Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Άρχισαν οι σφαλιάρες. Τι θα γίνει άραγε στη νέα Βουλή;;;


Το σημερινό επεισόδιο στον ΑΝΤ1 δίνει μια γεύση για το τι θα ζήσουμε στη νέα Βουλή που θα προκύψει στις 18 Ιουνίου. Απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα μάλλον θα είναι η πιο «ανήσυχη» Βουλή στη μεταπολίτευση. Θα είναι μια Βουλή Κορέας...


Όποιος πάντως νομίζει ότι ένα σάπιο και διεφθαρμένο ολιγαρχικό πολιτικό σύστημα, που έφτασε τους δημοκράτες Έλληνες στην εξαθλίωση, θα μπορέσει να συνεχίσει μαζί με τα κρατικοδίαιτα παράσιτά του να ξεζουμίζει το λαό, «πλανάται πλάνην οικτράν». Το φαινόμενο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ένα από τα αποτελέσματα της λειτουργίας…. αυτού του σάπιου και αντιδημοκρατικού πολιτεύματος, το οποίο θα πρέπει πάραυτα να αλλάξει και όπως δείχνουν τα πράγματα αναγκαστικά θα αλλάξει.

Μισό εκατομμύριο Έλληνες που ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι φασίστες. Όλοι ξέρουμε τους γύρω μας που ψήφισαν το κόμμα αυτό. Είναι άνθρωποι δημοκράτες, εργαζόμενοι, εξαθλιωμένοι και πάνω απ’ όλα άνθρωποι που βλέπουν τη ζωή τους να μοιράζεται με ξένους και τους ίδιους και τις οικογένειές τους να κινδυνεύουν από τους λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλει στη χώρα μας. Δεν είναι λοιπόν σωστό, για κανέναν εκπρόσωπο του παλιού σάπιου πολιτικού συστήματος που το παίζει «δημοκράτης», να προσβάλει όλον αυτόν τον κόσμο.   Το μόνο που θα καταφέρει είναι να αυξήσει τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Πέτρος Χασάπης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς!!!

koursaros είπε...

ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΚΙ ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ.......ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΗΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΠΜΜΑΤΩΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΘΕΛΛΕΙ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΤΡΕΠΑΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ …………ΕΠΕΙΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ (ΜΠΡΑΒΟΥΣ)ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ……..ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΑΚΗΔΕΣ-ΛΙΑΝΙΔΕΣ-ΝΤΟΡΗΔΕΣ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΞΥΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.............ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΓΑΝ ΤΡΩΓΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΗΜΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΙΑ?ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΜΩΡΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ.ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΕΧΥΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΚΥΛΟΙ,ΠΟΥ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ ΠΡΩΊ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ,ΠΡΟ ΦΑΓΗΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΕΣ. ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΣΥΡΑΓΓΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.