Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Παπαρήγα: «Τώρα ανακαλύψατε τη δικτατορία του Καντάφι;»


Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σχετικά με τις ελληνικές ενέργειες στην επέμβαση στη Λιβύη.
«Γιατί γίνεται ο πόλεμος στη Λιβύη. Τώρα ανακαλύψατε την δικτατορία του Καντάφι, του δικού σας φίλου; Και πότε οριοθετήθηκε ότι ο Καντάφι είναι αντιδημοκράτης;», επεσήμανε η κ. Παπαρήγα, χαρακτηρίζοντας απολύτως επικίνδυνη τόσο την κυβέρνηση όσο και τη ΝΔ
.
«Την Ελλάδα την προσφέρατε. Μπάτε σκύλοι, αλέστε κάνατε την Ελλάδα» τόνισε η κ. Παπαρήγα, επισημαίνοντας ότι η συμμετοχή της χώρας μας στην επέμβαση γίνεται προκειμένου να συμμετάσχει «στη διανομή της πίτας, έστω και από τη θέση του φτωχού συγγενή».
Πηγή: Newscode.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΜΙΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

Καλά λέει. Αυτή όμως που ήταν τόσο καιρό; Στον Περισσό δεν ήξεραν κάτι;

Ανώνυμος είπε...

11,15΄ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. (ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ, ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΩΝ). ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΑΣΦΗΜΑΝΕ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΘΡΟ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ (ΤΣΟΥΖΟΥΝ). ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά δεν υπάρχουν κόμματα πια υπάρχουν μόνο λαμόγια και μεγαλύτερα λαμόγια!

Ανώνυμος είπε...

Σωστός o 11,38.

Ανώνυμος είπε...

ΚουΚουάξ

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ.......Ο.Ε.Α........ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΗΜΙΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ! ΧΛΕΥΑΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΡΙΣΤΕΙ ΕΠ ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Β΄. ΤΟΥΤΟ ΕΣΤΙ ΚΟΛΑΣΙΣ ΔΙΑΛΥΣΙΣ ΨΥΧΗΣ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ.. ...ΥΠΟΡΑΓΙΑΔΙΤΙΚΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.... ΓΕΛΑΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.....ειστε ολοι ζωανθρωποι!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

12.01 οτι ναναι..τρικυμια εν κρανιω...σε λαθος σαιτ μπηκες...στο λιακοπουλο πες τα αυτα.

Ανώνυμος είπε...

oxi entaksei re pedia o anthropos vazei olonon dn pernei kapoio meros poli oraio blog sixaritiria.

Ανώνυμος είπε...

H AΓΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ,ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΖΕΤΕ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡ.ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.