Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

H Παπαρήγα καταγγέλλει Σκαι, προβοκάτορες kai συγκεκριμένα sites!


"Ο Σκάι προσπάθησε να παρουσιάσει τα επισόδεια μεταξύ κουκουλοφόρων και ΠΑΜΕ ιδεολογικές διαφορές. Καταγγέλουμε τους παρακρατικούς - προβοκάτορες που θέλουν να διαλύσουν την διαδήλωση. Καταγγέλλουμε επίσης τον ραδιοφωνικό σταθμό {κόκκινο} που ανέφερε οτι το σύνταγμα δεν ανήκει στο ΠΑΜΕ. Ο Συγκεκριμένος σταθμός είναι γνωστός για την φιλία του με τον χώρο των αναρχικών." Στη συνέχεια πρόσθεσε οτι "η ταξική πάλη θα συνεχιστεί όσο κι αν το κράτος προσπαθεί με διάφορους μηχανισμούς να καταστείλει τις κινητοποιήσεις. Ενώ ταυτόχρονα τόνισε οτι καλά έκανε και δεν επενέβαινε η αστυνομία. "Ανοίξτε να δείτε τα site των αναρχοφασιστών που από εχτές μας στοχοποιούσαν. ΤΑ συγκεκριμένα sites είναι στην ακροδεξιά και στην ακροαριστερά oπου την προηγούμενη μέρα μιλούσαν για επιθέσεις στο ΠΑΜΕ."

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ Η ΑΠΛΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ...!
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.

kostakoutas είπε...

Οι προβοκάτορες και πράκτορες,ειναι το ΚΚ και τα σκυλια του το ΠΑΜΕ,σήμερα το απέδειξαν περίτρανα!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Διαχειριστή ελπίζω να κάνω λάθος στο σχόλιό μου στο ksipniste re κάτω από την παρέμβασή σου. Πάντως προ ημερών στο blog αυτό είχε γίνει εκτροπή. Και με τον λαό, και με τον Μπουμπούκο δεν γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Kostakouta Είσαι αντικομμουνιστής ή απλά βλαμένος;

Ανώνυμος είπε...

μιάς και βρίσκομαι εδώ ρίξτε μιά ματιά σε αυτό το βίντεο
Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ
Μάνος Κακλαμάνος & Δημήτρης Καζάκης
http://www.radio9.gr/Media.aspx?a_id=1338&item=3437&prodId=5&prodId=5
Ακούστε τα τελευταία λεπτά

Ανώνυμος είπε...

Αποδειχτηκε για ακομη μια φορα πως ολοι αυτοι οι ψευτοεπαναστατες κουκουλοφοροι ειναι προβοκατορες και πληρωμενοι για να τρομοκρατουν τον απλο λαικο και αγανακτισμενο λαικο ΚΙΝΗΜΑ.Εξω οι φασιστες επιτελους !!

fnous fnous είπε...

Για όλους αυτούς τους λόγους είμαστε υποχρεωμένοι να αναγνωρίσουμε το ΚΚΕ ως την καλύτερη επιχείρηση της χρονιάς που πέρασε.


Για τους ίδιους λόγους πρέπει να αναγνωρίσουμε και την Παπαρήγα ως την καλύτερη μάνατζερ της χρονιάς.

Μια πραγματική "κοντοgolden girl" της ελεύθερης αγοράς.

Ο σταλινισμός καθημερινά αποδεικνύει ότι μπορεί όχι απλά να επιβιώσει, αλλά και να διακριθεί μέσα στον καπιταλισμό με τα γνωστά του μέσα.

Τον χαφιεδισμό, την προβοκάτσια, το ψεύδος, την υποκρισία και πλήθος άλλων "εργαλείων".


Τέλος πρέπει να πούμε και ένα μεγάλο μπράβο και στον Σόρος, χάρη στον οποίο έγιναν όλα αυτά πραγματικότητα.

Η "επένδυσή" του στο κερδοφόρο ΚΚΕ αποδεικνύει ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους "επενδυτές" του Πλανήτη.

Τις βρίσκει τις ευκαιρίες …όσο καλά και να "κρύβονται" κάτω από αιχμηρά "σφυροδρέπανα" και υψωμένες "γροθιές".

Αν γνωρίζεις τι ψάχνεις, θα βρεις τον άνθρωπό σου …όσο "Παπαρήγα" κι αν είναι.

Ό,τι ο Θεός αδίκησε… ο Σόρος το βελτιώνει.


-------------------------------------
ΚΚΕ Α.Ε. Το μόνο "κόμμα" με Α.Φ.Μ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
πρόεδρος του ΕΑΜ Β’
http://www.eamb.gr
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com
διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και διαδώστε τα.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως το ΠΑΜΕ είχε αναλάβει να φρουρήσει το κοινοβούλιο σήμερα, για να περάσει η συγκέντρωση σε άλλο επίπεδο και να αλλάξουν εντελώς οι καταστάσεις;;; Απλές σκέψεις κάνω...Προσωπικά δε βλέπω διαφορά μεταξύ παρακράτους-αναρχοειδών και ΠΑΜΕ(ΚΚΕ)...Ίσως να σφάλλω, αλλά είμαι σίγουρος ότι ήταν όλο το σκηνικό στημένο εξ' άνωθεν. Φαντάζομαι πολλοί από εσάς αυτό πιστεύουν... Όπως και να χει για άλλη μια φορά κάποιοι τη γλυτώσαν...