Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ... ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ !!! ..


Anti-ntp:Κυπραίοι στείλτε τους από εκεί που ήρθανε!!!!

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το Επαρχιακό Γραφείο Ευημερίας στη Λάρνακα, όπου συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 100 Παλαιστίνιοι που αιτούνται πολιτικό άσυλο, μαζί με τα παιδιά τους.
Οι συγκεντρωθέντες διαμαρτύρονται επειδή η.... Βουλή δεν ενέκρινε το επίδομα που λαμβάνουν, με αποτέλεσμα να μην έχουν πάρει χρήματα για τον Ιανουάριο του 2011. Όπως ισχυρίστηκαν οι Παλαιστίνιοι, έπρεπε να παραλάβουν τα επιδόματα για τα παιδιά τους πριν από δέκα μέρες, αλλά δεν έχουν πάρει τίποτε ακόμα. Προειδοποίησαν μάλιστα ότι εάν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα δεν τους καταβληθεί το επίδομα θα αναγκαστούν να αποσύρουν τα παιδιά τους από τα σχολεία.

Εκπρόσωποι του Γραφείου Ευημερίας συνομίλησαν με τους διαμαρτυρόμενους και συμφώνησαν μια ομάδα Παλαιστινίων να ανέβει στα γραφεία για να συζητήσουν το θέμα. Ωστόσο, μια άλλη ομάδα ανέβηκε από τις σκάλες στον τρίτο όροφο όπου βρίσκεται το Γραφείο Ευημερίας.

Οι διαμαρτυρόμενοι προσπάθησαν να απωθήσουν τους αστυνομικούς, με πολιτική περιβολή, που φρουρούσαν την είσοδο του Γραφείου Ευημερίας και ένας από αυτούς χτυπήθηκε στο πρόσωπο. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για προληπτικούς λόγους.

Στο επεισόδιο μετέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία και συνέλαβε δύο νεαρούς τους οποίους και οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας για ανάκριση.

Η υπουργός Εργασίας Σωτηρούλα Χαραλάμπους τόνισε ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να παίρνει το νόμο στα χέρια του. Ταυτόχρονα κάλεσε και τα κόμματα να προβληματιστούν καθώς η μη καταβολή των επιδομάτων οφείλεται στην δέσμευση του σχετικού κονδυλίου από τη βουλή.
http://trikalagr.blogspot.com/2011/02/blog-post_2341.html

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολα στημενα απο το κρατος. Θελει να μας βαλει να χτυπιωμαστε με τους Παλαιστινιους. Δε ντρεπονται λιγακι ρε; ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ!!! ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!!!
Μικρασιατης

Ανώνυμος είπε...

είμαι κύπριος και έχουμε ΦΟΒΕΡΟ πρόβλημα με αυτούς!! σας πληροφορώ πως οι αραπάδες παίρνουν πιο πολλά λεφτά(μέσος όρος 3000ευρό) από τους γονιούς μου που είναι πρόσφυγες από Αμμόχωστο(τα παιδιά προσφύγων δεν αναγνωρίζονται σαν πρόσφυγες) επίσης είπαν πως θα αποσύρουν τα παιδιά τους από το σχολείο...το ίδιο πράγμα είναι έρχονται δεν έρχονται στη τάξη δεν μπαίνουν... δυστυχώς αυτού έχουν πιο πολλά δικαιώματα απο εμάς εδώ

Ανώνυμος είπε...

