Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Θα μας τρελάνει το newsbeast που τα βρήκε αυτά;


Δείτε τι λέει για τον Γ.Παίσιο εδώ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΈΛΕΟΣ...

A.V

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο ηλίθιος Χαρδαβέλλας θα ξεφτιλίσει τη θρησκεία μας!ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ!Είναι επικίνδυνος ο άνθρωπος! Εάν δεν αποσύρει το δημοσίευμα σύντομα θα πέσουν μηνύσεις γιατί δεν υπάρχει έγγραφο που να αποδεικνύει τέτοια προφητεία του γέροντα. Μακακα δημοσιοκάφρε! Ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν αφήσατε σε αυτόν τον τόπο. Σαν ακρίδες πέφτετε για να μας πιείτε το αίμα προκειμένου να γεμίσουν οι τσέπες σας.

Ανώνυμος είπε...

θα του αποδόσουν πολλά γιατί πολλοί τον έχουν αναφέρει. Υπάρχουν τα βιβλία του όποιος θέλει να διαβάσει τι πραγματικά έλεγε

Ανώνυμος είπε...

Ηλήθιος και επικίνδυνος σαλιάρης

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά προσπαθούν και απο αυτά τα blogs να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο απο την αλήθεια...Πονάνε κάποια πράγματα που είπε και έτσι γίνονται.

Ανώνυμος είπε...

ειναι το ποιο αχρηστο blogs προσπαθουν απο μεσα και καθοδηγουν τις απαντησεις του κοσμου , ανεβαζουν οποιες θελουν , για να δημηουργουν εντασεις , και να εχουν πολλα κτυπηματα σαν σελιδα. και απο ουσια τιποτα , τα ιδια και τα ιδια αναμασανε παντα.

Ανώνυμος είπε...

παιδια,παρακολουθω τις προφητειες και το πως συνδοιαζονται με τα διαφορα γεωστρατηγικα και γεωπολιτικα γεγονοτα.η αναφορα στον βασιλια ειναι αληθινη.εξαλλου,η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ λεει πως την ΠΟΛΗ θα μας την παραδωσει ενας Κωστας και ενας Γιαννης,αφου πρωτα εχει καταληφθει απο τους Ρωσσους.ο Γιαννης θα ειναι ο βσιλεας Ιωαννης του ΘΕΟΥ.ο Κωστας ειναι πολυ πιθανο να ειναι ο βασιλιας..κανεις δεν ξερει σιγουρα.αλλα οι προφητειες της Ορθοδοξιας ειναι οι μονες αξιες και εγκυρες πηγες που μπορουμε να εχουμε.

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

Ναι όμως αυτοί εννοούν τον Γλίτσμπουργκ έτσι όπως το γράφουν