Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Πλήρωμες στρατιωτικών



Είμαι σύζυγος ενός στρατιωτικού που υπηρέτησε στην Ελληνική Δύναμη Αφγανιστάν. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πολύ σοβαρό θέμα και ειδικά την περίοδο που διανύουμε.
Στην Ελληνική Δύναμη που επαναπατρίσθηκε προ 3 μηνών δεν έχει καταβληθεί ακόμα το χρηματικό ποσό (bonus)το οποίο είναι 33,3 ευρώ για κάθε στέλεχος και για κάθε μέρα παραμονής στο
Αφγανιστάν.Ποιο συγκεκριμένα, η παραμονή στο Αφγανιστάν είναι συνήθως 4 με 5 μήνες.Τα στελέχη πληρώθηκαν για τους 3 πρώτους μήνες το ποσό που τους αναλογούσε,αλλά για τον υπόλοιπο 1,5 όχι!

Για να προλάβω κάποιους,ο σύζυγός μου πήγε στο Αφγανιστάν χωρίς την θέληση του αφήνοντας πίσω τα δύο παιδιά μας και εμένα,απλά γιατί εκτέλεσε διαταγή.

Είναι πραγματικά αστείο να στέλνουν κόσμο σε μια εμπόλεμη περιοχή και να μην τους πληρώνουν.Πραγματική αδικία.

Αναγνώστρια

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ψεκαζουν παλι σημερα αδελφια Ελληνες.
Παει ο καθαρος Ελληνκοτατος ουρανος για σημερα...

Ανώνυμος είπε...

Εχουν ψεκασει παρα πολυ και εδω στην Κορινθο...Τουλαχιστον 15 ψεκασμους ειδα το ρπωι απο το παραθυρο μου που ακομα δεν εχουν εξαφανιστει απο τον ουρανο.

Ανώνυμος είπε...

Μας ψεκαζουν σημερα,χτες και προχτες φαγαμε χημικα στο συνταγμα εμεις ποτε θα τις σκουπισουμε τις γαμιολες που μας κυβερνανε.

Panos είπε...

Τι ψεκάζουν ρε αγράμματοι. Επειδή είχαν απεργία οι ελεγκτές και δεν είχε πτήσεις 2 μέρες και σήμερα αναχωρούν και αφικνύονται μαζικά οι αναβεβλημένες πτήσεις πρέπει να μας ψεκάζουν; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Θα τους ήταν πολύ ποιο εύκολο να ρίξουν στο νερό μας ότι θέλουν. ότι και να ψεκάζουν δεν είναι σε αρκετή συγκέντρωση για οτιδήποτε. Οι γαμημένοι κινητήρες των αεροσκαφών είναι.

Ανώνυμος είπε...

Για τη φίλη με τον στρατιωτικό σύζυγο.
Μάλλον αρχίζουν να πληρώνουν μόνο 3 μήνες ανεξάρτητα πόσους μήνες θα παραμείνουν.
Πρέπει να το ψάξετε