Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Η1Ν1 ΩΣ "ΕΠΟΧΙΚΟ"!


Και όμως εμβολιάστηκαν τελικά εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες κατα της Νέας Γρίππης Η1Ν1 ! Υπουλα σκοτεινά και μεθοδικά η Νέα Τάξη κατάφερε τελικά σε μεγάλο βαθμό αυτό που την προηγούμενη χρονιά απέτυχε να εφαρμόσει μετά τις αποκαλύψεις για τη επικινδυνότητα του εμβολίου κατά της γρίππης των "χοίρων" και την παγκόσμια κατακραυγή.

Φέτος πιό πονηροί και προετοιμασμένοι δεν άφησαν...



άλλη επιλογή.Υπουλα σατανικά και μεθοδικά εγκλώβισαν τον κόσμο,δημιούργησαν ΕΝΑ εμβόλιο για την γρίππη εποχική και νέα....Και δεν.....
είπαν τίποτε.Και χιλιάδες χιλιάδων Έλληνες απο βρέφη και μικρά παιδιά μέχρι ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένοι έγιναν τα νέα πειραματόζωα της Νέας Τάξης.Ο Θεός να βάλει το χέρι του...

Που να μείνει χρόνος για ενημέρωση,το μνημόνιο τα κατάπιε όλα και ο Έλληνας ζαλισμένος δεν ασχολήται με σχεδόν τίποτε άλλο.Και τώρα μήνες μετά τον μαζικό εμβολιασμό μεγάλου τμήματος του πληθυσμού και ενώ ξεκίνησαν και πάλι τα κρούσματα καθώς και τα θύματα της νέας γρίππης να αυξάνουν έσκασε η αλήθεια για τους ανυποψίαστους Έλληνες πολίτες που ήδη εμβολιάστηκαν:

Ο Παθολόγος - Λοιμοξιολόγος κ.Παναγιώτης Κολλάρας ως καλεσμένος στο μεσημεριανό δελτίο Ειδήσεων της ΕΤ-3 της 7/2/2011 για να μιλήσει για την έξαρση των κρουσμάτων και θυμάτων της νέας γρίππης,είπε: ότι όσοι εχουν κάνει το εποχικό εμβόλιο απο τον Οκτώβριο είναι ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ και για τον ιό της Νέας Γρίππης Η1Ν1 καθώς δεν υπάρχει ξεχωριστό εμβόλιο φέτος αλλά ενσωματώθηκε στο εποχιακό "!Kάλεσε δε και τους υπόλοιπους Έλληνες να εμβολιαστούν γρήγορα να προλάβουν την έξαρση της επιδημίας...

Μιλάμε δηλαδή για την μέγιστη εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού που τελικά εν αγνοία του έκανε το νέο εμβόλιο κατα χιλιάδες αφού κανένας δεν τον ενημέρωσε πρίν...ως εποχικό!

Προσοχή λοιπόν όσοι σταθήκατε τυχεροί και δεν εμβολιαστήκατε ως τώρα,διότι κατευθυνόμενα τα Μ.Μ.Ε. θα σπείρουν τον πανικό όπως την προηγούμενη χρονιά ώστε να κάνουν το νέο εμβόλιο όσοι περισσότεροι γίνεται ως εποχικό δήθεν και ακίνδυνο.Μην τους εμπιστεύεστε είναι επικίδυνοι και απατεώνες. ΠΡΟΣΟΧΗ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε το χαμπάρι, το πρόβλημα δεν είναι το συγκεκριμένο εμβόλιο για Η1Ν1...

Το πρόβλημα είναι οι εμβολιασμοί γενικότερα.

Όποιος το ψάχνει διεξοδικά, ακόμα και γιατροί, δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους πλέον καθόλου...

Για αυτούς που νομιζουν ότι κάνω λάθος, γιατροί ή μη, ας αναλογιστούν την τεράστεια ΑΓΝΟΙΑ που έχουν στο θέμα των εμβολίων, εγκυκλοπαιδική γνώση στην καλύτερη περίπτωση.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ 9¨25.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. Λ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο εμβόλιο που αξίζει και έχουν κάνει όλοι οι γιατροί και τα σόγια τους είναι αυτό του πνευμονιόκοκκου.
Αλλά το κάνουν γαργάρα γιατί θα κοπούν τα ταξιδάκια από τις φαρμακευτικές.

Ανώνυμος είπε...

