Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Φυλάκιση 2 βουλευτών για ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΑΝΕΥ εξαγοράς! γιατί δεν δήλωσαν 14.000 και 8.385 λίρες. ΔΕΜΕΝΟΙ πήγαν φυλακή. ΠΟΥ;;


ANTI-NTP:ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ!!!

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών καταδικάστηκε ο πρώην βουλευτής των Εργατικών Έρικ Ίσλι που είχε ομολογήσει την ενοχή του για την κατηγορία ψευδούς δήλωσης βουλευτικών δαπανών, την ώρα που ακόμα ένας.... πρώην βουλευτής του κόμματος, ο Τζιμ Ντεβάιν κρινόταν ένοχος για δύο κατηγορίες ψευδούς δήλωσης.

Ο 55χρονος Έρικ Ίλσι, που ήταν εν ενεργεία βουλευτής όταν κρίθηκε ένοχος, παραδέχθηκε ότι έλαβε αποζημίωση 14.000 λιρών για έξοδα δεύτερης κατοικίας που δεν δικαιολογούνταν από τον κανονισμό. Ο κ. Ίλσι παραιτήθηκε από την έδρα του πριν από λίγες ημέρες.
Ο Τζιμ Ντεβάιν από την πλευρά του κρίθηκε ένοχος για τη λήψη αποζημίωσης 8.385 λιρών (περίπου 9.800 ευρώ) για τη δηλωμένη πληρωμή συνεργείου καθαρισμού και την αγορά γραφικής ύλης. Στην πραγματικότητα είχε δαπανήσει το ποσό αυτό για την πληρωμή μελών του προσωπικού του, ενώ για το συνεργείο καθαρισμού δεν είχε τα σωστά αποδεικτικά τιμολόγια.

Η ποινή για τον κ. Ντεβάιν, που μπορεί να φτάσει έως και τα επτά χρόνια φυλάκιση, θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Το σκάνδαλο των αμφιλεγόμενων βουλευτικών δαπανών που αποκάλυψε η Ντέιλι Τέλεγκραφ έχει ήδη στείλει στη φυλακή για 18 μήνες τον πρώην βουλευτή των Εργατικών, Ντέιβιντ Τσέιτορ.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/02/2-14000-8385.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΕΜΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ!!!! Λ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Πουουού?
1.Αγγλία
2.Αγγλία
3.Αγγλία

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει κανεις....εδώ γινονται σκανδαλα εκκατομυριων και όλοι ελεύθεροι και ωραίοι...Σε μια οικονομία πολλαπλάσια της ελληνικής, μερικές χιλιάδες ευρώ σε στέλνουν στης φυλακής τα σίδερα....