Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Τρομοκρατική απόπειρα της κυβέρνησης για τα διόδια




Τρομοκρατική απόπειρα της κυβέρνησης για τα διόδια, χαρακτηρίζεται από έγκυρους νομικούς η σχετική δήλωση Ρέππα. Μίλησε απειλητικά στους πολίτες για μετατροπή της άρνησης πληρωμής σε πλημμέλημα.Αναζητεί μάταια συνομιλητές.

Την πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει τροπολογία στη Βουλή σύμφωνα με την οποία η μη πληρωμή διοδίων θα εντάσσεται στον ΚΟΚ και θα τιμωρείται ως πλημμέλημα ενώ θα μπορεί να .....


παρεμβαίνει πλέον και η Τροχαία, επιβεβαίωσε χτες ο υπουργός Υποδομών, Δ. Ρέππας.Εγκυροι νομικοί κύκλοι προσκείμενοι στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ δήλωναν μεταξύ άλλων ότι η απόπειρα αυτή της κυβέρνησης να τρομοκρατίσει νομικά τους πολίτες θα πέσει στο κενό καθώς κάθε τέτοια ρύθμιση θα είναι αντισυνταγματική και θα προσβληθεί άμεσα στα αρμόδια δικαστήρια με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη ποτέ.

Ο υπουργός εξ άλλου,σχολίασε τις αντιδράσεις λέγοντας ότι «θέλουμε τη κριτική, άλλα θέλουμε και εναλλακτικές προτάσεις» και σημείωσε ότι «δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα σε κατάσταση ανομίας και δεν μπορούμε να μιλάμε για ισονομία όταν κάποιοι λένε οτι δεν σέβονται τον νόμο»

Απο τις υπουργικές αυτές δηλώσεις συνάγεται ότι η κυβέρνηση αναζητεί απεγνωσμένα συνομιλητές προκειμένου να εξουδετερώσει τη γιγάντωση του κινήματος.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο κορμός του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ο οποίος λειτουργεί σε όλη τη χώρα μέσα από συνελεύσεις έχει επανειλημένα διακυρήξει ότι απαιτεί αδιαπραγμάτευτα κατάργηση όλων των διοδίων.Είναι λοιπόν στην πράξη αδύνατο να βρεθεί αξιόπιστος συνομιλητής για την κυβέρνηση αφού κάθε τέτοια απόπειρα από οιονδήποτε, όσο προβεβλημένος με κομματική υποστήριξη και να ήταν, θα προσέκρουε στις αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες που ισχύουν και θα ακυρωνόταν στην πράξη.

stopcartel Newsdesk

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΠΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