Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Απίστευτο: Πανικόβλητη η κυβέρνηση επιβάλει πρόστιμο στη ΔΕΗ!!!



Ο Παπανδρέου θέλει να πάρει αυτό το χαράτσι που επέβαλε στα ακίνητα πάση θυσία. Όμως, οι αντιδράσεις του κόσμου λαμβάνουν ήδη την μορφή χιονοστιβάδας, με πρώτο το νομικό κόσμο της χώρας που προτείνει λύσεις ....
νόμιμης αποφυγής της καταβολής. Ήδη από την αρχή από αυτό εδώ το blog μιλήσαμε για αντισυνταγματικότητα αυτού του εκτρώματος και προτείναμε (εδώ) νόμιμο τρόπο εξόφλησης μόνο της ΔΕΗ μέσω του ΤΠΔ.
Μπροστά σε αυτό το διαφαινόμενο βατερλώ για την κυβέρνηση, ο κ. Παπανδρέου πανικόβλητος, αποφάσισε και διέταξε την κατάθεση τροπολογίας, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση θα επιβάλει πρόστιμο στην ΔΕΗ και στους εναλλακτικούς παρόχους, σε περίπτωση που…. δεν κόβουν το ρεύμα (παρότι η ΔΕΗ θα έχει νόμιμα εξοφληθεί), ίσο με το χαράτσι προσαυξημένο μάλιστα κατά 25%.
Το ότι θα κατέθετε η κυβέρνηση αυτή την τροπολογία, το είχαμε προφητεύσει επακριβώς (εδώ, βλ. στο τέλος του άρθρου). Η κυβέρνηση αναγκαστικά θα πήγαινε σε τέτοια λύση, μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο. Και είχαμε πει ότι αν το κάνει αυτό, τότε αφενός θα περιπέσει στα έσχατα σκαλοπάτια του εξευτελισμού και της παραβίασης νόμων και Συντάγματος, αφετέρου θα έχει μετατρέψει την ΔΕΗ, αλλά και τους ιδιώτες εναλλακτικούς παρόχους, σε όργανα παράνομης και ωμής  αναγκαστικής εκτέλεσης εναντίον των πολιτών. 

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ!

sotulis είπε...

ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ - ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΟΠΛΑ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ απλά να μην πάμε να πληρώσουμε τπτ άλλο!!!!!! Αν δεν πάει κανένας μας την άλλη μέρα έχουν φύγει να πάνε εκει που ανήκουν στο διάολο. Εγώ δεν θα πάω να πληρώσω και θα δω αντιδράσεις απο οκτώβριο, αν εχουν πάει ολοι οι ΈΛΛΗΝΕΣ πολίτες, σαν πρόβατα, θα πάω να το πληρώσω και εγώ ένα μήνα αργότερα με 1% επιβάρυνση αν δεν το έχουν πληρώσει δεν παω και θα πάρουν τα αρχιδια μας οι προδότες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιωργάκη Παπανδρέου γαμώ το Εωσφόρο σου ρε!Γιατί εσύ σε Θεό αποκλείεται να πιστεύεις.Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που στραβογάμαγε ο πουστόγερος ο πατέρας σου και έβγαινες εσύ.Σκατά στο λάκο του και αυτουνού γιατί αυτός τα ξεκίνησε όλα.Θυμάμαι το 1989 ήμουν πιτσιρίκος τότε γύρω στα 7.Ο νονός μου τον έβριζε νύχτα μέρα και έλεγε κάτι που το θυμάμαι έντονα σήμερα."Θα χρωστάνε και τα τρισέγγονα σου παιδί μου!"

Ανώνυμος είπε...

για να κόψουν την ΔΕΗ θα πρέπει να το κάνουν τον ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ ΄12, ενώ αυτοί επείγονται να μαζέψουν τα χρήματα έως τα μέσα Οκτωβρίου,οπότε ελπίζουν στον φόβο των προβάτων και τυχόν υπαρχόντων μαλακοπασοκτζήδων ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

