Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Η κυβέρνηση λογάριασε ..τους λογαριασμούς της ΔΕΗ χωρίς τους ιδιώτες παρόχους!



Το χαράτσι που επιβάλει η κυβέρνηση μέσω της ΔΕΗ, έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων από όλη την κοινωνία.
Δεν σκέφτηκαν όμως, μια άλλη παράμετρο: οι ιδιώτες πάροχοι αν κόψουν το ρεύμα σε περίπτωση που ο πελάτης τους δεν τους πληρώσει το λογαριασμό, θα τον....
χάσουν!
Έτσι λοιπόν, ετοιμάζονται να στείλουν επιστολή στα αρμόδια Υπουργεία, ζητώντας να μην περιληφθεί στους λογαριασμούς του ρεύματος το περίφημο έκτακτο τέλος για τα ακίνητα.
Στην επιστολή θα ζητούν να υπάρχει ξεχωριστό χαρτί στο οποίο θα αναγράφεται το ποσό του έκτακτου τέλους που θα πρέπει να πληρώσει ο καταναλωτής, χωρίς αυτό να περιλαμβάνεται στον κυρίως λογαριασμό του ρεύματος.
Αυτό θα τους διασφαλίσει ευελιξία στο να πληρωθούν οι λογαριασμοί σε απώτερο χρόνο, διευκολύνοντας τους πελάτες τους, αλλά ταυτόχρονα δεν θα αναγκαστούν να τους κόψουν το ρεύμα, χάνοντάς τους ταυτόχρονα από καταναλωτές!
Στόχος τους είναι να μην αυξηθούν οι απλήρωτοι λογαριασμοί, που το τελευταίο διάστημα λόγω της κρίσης, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.
Μόνο η ΔΕΗ έχει περίπου 400 εκατ. ευρώ απλήρωτους λογαριασμούς. Φανταστείτε τι θα γίνει με το χαράτσι.
Οι ιδιώτες πάντως, λένε ότι θα προσπαθήσουν να μην κόψουν το ρεύμα, τουλάχιστον σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι . . .

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ , ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ.
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ...............????
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ..........

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ....
ΕΧΩ ΕΙΔΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ, ΘΑ ΖΕΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ.
ΕΧΩ ΚΑΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ ,
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟ..
ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ............ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ...... ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ (ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ)..........?????
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ....???

Ανώνυμος είπε...

Ετσι παιδια ολοι ενωμενοι θα αποτιναξουμε τον νεοταξικό ζυγό...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ!!! Ας το κοψουν να γυρισουμε στις παλιες μεθοδους εδω τουλαχ. στην επαρχια ξερουμε να τις χρησιμοποιυμε...δεν λεω θα ζοριστουμε και εμεις οπως ολος ο κοσμος, αλλα καλυτερα λιγο ζορι παρα υποταγη στη νεοταξικη χουντα τους!! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ωραια! Φτασαμε στο σημειο,να συζηταμε αν θα πρεπει να εχουμε ή να μην εχουμε τα στοιχειωδη στα σπιτια μας! Ειμαστε τελειως απαραδεκτοι! Πρεπει αντι να πληρωσουμε τα νταβατζηληκια τους,να διαθεσουμε οτι λεφτα εχει ο καθενας και να αγορασουμε απο ενα κυνηγετικο οπλο ο καθενας.Ετσι γινεται αντισταση κι επανασταση.Τελος! Η τωρα ή ποτέ !

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ. ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΚΑΠΩΣ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΒΟΛΕΨΙΑ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΔΟΝΤΑΝ ΤΑ ΙΜΙΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΒΛΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 10:25
ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ (ΑΦΟΥ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑΧΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

καλιο αργα παρα ποτε . ας προσπαθησουμε παιδια.
δεν πληρωνουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 10:25 ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΣΩ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΟΙ, ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ, ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΤΛ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ: ΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΙΘΑΓΕΝΗ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ. ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ?Η ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟΧΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ. ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΙΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΙΝΑΞΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 12:35 ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΤΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙ ΓΕΝΗΤΡΙΑ?