Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Σε εφαρμογή οι αλλοδαποί ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟΙ μηχανισμοί!!!


Του Θύμιου Παπανικολάου
Γράφαμε εδώ και πάνω από 12 χρόνια ότι η δηλητηριώδης «αριστερή»  καραμέλα περί αλλοδαπών «ταξικών αδελφών» είναι μια φράση κούφιας ρητορείας, μια άθλια δημαγωγία:  Ταξικά αδέλφια υπάρχουν μόνο στην πάλη κατά του κοινού εχθρού.
Υπογραμμίζαμε ιδιαίτερα τούτο:...

«Η προγραμματισμένη, νεοταξική «εισβολή» των αλλοδαπών αποτελεί το εργαλείο, το πρακτικό εργαλείο της αυτοκρατορικής εξουσίας για την άλωση των εθνών, την κατάλυση των κοινωνικών και ιστορικών κατακτήσεων των εργαζομένων, την πολτοποίηση του πολιτισμού και των ιστορικών παραδόσεων, την υπονόμευση του συνεκτικού ιστού της Ορθοδοξίας, την κατάτμιση της Ελλάδας και εργαλείο των εμφύλιων αλληλοσπαραγμών.
Όσοι, λοιπόν μιλούν εναντίον της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης και θορυβούν «πατριωτικά» χωρίς να θέτουν την πολιτική αιχμή των προβλημάτων, δηλαδή χωρίς να στρέφονται πρώτα και κύρια εναντίον του νεοταξικού «εργαλείου» (της αλλοδαπής «εισβολής»), αερολογούν στην καλύτερη περίπτωση και στη χειρότερη αποτελούν τις ιδεολογικές εφεδρείες του καθεστώτος.
          Δεν μπορεί να διεξαχθεί αποτελεσματικός αγώνας εναντίον της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Ιμπεριαλιστικής Τάξης (ο καπιταλισμός στη σημερινή υπερεθνική, αυτοκρατορική του μορφή) αν δεν τεθούν επί τάπητος τα «ανοικτά σύνορα»: η  «εισβολή» των ξένων και ο εποικισμός…».
Αναλύαμε επίσης διεξοδικά ότι ένας από τους πρώτους στόχους αυτού του νεοταξικού εργαλείου (εισβολή και εποικισμός λαθρομεταναστών) είναι το ολοκληρωτικό σάρωμα όλων των εργατικών κατακτήσεων και ότι από τους αλλοδαπούς δούλους θα συγκροτηθούν ποικίλα αποσπάσματα του κεφαλαίου εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της.
Ένα από τα βασικά αυτά  «αποσπάσματα» είναι αυτά των ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΩΝ!!!!
Διαβάστε το παρακάτω κείμενο. Το πήραμε από το ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/10/blog-post_15.html





Με λαθρομετανάστες σπάσανε την απεργία της καθαριότητας


Iδιωτικά συνεργεία αποτελούμενα από λαθρομετανάστες στην πλειοψηφία τους, ξεκίνησαν να συλλέγουν υπό την προστασία των αστυνομικών και των εισαγγελέων τα σκουπίδια από τους δρόμους.

Οι εταιρείες που διαθέτουν τα συνεργεία έχουν υπογράψει σχετικές συμβάσεις έργου με την Περιφέρεια για λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών.
Τα συνεργεία σπάνε την απεργία των εργατών καθαριότητας, οι οποίοι έχουν απειλήσει ότι θα αντιδράσουν δυναμικά.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, σε εφαρμογή της χθεσινής απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και της σημερινής υγειονομικής διατάξεως επείγουσας ανάγκης αποκομιδής απορριμμάτων που εξέδωσε το υπ. Υγείας, ανέθεσε το συγκεκριμένο έργο σε 3 ιδιωτικές εταιρείες, με την εντολή να ξεκινήσει άμεσα η αποκομιδή των…
απορριμμάτων από ευαίσθητους για τη Δημόσια Υγεία χώρους.

Τα απορριμματοφόρα θα ξεκινήσουν το έργο της αποκομιδής από τα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας, τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και τα σχολεία σε συνεργασία με την Εισαγγελία, την Αστυνομία και το Υπουργείο Εσωτερικών.
Τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ είναι παρατεταγμένες στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, ενώ οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν αποχωρούν από το ΧΥΤΑ Φυλής και η κατάσταση είναι έκρυθμη.

Να, λοιπόν, που ξεσκεπάζεται και το γιατί έφεραν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Τους χρησιμοποιούν ως μέτρο άσκησης πίεσης στους Έλληνες πολίτες, ως απεργοσπάστες, ενώ δεν θα μας φανεί καθόλου παράξενο να τους χρησιμοποιήσουν και ως αντικαταστάτες πολίτες της χώρας (αφού διώχνουν τους Έλληνες και βάζουν τους λαθρομετανάστες να ψηφίζουν)… Μήπως, το μεγάλο σχέδιο αρχίζει να αποκαλύπτεται από τις εξελίξεις;…

ΠΗΓΗ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6026