Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ του ΛΑ.Ο.Σ... αντί να ζητήσουν την απομάκρυνηση του πάγκαλο ΠΟΥ τόλμησε να δεχτεί τον όρο "Μακεδονία" στο όνομα των Σκοπίων, κάνουν χιούμορ




Την ώρα που η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ζήτησε την παραίτηση του ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ για τις ελεεινές απόψεις του,ο γραφικός φυγόστρατος Αιβαλιώτης-ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΒΕΒΑΙΑ-έβγαζε μια γελοία ανακοίνωση για...πίτουρα και κότες (!!!),αποφεύγοντας να θίξει τον κολλητό του Λαος Πάγκαλο!


Γιατί τα λέμε αυτά;Δείτε τις δηλώσεις του "Αντιπροέδρου" και θα καταλάβετε (παρατηρείστε τις αιχμές εναντίον του Σαμαρά που δεν ήθελε σύνθετη ονομασία και το εκθείασμα του Μητσοτάκη): Δείτε το βίντεο..










ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ:ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ,ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!

Η αντίδραση κάθε Έλληνα,θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

Και χαιρόμαστε που η ΝΔ,το έκανε!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΧΕΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ;

ΕΣΥ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ;

Ο γουρουνοπάγκαλος όχι μόνο τη δέχτηκε,ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!

Και δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τους "πατριώτες" της Βουλής;

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ;

Δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα είχε γίνει αν η ΝΔ ΕΙΧΕ ΣΙΩΠΗΣΕΙ και το Λαος είχε φωνάξει για το θέμα!

Τα παπαγαλάκια της Καλλιρόης θα έβγαζαν...έκτακτα παραρτήματα για την "προδοσία Σαμαρά" κλπ!

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ!ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΗΣΑΝ ΟΙ...ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ,ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ;

Ή ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΑ "ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ;

hellas-orthodoxy.blogspot.com

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝΕ (ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;)

Unknown είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΡΘΡΟ,ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΞΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ.ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

τα συκσα, συκα και η σκαφη, σκαφη
και συμφωνω με τον Gmavros50

Ανώνυμος είπε...

propaganda sto full re alania!Giati etsi!Sa exei piasei kopsimo me to Laos e?Fovaste toso?kai an to laos einai as poume xalia!ektos apo to tipota poioi momizetei oti einai kapws kalyteroi apo oloys toys xalia?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά δεν γίνεται η ΝΔ και ο γελάς-πανίβλακας να μας το παίζουν παρθένες για το θέμα των Σλαβοσκοπιανών λες και δεν κυβέρνησαν.κοίτα ρε ποιοί μιλάνε.σηκώθηκαν τα αγγούρια να μαμήσουν το μανάβη...

Ανώνυμος είπε...

καλά κουμάσια είναι όλοι τους!!!

Modestus είπε...

Εδώ ο Πάγκαλος με το Σημίτη κάνανε γκρίζα ζώνη το Αιγαίο, την Μακεδονία θα λυπηθούν. Ε εσείς εκεί κάτω στην Αθήνα πόσο μαλάκες είστε να βάλετε σταυρό και να βγάλετε τον χοντρομαλάκα Πάγκαλο. Αν θυμάμαι καλά με σταυρούς βγαίνει σωστά; 10-20 χιλιάδες προδότες τον ψηφίσαν για να βγει λουστείτε τον και μαζί σας και εμείς.

Ανώνυμος είπε...

10 55 Συμφωνώ !!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΙΓΓΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ?
ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΚΕ-ΛΑΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ !!

Ανώνυμος είπε...

«Η επανεμφάνιση του φιλοαμερικανού Αντώνη Σαμαρά από την πολιτική ερημιά» γράφει ο πρέσβης των ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 2009 για τον σημερινό αρχηγό της Ν.Δ. και νεοδιορισθέντα τότε υπουργό Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά «είναι καθαρά σχεδιασμένη ως ένας τρόπος να επανεισαχθεί στην κυβέρνηση της Ν.Δ. προετοιμάζοντάς τον για μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον».

————————–

Τηλεγράφημα της Νο2 της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα Ντέμπορα Μακάρθι ( 22 Αυγούστου 2008) ανέφερε πως «επίκειται επίσκεψη Ρώσων ειδικών αμυντικής βιομηχανίας για να συζητήσουν την αγορά των θωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού και η ελληνική Βουλή έχει προγραμματίσει την επικύρωση της συμφωνίας για τον αγωγό South Stream. «Εργαζόμαστε για να ακυρώσουμε και τις δύο αυτές ενέργειες που θεωρούμε ότι δεν είναι σωστές, αλλά λαμβάνουμε ανάμεικτα μηνύματα απο Ελληνες αξιωματούχους». Οι Αμερικανοί διπλωμάτες ήλθαν σε επαφή με τον Μπίτσιο, διπλωματικό σύμβουλο του Καραμανλή, τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών, Αγαθοκλή κ.α.

