Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Νέα Βόμβα Παπανδρέου Για Τα Εθνικά. Ως σύχρονος Νέρωνας Καίει Την Χώρα.


"Χώρα είχατε, τώρα δεν έχετε!!!".
"Έθνος Είχατε και τώρα δεν θα έχετε!!!"
Ο Γ. Παπανδρέου την ώρα που απαντούσε σε ερώτηση του προέδρου το ΛΑΟΣ, παραδέχεται οτι "θα χάσουμε σημεία της Εθνικής μας κυριαρχίας" αλλά δεν θα είναι κατα αυτόν τα βασικά !!! Για την ακρίβεια είπε:""Δεν υπάρχει θέμα να......

χάσουμε βασικά σημεία της εθνικής μας κυριαρχίας. Έδωσα και θα δώσω μάχη".

Και μόνον αυτή η δήλωση με την σημαντικότητα της καταμαρτυρεί πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα. Δεν είναι αμελητέο να φτάνει ένας πρωθυπουργός μιας χώρας να δηλώνει πλέον επίσημα οτι στις επόμενες ημέρες θα εκχωρηθεί η εθνική κυριαρχία της χώρας αλλα ...

...όχι σε βασικά σημεία.
Ποια είναι τα βασικά σημεία λοιπόν.Και ποιος είναι ο νόμος συνταγματικός ή μή και ποιοί τον ψηφισαν (΄;;;) ώστε να δίνουν το δικαίωμα στον έξυπνο Γιωργάκη να διαπραγματευεται και το ελάχιστο της εθνικής κυριαρχίας.

Στο λογοπαίγνιο αυτό όμως ο κατά άλλα "έξυπνος Γιώργάκης" δεν οριοθετεί σε εμάς τους "υπόλοιπους χαζούς ¨Ελληνες" που στο μυαλό του βρίσκεται η κόκκινη γραμμή που χωρίζει τα βασικά απο τα μή βασικά σημεία της εθνικής μας Κυριαρχίας.

Ο άνθρωπος μας λέει με απλά λόγια :
"Χώρα είχατε, τώρα δεν έχετε!!!".
(Σκεφετεαι απο μέσα του )"Εγώ είχα;", 'Δεν είχα!..." (απαντά!). "Και τι έπαθα; ", (Αναριωτιέται!!!), "Μέχρι και πρωθυπουργός σας έγινα!!! ".

"Έθνος Είχατε και τώρα δεν θα έχετε!!!"
"Αλλά τι σημασία έχουν αυτά ...", συνεχίζει, "Υγεία να υπάρχει και όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται!!!". Εδώ είναι η κόκκινη γραμμή των βασικών σημείων της εθνικής μας κυριαρχίας δια στόματος πρωθυπουργού. Οχι για αυτά που μέχρι τώρα έγινα και γνωρίζεται , αλλα γιαυτά που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΑΚΟΜΗ???ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ???ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ... Λ.Π.

Ανώνυμος είπε...

ean..leo..ean...kapoios exane xafnika thn ygeia tou..leo..den xero..mhpos ola ta alla tha vriskotan?