Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ «ΣΟΦΩΝ» ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ



Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η σύνθεση της επιτροπής προσωπικοτήτων που θα προετοιμάσει το δημοψήφισμα για τις αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος. Δεσμεύτηκε ότι τα μέλη της επιτροπής δεν...
 θα προέρχονται μόνον από το ΠΑΣΟΚ, αλλά η σύνθεσή της θα έχει "ευρύτατο" χαρακτήρα. Παράλληλα, δήλωσε ότι ρόλο στη διαμόρφωση της ατζέντας του δημοψηφίσματος θα παίξει και το Κοινοβούλιο, διευκρινίζοντας ότι όλα θα τεθούν υπόψη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.
«Γίνεται για να αντιμετωπιστούν οι βασικές αιτίες και παθογένειες που γέννησαν τα ελλείμματα και μεγάλωσαν το χρέος. Ανοίγουμε μια μεγάλη πολιτική ατζέντα για τη χώρα», ανέφερε για το δημοψήφισμα.
Χαρακτήρισε άκαιρη τη συζήτηση περί άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο, σημειώνοντας ότι υπάρχει η συνταγματική πρόβλεψη που την κατοχυρώνει. Κληθείς να σχολιάσει πρόσφατες τοποθετήσεις του Θόδωρου Πάγκαλου για το θέμα, ανέφερε ότι ακούγονται πολλές γνώμες. Υποστήριξε ότι είναι αναγκαία η αναδιάρθρωση και αξιολόγηση του Δημοσίου για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών.

πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο πολιτικοί...

Το καλύτερο θα ήταν καθόλου πολιτικοί.Απλοί άνθρωποι και μόνο..Ο ΛΑΟΣ ΜΟΝΟ....


A.V

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο φιλος..12:32

Ανώνυμος είπε...

Από πότε η εγκάθετοι ανεγκέφαλοι προδότες,ονομάζονται σοφοί; Μαγαρίζουν και την Επιστήμη οι αλήτες.

Ανώνυμος είπε...

Ηλια μωυση ασε το δουλεμα. Δεν πιανει.
Κορόιδο εισαι που προσκυνας για να φας ενα κοκκαλο. Στον λαιμο θα σου κάτσει.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ....

ΑΠΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ, ΡΑΧΑΤΙ, ΚΑΙ "ΕΞΥΠΝΑΔΑ" ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΜΩΣ, ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΕΤΣΙ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ.
ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΠΑΨΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΑΝ ΟΧΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ.
ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ, ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΓΕΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 4η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΑΛΛΑ ΠΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ;;;
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝΕ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ,ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ,ΤΙΣ ΜΠΥΡΙΤΣΕΣ ,ΤΑ ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ ,ΤΑ ΛΕΙΖΕΡ ,ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ.
ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΖΩΝ , ΣΑΝ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΡΟΝΗΜΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ , ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΑΧΥΡΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ 300 ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ "ΨΥΧΙΚΑ"...

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...


........ΕΥΖΩΝ........

ΤΕΛΟΣ