Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΨΕΥΤΑΡΑΣ...


ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ : "ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΟ 2012"!!! Φλόμωσε τους τηλεθεατές στο ψέμα. "Δεν θα μπουν νέοι φόροι μέσα στο 2012" έλεγε με στόμφο ο Βενιζέλος. Ξέρει ότι το 2012 δεν θα είναι κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, ή υπολογίζει ότι δεν θα είναι ο ίδιος υπουργός; Όπως οι υποσχέσεις που έδινε με τους
λογαριασμούς... της ΔΕΗ. Ότι "πρόκειται για κοινωνικό αγαθό και ότι δεν πρόκειται να μπουν νέοι φόροι γιατί το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό". Xρόνια είχαν να ακούσουν οι τηλεθεατές τόσο χοντρά ψέμματα...
Πηγη 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μάλλον δεν έχουμε καταλάβει τι ψηφίστηκε στις 29 Ιουνίου

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΗΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αφήστε τους να τα ρίχνουν στους άλλους, βέβαια φταίμε η αλήθεια είναι αφού τους επιτρέπουμε να είναι ακόμα εκεί .Αλλα έρχετε η ώρα τους να είναι σίγουροι.

Ανώνυμος είπε...

Να παει να γαμηθει ο μαλακας

Ανώνυμος είπε...

ο βενιζελοσ και οι τροικανοι οταν βρισκοντε μαζι τρωνε σουβλακια μετα κανουν απο ενα τσιγαριλικι (ολα δωρεαν) kai meta βγαζουν τα νεα μετρα...προταση στον τεραστιο οικονομολογο βενιζελο..να του παρουμε ολη την περιουσια και να του δωσουμε ενα διαμερισμα 90 τμ μια γυναικα απολυμενη ανασφαλιστη χωρισ ταμειο ενα παιδι φοιτητοι ενα τριτη λυκειου και 620 ευρω μισθο με 400 ευρω δωση οτι τον περισευει να το καταθετει στην τραπεζα οπωσ λει...και αφου ζει στην ελλαδα και οχι αλλου θα πληρωσει εκτακτεσ εισφορεσ 350 +400 για το διαμερισμα +230 τελη((αυτο) +140 δεη +65 νερο +90 οτε +420 φροντηστηρια +900 ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ..ΣΥΝΟΛΟ 2595 ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που αυτός ο μαλάκας δεν πήγε σε καμιά ΣΣΕ. Με την αμετροέπεια λόγων και έργων που τον διακρίνει θα διέλυε ολόκληρο το στρατό. Και μετά ίσως να μας ερχόταν και σαν καπέλο από τα παλιά, όπου ο γέρο -Παγκαλος (αυτός που μέτραγε το μήκος της φούστας των γυναικών που κυκλοφορουσαν ακόμη και συνοδεία του ανδρός τους) θα ήταν σχολιαρούδι μπροστά του.

Ανώνυμος είπε...

TO ΚΗΤΟΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ 28-29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΣΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ.
ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΗΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ
ΣΒΟΥΡΑ ΣΤΟ ΝΥΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

Tο πραγματικό του επίθετο είναι Τούρκογλου.Τυχαίο?

Ανώνυμος είπε...

Την Τετάρτη 21/9 στη βουλή γίνεται συζήτηση για τα φοροχαράτσι΄.Οργανώνεται και συλλαλητήριο στις 7μμ στη Πλατεία. Το Κάλεσμα γίνεται από εργατικά σωματεία που πρόσκεινται στο ΚΚΕ αλλά κατεβαινουν ως σωματεία όπότε μετέχουμε απαξάπαντες.Πρίν 3 περίπου ώρες χτύπησαν στο Σύνταγμα ένα ηλικιωμένο. ο λόγος ότι προσπάθησε ναναρτήσσει πανώ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.Πάντως η παρουσία αστυνομίας πολύ μεγάλη.
Ζήτω η Χουντάρα του ΜΠΑΤΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

συντομως εκλογες.φευγουν.υπομονη.οι κλεφτες,οι ψευτες & οι προδοτες φευγουν με καθε μεσο.ηδη ο τζεφρυ κρυβεται

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά, στις 29 Ιουλίου δεν πανηγύριζαν τα κανάλια και αποθέωναν των αρχηγό τον ληστών? Τι πάθανε ξαφνικά την τελευταία βδομάδα, ο χοντρό μπούλης με τις μακακίες ου λέει να πάρει τον Μπούλο άμεσα το ψευτό βόδι.