καλά, πολλά παίζουν με τα εμβόλια, δε διαφωνεί κανείς. αλλά αφού κάθε εποχή βγαίνει καινούριο εμβόλιο για τη γρίπη που κυκλοφορεί, λογικό κι επόμενο ήταν να είναι και για τον Η1Ν1 το εποχικό εμβόλιο. μην τρελαθούμε κιόλας, όποιος δεν ήθελε ας μην το έκανε εξαρχής ή ας ρωτούσε το γιατρό του. δεν ήρθανε σπίτι να του το κάνουν με το ζόρι.

Eleutheros Skeptomenos Anthrwpos είπε...

Ρε συ ανώνυμε των 11:14

Το θέμα εδώ είναι ότι "καμουφλάρανε" το εμβόλιο του Η1Ν1 σε εποχικό χωρίς να γνωρίζει τίποτα ο απλός πολίτης και μόνο αφού τόσοι κάναν αυτό το εμβόλιο βγήκαν και είπαν ότι ενσωματώτθηκε μαζί με το εποχικό....μιλάμε για καθαρή "πουστιά" (ζητώ συγνώμη για την έκφραση).

Δεν βλέπεις ότι σώνει και καλά αυτά τα παλιοτόμαρα (βλέπε Λοφέρδος κλπ)θέλουν να μας ξεκάνουν γιατί έτσι τους λένε;

Θαλασσινός είπε...

Θα πρέπει όλοι αν είμαστε ενήμεροι και σε κανένα "ἑργαλείο" που προβάλετε απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην ενδίδουμε εάν δεν το ψάχνουμε διεξοδικά. Εγώ προσωπικά δεν έχω σε κανέναν εμπιστοσύνη ούτε τους φιγουρατζλιδες δημοσιογράφους τύπου Χατζηνικολάου, Οικονομέα, Καμπουράκη ούτε τους πολιτικούς μας που ότι απόφαση και νόμο ψηφίζουν είναι εις βάρος του Έλληνα και της Ελλάδας.

Εγώ όχι μόνο δεν κρατάω μικρό καλάθι σε αυτά που διατυμπανίζουν τα λαμόγια αλλά δεν κρατώ καθόλου καλάθι και κάνω τα αντίθετα. Εμβόλιο ΄θέλουν να μας κάνουν αυτοί, τίποτα εγώ και ας πεθάνω. ΄Αλλωστε δεν είμαι εγώ ο χορηγός της Ζωής μου. Ο Χριστός μας είναι ο χορηγός της Ζωής μας και εκείνος θα αποφασίσει τι θα γίνει και πόσο θα ζήσω.
Ας μην ξεχνάμε ότι όχι πολλά χρόνια παλαιότερα οι Πιστές γιαγιάδες μας για τις ασθένειες και τα νοσήματα μας αλείφανε λίγο από το λαδάκι της ακοίμητης κανδήλας του Οικονοστασίου και γινόντουσαν πολλές θεραπέιες ένεκεν βέβαια και της Πίστεως. Το έχω δεί με τα μάτια μου όταν ήμουνα μικρός όχι μία και δύο φορές.

Priapus είπε...

Το θέμα με τα εμβόλια είναι περίπλοκο και δεν χρειάζονται γενικεύσεις και ακραίες απόψεις που κάνουν μόνο κακό.
Η λύση και η χρυσή τομή βρίσκεται πάντα στον λόγο οφέλους/κινδύνου. Σταθμίζουμε πάντα το προσδοκόμενο όφελος με τον ενδεχόμενο κίνδυνο που έχουν ΟΛΑ τα εμβόλια. Και στις περισσότερες περιπτώσεις ο λόγος είναι υπερ του οφέλους (όπως πχ για επικίνδυνες ασθένεις μηγγίτιδα, πολυομυελίτιδα, ερυθρά κτλ.) γι'αυτό και συστήνεται ανεπιφύλακτα απο τους περισσότερους γιατρούς, οι οποίοι το κάνουν φυσικά και στα παιδιά τους.
Στην περίπτωση του Η1Ν1 καλλιεργήθηκε ένα κλίμα τρομοκρατίας πέρυσι απο τα ΜΜΕ (και πολλών φαρμακοδίαιτων "ειδικών") και ελλείψει επιστημονικά τεκμηριωμένων απόψεων, πολύς κόσμος αλλά και επαγγελματίες υγείας αρνήθηκαν να το κάνουν. Δικαιολογημένα κατα την άποψή μου.
Είναι σόφρων τακτική πάντως να μην γενικεύουμε την άποψή μας για τα εμβόλια, αλλά να ενημερωνόμαστε απο ιατρούς ευαισθητοποιημένους στο θέμα των εμβολίων που θα μας ενημερώσουν κατάλληλα και σφαιρικά, ωστε να πάρει ο καθένας την απόφασει να εμβολιαστεί αυτός ή τα παιδιά του

Ένας Γιατρός