Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΡΕ… ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!!!


Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν

Να τραβήξουμε το βάσανό μας μόνοι μας, χωρίς να μας τραβάνε το αυτί οι τοκογλύφοι και οι αιματορουφήχτρες της Ευρώπης που νοιάζονται μονάχα πως θα πάρουν τα αιματοβαμμένα «λεφτά» τους»…
Στο...
διάολο και το κωλοευρώ σας, που μας ξαπόστειλε πριν την ώρα μας… Στο διάολο κι η Ευρωζώνης σας… Στο διάολο η Ευρώπη της Μέρκελ και του Σαρκοζί… ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!!! Μπας και.....
σώσουμε το μέλλον των παιδιών μας και τη δική μας αξιοπρέπεια… Αλλιώς βλέπω τους νέοθωμανούς της Δύσης να θρονιάζονται στο σβέρκο μας για 400 χρόνια! Χίλιες φορές λεύτεροι και επαναστατημένοι….
Ίσως οι Αλαφουζοβερέμηδες του μέλλοντος μας κάνουν και ντοκιμαντέρ, για να περιγράψουν τα εγκλήματα του Ελληνικού λαού απέναντι στους Ευρωπαίους ευεργέτες τους…

“Γαμώ την πίστη σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” να πωλήσουμε την πατρίδα μας με “έναν” κοντζια σκατο-Σουλτά Μαχμούτην Παπανδρέου; Να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρη σας τη Μέρκελ και την Τρόικά σας …την πουτάνα! Άμα ζήσουμε, θα σας γαμήσουμε. Άμα πεθάνουμε θα μας κλάστε τον μπούτσο”

Υπογραφή
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...


...ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΧΑΡΡΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΣΑΡΩΦ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Υπερσυμφωνώ με τον ανώνυμο επάνω. Έχει σαλτάρει ο διάολος και τα πιόνια του και τρέχουν τα γεγονότα όπως να'ναι τώρα. Έρχονται δύσκολες μεν αλλά ένδοξες μέρες μπροστά μας.

Ένα να ξέρετε, είναι ευλογία που έχουμε τον Τζέφρυ και τα κοπρόσκυλα του στην ηγεσία. Δεν μπορώ να πω περισσότερα αλλά συμβαδίζει με αυτό που έγραψε ο ανώνυμος επάνω.

Χάρρυ μαζί σου οι λίγοι που ξυπνήσαμε...