Έχετε αντιληφθεί τι ακριβώς γίνεται όλες αυτές τις μέρες; Έχετε συνειδητοποιήσει ότι ο κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά και όλοι μαζί γράφουμε ιστορία; Είμαστε πολύ κοντά στο, όχι να ξεσκεπάσουμε (αυτό το κάναμε προ πολλού), αλλά στην ανατροπή! Την ανατροπή των δικών μας πιστεύω που μας είχαν καλλιεργήσει τόσα χρόνια, την ανατροπή της δικής μας νοοτροπίας και της παθητικής στάσης μας απέναντι σε όλα όσα συνέβαιναν... Την ανατροπή που αντιλαμβανόμαστε πλέον τα πράγματα γύρω μας και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τον διπλανό μας.
Δεν φοβόμαστε πλέον τις απειλές τους γιατί είμαστε ενωμένοι, δεν με νοιάζει ότι και αν λένε γιατί ξέρω ότι δίπλα μου θα έχω όλους εσάς! Αυτοί που είναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΈΝΟΙ είναι όλοι αυτοί που είναι απέναντί μας. Ξέρουν ότι πλέον είναι θέμα χρόνου το τέλος τους και κάνουν τις τελευταίες τους απελπισμένες κινήσεις. Χαμογελάστε τους πονηρά και δώστε τους να καταλάβουν ποιος κάνει κουμάντο σε αυτόν τον τόπο.

Στάση πληρωμών σε όλα!
http://www.dailymotion.com/video/xjnepa_yy-yyyyy-yyy-yyyyy-the-end-of-fear_lifestyle

Ανώνυμος είπε...

Ti stasi pliromon re zoa..Pu zeite..Prepei na to plirosoume gia na xehreosume k prepei na duleuoume alla 15 xronia gia na dosoume piso auta pu trogame tosa xronia..Oso gia tus mlkes tis dei poioi einai oi tipou pu kanun tsabouka..eprepe na einai filaki idi auta ta lamogia..Exei o allos o paparas o proedros tis dei spiti 5 ekatomiria k eseis katheste k malonetai gia autous...

Ανώνυμος είπε...

Αντε γαμισου μαλακοπιτουρα βολεψωπασοκακια,να πας εσυ ρε καραγκιοζη πουταχεις οποιος δεν εχει να ταισει τα παιδια του τι νομιζεις οτι θα κανει θα τα δωσει στα λαμογια ηλιθιο πασοκακι εξωτερικου

Ανώνυμος είπε...

@ 4:26
Γαμώ το σπίτι σου αρχιλαμόγιο σκατοπασόκε!!!Αν έχεις τόσα πολλά,πλήρωσε και για εμάς παλιομαλακισμένο!!

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω πως καταλάβαμε όλοι την ταυτότητα του 4:26.... έτσι δεν είναι φίλε GAP; (σε πρόδωσαν τα greekglish)

Υ.Γ. Το "φίλε" μην το πάρεις τις μετρητής, μην παρεξηγηθούμε κιόλας!

γιαννης είπε...

ολοι γραψαμε ελληνικα ενας ρουφιανος βρεθηκε να γραψει αγγλικα. δες ποσο πληθωρισμο εχουν τα ηγετικα κρατη της ευρωπης και δες ποσο ειναι της ελλαδας. τοτε θα κανεις την ερωτηση στον εαυτο σου πως γινεται εμεις να εχουμε κριση και ειμαστε ενα βημα πριν τη χρεωκοπια κι εκει να ειναι σχεδον ολα καλα. το συστημα ειναι χρηματοπιστωτικο. ολα τα κρατη δανειζονται. η κριση ειναι φαινομενικη. μονο στη μεσαια κ μικρη ταξη. οι τραπεζες διανυουν την 2η πιο κερδοφορα εποχη στην ιστορια. καταλαβε πως το χρεος ειναι κερδος για το κεφαλαιο.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

4:26...
μα'ι πουρ φελοου σιτιζεν...
γιου αρ φαρ μπινα'ι'τεντ...
α'ι φιλ βερυ σορυ, φορ γιορ γουε'ι οφ θινκινγκ...
ε φιου πηπλ λα'ικ γιου, μπροτ ωλ οφ ας εντ αουρ μπιουτιφουλ καντρυ χελλας, ουαν στεπ μπιφορ ντιστραξιον...
ιτς ομπβιους δατ αουρ γκοβερνετς αρ τρε'ιτορς...
σο μα'ι φρεντ α'ι γουισς γιου ε βερυ γκουντ να'ιτ
αντ τουμοροου μορνινγκ γκο σι ε ντοκτορ,
γιορ σιτσουε'ισον ιζ βερυ σιριους...