτα πανω στο παρμπριζ, μαγκωνοντας την με τις πορτες για να μην μετακινηθει.

Αν η κλειδαρια του αυτοκινητου εχει μεσα παγο και το κλειδι δεν μπαινει στην κλειδαρια, αρκει να ζεστανετε το κλειδι με τον αναπτηρα σας.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη ρε παιδιά, το δείχνει και η φωτογραφία: θα πάρετε μια πλαστική ξύστρα πάγου και σε 2 λεπτά έχετε φύγει. Αα και μην ξεχνάτε να σηκώνεται τους υαλοκαθαριστήρες όταν παρκάρετε το αμάξι. Μένω Ντένβερ και πρέπει να το κάνουμε μέρα παρά μέρα αυτό.

Αν είναι να περιμένεις να ζεστάνει το αμάξι, να βγει ζεστός αέρας και να λιώσει και ο πάγος.. θες 20 λεπτά.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ -16,5 ΕΝΩ ΓΥΡΕ ΣΤΙΣ 3 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΠΑΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ -18 , Ο ΠΑΓΟΣ ΠΟΛΛΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΗΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΜΠΛΕ ΟΙΝΟΠΕΥΜΑ Η ΚΑΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΤΡΙΒΕΣ 100% ΕΞΑΚΡΙΒΟΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΚ .

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΟΥΡΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΠΡΙΖ ΚΑΙ ΟΛΑ Ο.Κ

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ....ΕΧΕΙ ΠΑΓΟ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΡΙΖ????? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?????? ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.......ΒΑΖΕΙΣ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ , ΦΕΡΝΕΙΣ ΔΥΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΟΥΙΣΚΙ....ΡΙΧΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ...!!! ΣΕ 15ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

10.54 χαχαχαχαχ ωραιος