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια για μένα...
Όλα τα ανεξάρτητα blogs, να οργανώσουν πορεία διαμαρτυρίας -απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όλο τον κόσμο- για να διαμαρτυρηθούμε για την έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής και της σκόπιμης εξαθλίωσης, υποβάθμισης της ζωής των ελλήνων και (πραγματικών)μεταναστών πολιτών.
Η κατάσταση δε τραβάει άλλο, να απαιτήσουμε:
1.Σεβασμό στους συνειδητοποιημένους μετανάστες που ζουν δεκαετίες στη πατρίδα μας,
2.Σεβασμό στην απόφαση του Δ' τμήματος του ΣτΕ
3.Αυστηρά κριτήρια και προϋποθέσεις οπως ποσόστωση, ποινικό μητρώο, σεβασμός της ελληνικής κουλτούρας κοκ.. για την παραμονή μεταναστών
4.Αυστηροποίηση των ποινών για δουλεμπόρους, ιδιοκτήτες ακινήτων που στοιβάζουν κόσμο και ντουνιά με το αζημίωτο στις ιδιοκτησίες τους
κλπ...
Μάγκες, δεν πάει άλλο...
Ρατσιστής δεν είμαι ,αλλά δεν σκοπεύω και να εποικιστώ με το "έτσι θέλω"
Και τέλος, να επανεξεταστεί ο ρόλος των ΜΚΟ και των όρων χρηματοδότησής τους (γιατί υπάρχουν και σοβαρές ΜΚΟ)

Υ.Γ. Παρακαλώ, πείτε προτάσεις, καλύτερες από αυτές που παραθέτω, δεν τρέχει τίποτα, αλλά ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΙΚΩΣ ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΚΕΙΝΕΝΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΛΑΜΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ Π.Χ. ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 100 ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ HALL ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΠΙΤΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σου μιλάω με όση ειλικρίνια γίνεται φίλε 6.52...
Το σχόλιο που έστειλα πριν από το δικό σου, δεν εκβράζει μισανθρωπισμό, ούτε θέλω το κακό κανενός μετανάστη, για όνομα του Θεού!
Η κατάσταση, πρέπει όμως να λυθεί και δη, από την κοινωνία των πολιτών, με ειρηνικές διαμαρτυρίες, και να μη μεταφερθεί στο πεδίο του παραπολιτικού χουλιγκανισμού...
Οι αρμόδιοι που κανονικά είναι επιφορτισμένοι να επιλύσουν αυτό το οξύτατο κοινωνικό πρόβλημα, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, δειλιάζουν και είναι έρμαια άλλων καταστάσεων, που λίγο έως πολύ όλοι καταλαβαίνουμε...
Πρέπει να υπάρξουν ΡΙΖΙΚΕΣ πολιτικές, ή μήπως θαρρείς πως όλοι αυτοί οι μετανάστες ευνοούνται από αυτή την ασυδοσία;;;
Εδώ αδερφέ μου, δε μιλάμε για μετανάστευση, εδώ πρόκειται για εισβολή και μάλιστα καλά επιχορηγούμενη και άρτια οργανωμένη...
Γιατί κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΛ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ; ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ; ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ. ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ας απαντησει καποιος σε αυτο.

Κτυπησαν 100 ατομα ενα αστυνομικο επειδη αργησε να τους δωσει το ΑΔΟΥΛΕΥΤΟ επιδομα η κυπριακη δημοκρατια?

Δηλαδη αυριο τι θα κανουν?

Στην χωρα τους γιατι δεν ηταν τοσο ΡΑΜΠΟ?
Γιατι δεν εκαναν τετοιες επιθεσεις σε αυτους που δηθεν τους κυνηγουσαν?

Μηπως επειδη η Κυπρος ειναι ενα μικρο νησι και μπορουν να κανουν τετοια?

Γιατι δεν εβγαλαν τετοια οργη και οταν τους εκμεταλευονταν στην χωρα τους?

Γιατι το παιζουν επαναστατες και διεκδικουν κατι το οποιο δεν τους αξιζει?

Γιατι τα κανουν στην κυπρο αυτα και οχι στην χωρα τους?

Οχι δεν τα εχω με ολους.
Υπαρχουν και ανθρωποι οι οποιοι δουλευουν για το ψωμι τους και ουτε επιδομα ζητουν ουτε δερνουν κοσμο οταν αργησει να ερθει σπιτι τους.
Ο ΣΙΛΙΚΙΩΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΛΑ ΡΙΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.

ΟΥΣΤ.