Στο τηλεγράφημα αναφέρεται ότι ο πολιτικός σύμβουλος της πρεσβείας ήλθε σε επαφή με τον Αντώνη Σαμαρά «ο οποίος θεωρείται έμπιστος του Καραμανλή. Εκείνος συμφώνησε απολύτως ότι η επίσκεψη των Ρώσων ειδικών για τα θωρακισμένα οχήματα δεν θα έμοιαζε καλή και υποσχέθηκε ότι όλοι όσοι έπρεπε να το μάθουν, θα το μάθαιναν».Ο στρατιωτικός ακόλουθος, σύμφωνα με το ίδιο τηλεγράφημα, ήλθε σε επαφή με τον αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγό Γράψα, ο οποίος διευκρίνισε ότι το υπουργείο και οι Ενοπλες Δυνάμεις «δεν είχαν τίποτα να κάνουν με την επίσκεψη και συνεπώς δεν μπορεί να την αναβάλει ή να την ματαιώσει».

————————

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: WikiLeaks παίζει στην «Καθημερινή», ο κ. Σαμαράς αναφέρεται ως φιλοαμερικανός από τα παλιά, από την ερημιά, πιο συντηρητικός από την κα Μπακογιάννη στα εσωκομματικά και στην ιστορία με τον αγωγό South Stream ότι ήταν υπέρ των αμερικανών. Υπάρχει ένα σχόλιο;

Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Κανένα σχόλιο.

——————————————————

Λαγός της Αμερικής ο Αντωνάκης

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημητράκης γιατί κλαίει? Η ΝΔ που υποστηρίζει έχει δεχτεί συνθετη ονομασία για τα σκόπια, ή μήπως οι αποκαλύψεις στα Wikilieaks τους ζορίζουν και με πυροτεχνήματα νομίζουν ότι θα ξεχάσουμε ότι δουλεύουν για την πρεσβεία.

Ιδού ο *Υπερπατριώτης* Σαμαράς και οι κωλοτούμπες του στο Σκοπιανό.

http://www.youtube.com/watch?v=GAKx7frK5gQ

Ανώνυμος είπε...

ρε κοματοσκυλα "κατα το κοπροσκυλα", νεοδημοκρατες δεν βαζετε μυαλο.Δεν βλεπετε οτι ειναι ιδιοι και πασοκ και νδ και λαος πιονια της νεας ταξης.Ανθρωπακια μωροφιλοδοξα ,που για να ικανοποιησουν την φιλοδοξια τους δεν τοχουν σε τιποτα να πουλησουν την ιδια την πατριδα τους, και μεις τους ακολουθουμε και τους χειροκροτουμε.

Ανώνυμος είπε...

Βγήτε από τα μαντριά πρόβατα. Ένα κόμμα υπάρχει η Ελλάς και ένα χρώμα το γαλανόλευκο. Σκεφτήτε λίγο, πως αν ένα κόμμα οποιοδήποτε κόμμα, δεν υπηρετούσε το σύστημα το ίδιο το σύστημα θα το μάσαγε και θα το έφτυνε σαν κουκούτσι. Όσο για το ΛΑΟς, το ψήφιζα αλλά όχι πια. Ξεχάσατε πως ο Καρατζαφέρης μας είπε πως ο Σημίτης είναι εθνικό κεφάλαιο;; Όταν ψήφιζαν τον λαθρονόμο που ήταν η νεολαία του;; Ήμουν έξω από την βουλή και δεν τους είδα. Γιατί;; Τελειωτικό χτύπημα το Μνημόνιο. Προσπάθησε να το δέσει μήπως με 180 ψήφους;; Δεν του βγήκε όμως!! Κρίμα σε κάποια στελέχη του. Να φύγουν!!

Unknown είπε...

εμενα μου φαινεται περιεργο απο ενα site που ονομαζεται αντι νεα ταξη πραγματων να παρουσιαζει αρθρα και δημοσιεσεις τετοιου τυπου δηλαδη δεν ξερουν οτι ολοι ειναι ηθοποιοι στην ιδια ταινια ο καθενας με τον ρολο του; αμα κρινω απο τα σχολια που διαβαζω στα διαφορα αρθρα το μονο που καταφερνει ειναι να κανει τους αναγνωστες να ερχονται σε αντιπαραθεση αντι να τους ενωνει. διαιρει και βασιλευε δηλαδη. αυτο δεν ειναι μια απο τις κυριες στρατηγικες των νεοταξιτων; μηπως αυτο το site με καμουφλαζ το ονομα του προωθει κι αυτο την νεα ταξη με τον τροπο του;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά η ισχύς εν τη ενώση. Αλλιώς χαθήκαμε και σκεφτήτε πόσο θα το χαρούν κάποιοι. Μην τους κάνουμε το χατήρι. Ενωθείτε...11¨35 ένα κόμμα υπάρχει η ΕΛΛΑς κι ένα χρώμα το ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η λύση είναι μία.
ΛΑ.Ο.Σ. στην εξουσία..
ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΟΡΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΥΣΗΒ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟ ΛΑΓΟΣ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