Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Κατάληψη Λυκείου από λαθρομετανάστες!ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ
nomiki_4Κάποιοι φαίνεται ότι δεν βάζουν μυαλό. 50 Κούρδοι διανυκτερεύουν στο 2ο Λύκειο Γλυκών Νερών με τη συνοδεία μελών του ΣΥΡΙΖΑ, την… ανοχή του Υπουργείου Παιδείας και τη σύμφωνη γνώμη του Λυκειάρχη!
Οι Συριζαίοι του πήγαν ανενόχλητοι στο Λύκειο, τους έβαλαν μέσα στις σχολικές αίθουσες, ώστε το Σάββατο να καταθέσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας και να επιστρέψουν(;) στο Λαύριο, από όπου και ήρθαν.
Αλήθεια ποιος διασφαλίζει την υγεία των παιδιών που θα πάνε για μάθημα τη Δευτέρα; Αν βέβαια οι λαθρομετανάστες δεν αλλάξουν γνώμη και παραμείνουν στο σχολείο, όπως οι «συνάδελφοί» τους που δεν αφήνουν ούτε τον ιδιοκτήτη του πολυτελούς νεοκλασικού «Υπατία» να εισέλθει στην… ιδιοκτησία του!  
elora.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε κοταρες Κουμουνια , αυτα δεν τα κανατε πριν 23 χρονια τοτε θα επεφτε μπελεουτσος. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ στους προσκυνημενους και στους προστατευόμενους απανταχού νεο βαρβαρους που ως αλλο 5 αιωνα μ.χ εχουν κατακλησει την χωρα, ελπιζω τελικά να βγαλουμε το δικο μας Καρολο Μαρτελ και να τους πεταξουμε παλι πισω απο τα βαθη της καθε γωνια της ΓΗΣ που ηρθαν και μαζι με αυτους και τους πρωστατες τους ,σιωνιστες ,νεοκομφορμιστές, νεο εποχιτες.
ΕΣΕΤ ΗΜΑΡ
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΥΣ
ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